Sizi niye pipiniz yönetiyor? Beyniniz sadece iş, yemek ve seks için mi programlanmış?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir kadının sadece dedikodu ve ev işlerinden kendine görev ve pay biçdiği ve sandığı
cahil olduğu gibi
bu tarz erkeklerin
bu tarz düşünenleride var
Dar düşünceli bir kafa Yapısına sahipler
Ben buna kendini geliştirememiş Sevgi görmemiş
sosyal olmayan eski çağda kalmış
insanlar olarak tanımlıyorum ,
Sevgi görmeyen insan sevgi nasıl gösterilir
öğrenmediği sürece bilmez ve
hayatı sadece bu şekilde görür ve tavır alır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sitem olarak değil de soru olarak algılıyorum, şahsen cinselliği doyabilen bir erkeğim.
Biyolojik olarak cidden erkek erekte olduğu zaman beynindeki kan çekiliyor ve düşünemiyor, bu bizim kontrol edebildiğimiz bir durum değil.00 Yorumla
+1 yılBeyin bu dediklerini yapabilmek için biz erkeklerde var. Senin bir işin var mı acaba? Mesleğini merak ettim veya bugüne kadar kaç kişiye yemek ısmarlamışlığın var eminim sayabilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yılSende 10 mg arttığında çıldırtan o hormon bir erkeğin hormon sistmeninde majör bir hormon. Yani o adam o hormondan oluşuyor. Bu kadar kontrol altında olması bile mucize
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hergün aynı şey yenmez ama hergün mutlaka bir şey yenmeli. Yani demem o ki güzel şeylerden sıkılma olmaz ama 7/24 de cinsellik olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımızı 7/24 seks düşünerek geçirmiyoruz. Dolayısıyla, rutin ve sürekli tekrarı olan şeylerden sıkılırız.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSıkılmazlar.
00 Yorumla İnsan kendini geliştirmediği zaman ilkel benliğinin esareti altına girer. Freud'un iş, ego ve süperego tanımlamasını hatırlayalım. İlk insanın yaşamasını sürdürmesi için sadece yiyecek bulmaya ve giyinmeye, barınmaya ihtiyacı vardı. Zaman ilerledikçe, insan zihnini kullanmayı öğrendikçe ihtiyaçlar da çeşitlendi. Bu durum biraz da büyüyüp yetiştiğin ortamla alakalı. Sürekli kitap okunan ve fikir tartışmaları yapılan bir ortamda büyüyen çocuk da hâliyle bunlara ilgi duyar, oysa sadece temel karşılandığı bir ortamda yetişen çocuk, öncelikleri olarak bunları tanır ve kodlar. Haa cinsellikten çok daha farklı ilgi alanları olan elit erkekler de cinsellik düşünmez mi? Elbette düşünür ama bunun hayatındaki yeri daha sınırlıdır..
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Manuel eski kafa erkeklerde sistem o şekilde çalışıyor. Hayattaki tek zevkin seks olduğunu düşünenler onlar tabii. Modern erkekler hayatta çok daha güzel zevkler ve yaşantıların olduğunun farkındalardır diye düşünüyorum. Ama ülkemizde çoğunluk ne yazık ki manuel eski model erkek tipi.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik karşılıklı sevginin bir eylemidir. evlilik haricinde bunu bu toplumda yaşamamalı. evlilik düşüncesi olmayan kişiler abuk sabuk gelecek düşüncesi olmayan karşı cinsle bunun bir hayat olabileceği yanılgısı içindeler. zevkin cinsiyeti olmaz, böyle gibi bir olgu var bu yanlış tabi ki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılelimizde olmadan yapıyormuşuz gibi bir izlenim veriyoruz ama aslında hobi olarak izin veriyoruz bizi yönetmesine.
yoksa bizde istediğimiz zaman ''eltim günde kısırımı beğenmedi acaba ne demek istedi'' diye günlerde dertlenebiliriz.10 Yorumla Her gün bal börek yenmez. Gerektiği zaman ve gerektiği yerde yaşansa yeter. Her bulduğun deliğe girmeye çalışmak hastalıktan başka bir şey değil.
