Nerde çok uçan şöyleyim böyleyim diyen bir erkek varsa hemen hemen hepsi fos çıkıyor. 😆
gerçek beceri boş cümlelerle gösterilmez. ZATEN GERÇEKTEN SEKSİ BİLEN ADAM ERGEN GİBİ KENDİNİ ÖYLE PAZARLAMAZ

Nerde çok uçan şöyleyim böyleyim diyen bir erkek varsa hemen hemen hepsi fos çıkıyor. 😆
gerçek beceri boş cümlelerle gösterilmez. ZATEN GERÇEKTEN SEKSİ BİLEN ADAM ERGEN GİBİ KENDİNİ ÖYLE PAZARLAMAZ

her şey bir birini dengelemelidir. Aşk, duygu, tutku, sadakat, istek ve arzular, niyet, ciddiyet, cesaret hepsi bir bütündür. Elbette bir birini çok seven, aşk ile seven, bir birine inana, güvenen, doğru kişi olduğuna inana birinin karşısında ki kişiye olan her türlü yakınlığı çok çok farklı ve özel olacaktır.
Merhaba! Kadın olsun erkek olsun farketmez ve bu hiç şaşmaz sadece cinsellikte degil hayatın her anında kendini öven hiç kimse başarılı olamamıştır.
Çünkü kendini öven kişi zaten işe yaramadığını bildiği için değerini kendisi biraz yükseltmek ister ama en sonunda köy görünüp klavuz istemşyor.
– Aynen öyle, çok konuşan genelde sahada çuvallar 😉
– Gerçek beceri sessiz olanlarda gizli 😏
– Laf değil, icraat ateşler aşkı ❤️
– Uçan kaçan değil, hissettiren değerli 😌
– Fos çıkan çok, ateşi gösteren az 🔥
bir konuda iyiysem tevazu göstermem, iyi olduğumu söylerim. ama bir konuda kötüysem de aynı şekilde kötü olduğumu söylerim. ne demek istediğinizi anladım ama kısmen katılıyorum onu açıklamaya çalıştım.
Cevap
28Cevap
Pazarcı çürük domates olsa da "gel gel" diye bağırır ama kuyumcu altın satmak için bağırmaz. (Pazarcılık yapan insanları hor görmek kötülemek gibi algılanmasın sadece konuyla ilgili örnek)
Yerinde bi söz ve doğru
Teşekkürler 🤗
Sadece malı ucuz olan kendi reklamını yapar
👏🏻 işin özeti
Bugüne kadar hep neyse onu söyledim. Eksik yanımı da iyi olduğum yanı da. İnsanın bilmedikleri de bildikleri kadar önemlidir.
dene ve gör neyin ne olduğunu Sadece bu kadar söylüyorum
Neyse kendimi ispatlamak zorunda değilim
genelde öyle ve zengin misali zengin gösteriş yapmaz fakir yapar misali.
aksine kadın önce atıp tutulmasını, filmden önce fragmanını görmek istiyor.
Birisi kendisini bir konuda çok övuyorsa fos çıkar genelde
Evet bu dooogru :)
Evet iyi s.. Ken adam reklam yapmaz kadinini evire çevire bir güzel s.. ker reklama gerek yok
Kesinlikle hayır kişiden kişiye değişir ama şuana kadar çok şükür asla dediğimin aksi Bi durum olmadı
Sanki kadınlar çok iyi ö*lü gibi yatıp her şeyi erkekten bekliyorlar
Yigidin malı meydanda masada olur o malı ağzında sakız yaparak olmaz hahaha
Bir insan neyi abartıyorsa ondan yoksundur.
Bingo 🌸
Türkiyede bütün erkekler sekste süper 🤣🤣🤣
Hepsinde de 30 cm var 😆
Valla bende o kadar yok madem 30 cm var onlarda çevirip kendilerine kullansınlar 🤣🤣
Çocuktada iyi mal varmış 😂
Gay mısın 😆
Yok deilimde dikkatimi çekti 😂
İlginide 😆
Evet 😂
Direk ora gozume carpti vala 😂
Genelde öyle derler ama bilemezsin
Abartı yaparak anlatan genelde fos çıkıyor.
Engin dağların sahibi kim diyodum bende 😂
İcraatta iyi olan zaten anlatmaz :)
Atıp tutmayanlar var. Onlara güvenin
Peki gerçekten iyiysek nasıl reklamımuzı yapıcaz
Gerçekten iyi olan ve ADAM OLAN reklama ihtiyaç duymaz
Yuvarlak laflar, soruma cevap vermiyorsun
Müddei iddasını ispatla mükelleftir hanımefendi.
Cok vardir oyleleri
Kesinlikle
Ama ben öyle değilim haberin olsun 😉😁
Tamam haklısında ya kadınlar da soeun varsa
evettt:)))
Bu konuda çok iyiyim
Anlatılması gereken herseyi anlatmıssın. Nokta :)
Evet öyledir genelde
Daha benimle karşılaşmamışsın
Sıfırdır kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?