20 YorumlaGündemin değilse neden sorun edip soruyorsun, gündeminse sende aynısın demektir hal böyleyken neden erkekler diye soruyorsun
00 Yorumlabizi hep seks seks seks olarak görüyorsunuz. biz erkekler neymişiz be ulan vay arkadaş.
sanki hiç normal hayatımız yokmuş gibi !
00 Yorumla
+1 yılO senin düşüncen erkek ile kadın yapısı farklıdır sağlıklı bir erkek herşeyi dengeler gezmeyi yemeği içmeyi sevgiyi ilgisi seksi vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın belli bir dengede gitmeli. F. Budy ise bile biraz sevgili havası katılmalı. Kızlarda da çok düşkünler çıkıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/yqtOuonmPdk?feature=share
Evrimsel bir şey00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSen beyinsiz organlar yaşamak endemek bunu anlayamazsın fikri var ama... Beyni yok gerisini sen düşün neyle uğraşmaktayım biz
00 Yorumla iyi de cinsellik öyle sıkılcak bişey deilki insan zevk almakdan mutlu olmakdan niye sıkılsın😎
00 YorumlaHanım efendi yanlış bir düşünce belirli bir kesimin aşırı ofansif tavırları yüzünden herkes aynı değildir açıkçası
00 Yorumla
+1 yılBir sürü program var benimkinde. Sana hangileri lazım canımsu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Açız, aaaç. Bütün tavukların tadına bakmak istiyoruz 🤣
00 Yorumla
+1 yılSürekli şunu bulsam kaldırsam otele götürsem diye düşünür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaydığın şeyler olmazsa hayat olmaz birde barinma
00 Yorumla
+1 yılAhahaha 😂😂😂😂 deli yaa. Çok güldüm. Ama doğrı evet seksten bıkmayız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkeği bırak, bir insan cinsellikten sıkılabilir mi? Sanmıyorum.
31 Yorumlaİlişkiden sonra hani bir yorgunluk geliyor ya sadece o zaman.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım rahatsız oluyorsan mesajlarını kapat kimseye bulaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😃😃😃 değil tabi! İş güç içinde, bu aralar aklıma bile gelmiyor 😃😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir arabanın vites kolu gibi düşün, olmazsa olmazıdır bir erkeğin düşünceleri arasında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sexs vücudu zinde ve sıhhatte tutuyor ne zaman ilişki ye girsem daha çok dinç oluyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler değil kızlar da sıkılmaz kimse sıkılmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSen yemek yemekten sıkılıyor musun ya da sıkıldın diyelim yemeden durabiliyor musun?
00 Yorumla napalim keselimmi
10 Yorumla
+1 yılErkeğin doğasında var. Allahın yarattığını sorgulamak haddınizemi
00 Yorumla
+1 yılNeden zevkli olan şeyden sıkılsınlar
10 Yorumlaİyi de seks yemek yemem kadar mühim bir eylem.
11 YorumlaVerirlerse emeriz tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı kişiyle olursa sıkılırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes için geçerli değil bu bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ya sorma tam olarak öyle
00 Yorumla
+1 yılİncir yemeyi seviyoruz
00 Yorumla
+1 yılYani bizde böyle😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı kişiden belki ama değişik tenlerde asla
00 Yorumla Kız beni tarif etti son tanımda dhshsjsej
00 Yorumla
+1 yılSeni kalbin mi yoksa vajinan mı yönetiyor.
00 YorumlaHaahhahaha komık senı yaaa
00 YorumlaAlakasi yok cok sıkıldım ben mesela
00 Yorumla
+1 yılEvet beni o yönetiyor
00 YorumlaEvrimsel, bizle alakası yok. Üreme içgüdüsü vs.
00 YorumlaBen bilmem pipim bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılFinalden sonra kim gelirse gelsin uyur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarar ver beyn mi pipimi yönetiyor
00 Yorumla
+1 yılDengeyi kurmak lazım
21 Yorumla- +1 yıl
4 tane evlenmek gerekiyor denge için
+1 yılAsla sıkılmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Sıkılmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaEvet öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaratılış bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef öyle 😃😃😃
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılSanane
00 Yorumla
+1 yılÇok doğruuuu
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi