İstese yatabilicek kız bulabilicekken, heyecan isteyen yatmayacak bi bakireyle uğraşmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle uğraşmıyor istediği zaman birlikte olacak birileri olunca uğraşmıyor yani çünkü istediği zaman birlikte olacak birileri var bir bakirenin peşinde neden korksun neden çaba versin ki bu olayı ben de yaşadım çünkü ilgi duydum ama aynen böyleydi durum istediği zaman zaten yakınında olan bir çok kadın var da birlikte olabileceği ilişki yaşayabileceği ve doğal olarak benimle uğraş Mak istemedi böyle oluyor yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin alnında ben bakireyim yazmıyor erkek isteksiz zora koşan kendisini yalvartan ile uğraşmaz bakire olup olmadigi ile değil. Sen istekli oldugun halde seni yalvartan zora koşan biktiran isteksiz biri ile uğraşırmisin aynı şey. Bakire olsun ya da olmasın istemiyor yalvartiyor ise erkek niye uğraşsın onunla
00 Yorumla
Başarsan dahi kullanılıp atılma ihtimalin yüzde 99. Neden kendini üzme yolunu tercih edesin ki. Senin gibi ilk deneyimi olacak biri ile denemen daha zevkli ve özel olacaktır.
043 Yorumla
Soran+1 yılNiye 99
Soran+1 yılAktifse benden tahrik olmaz mı
Soran+1 yılHeyecan
Soran+1 yılNeden üzüluyorum ki belki bida isticek
Soran+1 yılNedn bidaha istemesim ki ben begenirsem isterim hep
Soran+1 yılBir cok kisiyi ben tahmin ettim ya cekici bi erkek yakısıklı diye ama bilmiyom
Soran+1 yılNeyi basardım ya begenilen erkek tipini bildigim icin sadece kızlar tarafından
Soran+1 yılCok istiyorum kıvranıyorum napcam bilmiyom
Soran+1 yılErrrrkek lazımb
Soran+1 yılKimi cekici buluyosam o olmak lazım
Soran+1 yılOlmaz cekici biri degilse sonerim kesin
Soran+1 yılCabuk emsin
Soran+1 yılNeden yalamaz ki
Soran+1 yılOnce her seyi yaparız en son delik
Soran+1 yılYok ben onu test ettim. Tiksindigimi soyledim bi konuda o da tiksinmiyomus anladım yani
Soran+1 yılReelden
Soran+1 yılVar tabiki
Soran+1 yılOfff dolu ya ne diyosun
Soran+1 yılSana degil belli bi kesime
Soran+1 yılNeden yok diyosun o zaman
Soran+1 yılBen de acıkca solemem kimseye a
Soran+1 yılUzulmem
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılUğraşır bazılari takıntılı oluyor bir nevi ego tatmini gibi hiç sevgilin olmadimi diye basliyorlsr farkli yoneliyorlar sana hic kimse dokunmadımi vs diye. hatta fazla fazla uğraşırlar ama bazi iyi niyetli erkeklerde bak sen saf temizsin ben seninle oyle dusunemem niyetim sadece takilmak der uzak durur sana kiyamam der bunun ikiisykede karsilastım
233 Yorumla
Soran+1 yılKullanılırnmıyım 1. De
Soran+1 yılKullanılır mıyım
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBeni bırakır mı seks yasadıktan sonra
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki erkeğe bağlı bana genelde aşıri yakışıklı ya da zenginler yaklaşıyor sevgilim olmadı diye ve oyle ısarcılar ki ilgi bir alaka kösede bir kız dursun elimin altında ama ben zaten istedigimi gizli gizli baskasiylada yaşarim diyorlar yani ben yasasamda yasamasamda elimde bulunsun diyorlar ama bazı erkekelrde başta sevgili olmak için yanasıyor tanıyınca benim yapim. bu beklentim bu sana kiyamam niyetim buydu diyor uzaklasıyor oda var
Soran+1 yılBen oyle masum degilim icimde bi istekli kevase var
Cevap sahibi+1 yılÇoğu erkek yalan söyler ben yobaz degilim cinsellik ihtiyac ben yasayanada karısmam saygi duyarim gecmisi onemli değil vs diye ama inanma sen birlikte olunca arkasına bakmadan gidebilie ve artik birlikte oldun ondan kolay kolay ayrilmazsin diye dusunur cunku senin için ilk odur ve ilk yasadigin birini hemen atamazsın bilir bunu ilgisini keser senin ustunde ustunluk kurmak istebilir bunları gozlemlemen lazım karsındaki erkek nasil senin onun beklentisi ne. Yalan söyluyor çoğu başta bu sekilde konuşsada hiç sevgilim olmadı deyince özellikle yakışıklı capkin olanlar bunu bir nevi hırsa dönüştüruyor ikna etmek için her yolu denerler sen kanma ben hic kanmadim flort bile etmedim
Soran+1 yılBen nası cinsellik yasicam evlendikten sonra mı
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye cekiniyorsun soyle bitsin. utangaç olunca daha çok çekiyormus ama oyle diyorlar 2 katı istiyorum diyorlar
Cevap sahibi+1 yılNe zaman istersen yasa senin hayatin hayattan beklentin bakıs açin ne bilmiyorum ki
Soran+1 yılUzulceksem yasamam rahibe gibi otururum evde
Cevap sahibi+1 yılNiye uzuleceksin
Soran+1 yılSeksten sonra yuzume bakmicak cop parcası mendil gibi atıcak
Cevap sahibi+1 yılKalıci ilişki mi istiyorsun o zaman bilmiyorum ama her erkekde oyle degilde arada dugusal bag olmasi lazim onun olmamasi içjn ve sen niye kullanilmis oluyorsun karsılikli bir sey yasiyorsunuz ikinizde isteyerek yani kullanilma falan diye dusunme
Soran+1 yılBen cinselligi cagrıstırmadan duramiyorum bilmem kim benle niye ciddi dusunsun
Cevap sahibi+1 yılNasıl utangac ve bakiresin o zaman anlamadim ya her erkek boyle degil ki dusunur niye dusunmesin ama duygusal bag lazim
Soran+1 yılDuygusal bag nası olcak ben duygusal insanlardan ve duygusal seylerden nefret ederim
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil yani seni sevmesi benimsemesi hoslanmasi istemesi gibi kıskanmasi bu tarz seylee
Soran+1 yılOhooo cok seymis gercekten nası yapabilirim bunları
Soran+1 yılburada yardimcı olan bi seni gordum cok iyi bi insansın bu arada aciklayıp zaman ayırıyorsun depresiflik satasma filan hic yok
Cevap sahibi+1 yılYapım boyle tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılO tarz seyleri nasıl yapabilmelisin yani onlar dogal kendiliginden olan seyler pek bir sey yapamazsin kendin ol net ol samimiyet her zaman daha iyidir
Soran+1 yılBen kendim oldum diye her erkek benden hoslanmak zorunda mı
Cevap sahibi+1 yılHayır oyle degil simdi sen olmadıgin biri gibi olmaya calisirsan baskasi icin kendinden odun verirsen ya da yalandan kendini olmayan biri gibi mukemmele oynarsan yani bocalarsin hatalar yaparsın buda çok net anlasılır ki karşi tarafta bahsettiğin kisi çok fszla kadın tanımıs biri her seyi hemen anlar zaten. kendin ol yani normalde nasil biriysen içinden ne geliyorsa tabi absurt davarsınislada yapma kotu itici bir davranısin varsa onu degistirmeye calıs ama komle her huyunu degistirmeye baskasi gibi olmaya kalkma
Soran+1 yılYok ya tabiki de oyle yapmam
Cevap sahibi+1 yılAma bence boyle biri seni uzer uzak dur ve semedigin biriyle cinsellik yasama
Soran+1 yılKimseyi sevmiyorum ki zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevmeyi bekle. neden terkedilince uzulursun onzaman onu anlamadım
Soran+1 yılSevsem asık olsam da terk edilince uzulurum cunku terk etmis cunku kullandı
Cevap sahibi+1 yılAma ikinizde isteyerek hicbir duygu ya da vaat beklemeden sadece cinsellik için birlikte oluyorsunuz burada kullanma yok ki
Soran+1 yılDuygusuz seks olmaz beni begendigini arzuladıgını bilicem en azından guvenicem iyi biri olcak anca öyle ama yine de bırakıp giderse bilmiyom
Cevap sahibi+1 yılGider yani sen gidersin o gider evliler bile ayriliyor hayat belli olamaz ki
- +1 yıl
Evlenmeden cinsellik yaşama. Erkekler mutlaka bırakır.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bakire ile yaşanacaklar farklı olur.
ilişki sonuç odaklı bencil biri bakire istemeyebilir. ama sevişme odaklı sevişmeyi orali seven bakireye de yok demez. bakire ile farklı heyecanlar olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılUgrasmak istemeyebilir o zamanki ruh hali onemli.
Ama onemli olan kadinin onu tatkin etmesi05 Yorumla
Soran+1 yılTatkin?
- +1 yıl
Tatmin yazacaktim. Bakire de olsa fatkli sekillerde tatmin edebiliyorsa
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Anal olur oral olur elle olur vs vs
Soran+1 yılOlmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbakire kızların ya da erkeklerin falan karşı cinste böyle birine rastlama ya da tercih etme nedenlerini anlamlandıramıyorum.
019 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Niye mi?
Erkensin 100 farklı kızla yatacaksın ama bakire isteyeceksin! Böyle bir hakkın yok bence.
Sen uğraşsın iştesin sanıyorsun sanırım
Soran+1 yılBence ne kadar cok tecrübe o kadar iyi erkekte
- +1 yıl
Ben aksini düşünüyorum.
Yanı çok tecrübeli olunca her şeyi biliyor mu oluyor?
Sıfır km araçla 100.000 km deki araç aynı değildir. - +1 yıl
Özelde konuşuyor olsak sana bunu ispat ederdim ama neyse
Soran+1 yılKadınlarda iyi değil ama erkeklerde avantaj
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum :)
Her gün her çeşit yemek yiyenle hiç yemeyen aç birinin yemeğin değerini bilme ve iştah derecesi aynı mıdır sence? 😉
Soran+1 yılBeceriksiz erkekten nefret ederim
- +1 yıl
Tecrübe beceri ile alakalı değildir. Bir şey yaşamamak kişisel bir tercih olabilir, doğru kişiyi beklemek olabilir...
Ablacığım kadarıyla sen, sırada bekleyen olmak istiyorsun.
Ben tercih edilen olmak isterdim.
Senin fikrin o benimki bu
Soran+1 yılTecrübe pratikle elde edilir ne nadar çok kız o erkek o kadar değerli
- +1 yıl
Pratik ederek araba kullanmayı uçak kullanmayı falan öğrenebilirsin.
Ama içinde duygu paylasimi olan seks gibi bir sey için illa ki pratik yapmana gerçekte da zorunluluk yoktur.
Hiç sevilmeyen biri de istedikleriyle gayet güzel bunu yapabilir.
Soran+1 yılIstemiyorum öyle erkek olmaz olsun onla mı
Ugrasıcam bisi bilmiyo- +1 yıl
Son cümleniz çok acı bir cümle.
Herkesin kullandigi şeyler bana cazip gelmiyor!
Buna çok kullanılmış kız da çok kullanılmış erkek de dahil.
Soran+1 yılO senin fikrin acı çocuk
- +1 yıl
Istemiyorum öyle erkek olmaz olsun onla mı
Ugrasıcam bisi bilmiyo
Ne biliyorsun ya bir sey bilmedigini?
Belki izledikleriyle bir p. rno oyuncusundan daha çok şey biliyordur ama sadece yaşamamıştır..
- +1 yıl
Asıl sorun ne biliyor musun?
Israrla anlamak istemiyorsun.
Ben seciciligin özel, açlığın değerli olduğundan ve böyle insanların şansım da dahil, az kaldığımdan bahsediyorum !
Sanki cinsellik belli bir yasa kadar illa ki onu ne gelenle yaşanması gereken bir zorunlulukmuş gibi...
Bir de söyle düşün:
Tecrübeli olacak diyorsun ya, karşındaki çok kişiyle. sevismis falan...
Peki seninle sevişirken sana dese ki senden önceki falan kişi daha iyi opusuyordu falan?
Daha mi iyi hissedeceksin?
Bence asla böyle düşünmek istemeyeceğin kesin - +1 yıl
O senin fikrin acı çocuk
Söylediklerin de senin...
Kolay gelsin
Soran+1 yılÖncekinden daha iyi opusmek icin cok calısıcam
- +1 yıl
ya sen deli misin?
kim bu adam d abu kadar peşindesin :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu işlerde bakire daha heyecan verir de anlayana işte 😬
026 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi niye
- +1 yıl
Aynen tabiki bazı şeyler sınırlı olacak ve heyecan verecek zorlayacak karşıdaki isteyecek git gel olacak daha fazla heyecan verir 🤭🤭
Soran+1 yılSonunda bırakır mı beni
- +1 yıl
Bırakır mı bilmem yani ne desem boş düzenli bir seks hayatı varsa bırakır çok vardır onun elinde
Soran+1 yılÇok varsa beni ciddiye almazdı ki hiç Alır mı
- +1 yıl
Bakire olduğun için seni istiyor farklı şeyler istediği için yani belki seni de yapacak bırakacak belki de sevecek bilemeyiz 🤭
Soran+1 yılBakire oldugumu tam olarak soylemedim ama acemiyim işte
- +1 yıl
Acemilik olmaz o işte merak etme öyle bir profosyonel olursun ki o anda kendin bile hayran kalırsın 😬
Soran+1 yılSkilmeyi cok istiyorum
- +1 yıl
İlle o kişi ile mi istiyosun yoksa herhangi biri ile mi sevişmek istiyosun sen
Soran+1 yılBu oralar beni o alevlendiriyor acaip bişi o
- +1 yıl
Alevlendirr ama eğer çok istiyosan onu bi şekilde etkile vücudun falan nasıl bilmiyorum ama etkilemek için bi şeyler yapman lazım karşı koyamayacagı şeyler yap sonra tadını çikar 🤭😬
Soran+1 yılNelere karsı koyamaz
- +1 yıl
Senin yaptıklarına işte etkilemen lazım vucudunla
Soran+1 yılVücutla ne yapcam
- +1 yıl
Etkileyecen işte onu gittiği yerlere gidecen önüne çikacan böyle değil tabiki ama yapman gereken şeyler var işte
Soran+1 yılE bunu yaptım
- +1 yıl
Yani burdan böyle anlatamam çok uzun mevzular kendin ayarlaman lazım ya da kendisine bunu söyleyecen açık açık anlatacan seni istiyorum diyecen o gelir sana numarası varsa resim atacan belli başlı şeyler var işte yapman gereken
Soran+1 yılAtmam o kadar hizlı gelissin istemiyorum
- +1 yıl
O zman bekleyeceksin bakacaksın tahrik edeceksin bilmiyorum yani her şey yapabilirsin istiyosan sonunda avcuna gelir kadınlığını kullann
Soran+1 yılTaktik ver
- +1 yıl
İstekli canım kardeşim mi var içinde yaw sen nasıl bişeysin böyle fena olmuşsun anlayamadım bu yolun sonu seks ben diyim sana verecen buna ya da başkasına 🤭
Soran+1 yılVercem duramam boyle
- +1 yıl
Yani ilk o olmasa da başkasına alacak senden onu kaöarı yok gibi çok fena olmuşsun sen çünkü yani anlatılamaz bir duru var sende şu anda
Soran+1 yılAz soyledin
- +1 yıl
Daha neler diyecem de diyemiyom 😂😂
+1 yılUlaşamamak insanı cezbeder her zaman o yüzden uğraşabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uğraşırım. Vermeyecek gibiyse vakit kaybetmem :))
00 Yorumla
+1 yılTatlı gelir ilgi çeker neden olmasın,
işi bilmeyen bir partner, işi bilen bir erkek bence sonuçları iyi olur00 YorumlaSevişe sevişe uğraşırım illakisexolacak diye bir şey yok sevisiriz bizde😘
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seks yoksa heyecanda olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKendime tecavuz ettircem
Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Evet maalesef öyle oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya sürekli tahrik etsem de etkilenmez mi
Soran+1 yılOlmaz
+1 yılUğraşmaz diye biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılSapık çok belkide uğraşır
00 YorumlaDaha tatlı gelir ya 😊
00 YorumlaUgrasir yeterki aralarina cekim plsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılEğer evlenmek istemiyorsa uğraşmaz tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli tahrik edicektim
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılAzdırıp durcaktım
- +1 yıl
Detaylı konuşmak lazım
+1 yılBilgim yok seks hayatım sifir
00 Yorumla
+1 yılUgraşmaz bakirenin nazını kim çeker
09 Yorumla
Soran+1 yılSürekli tahrik edersem becrremez miyim etkilemeyi
- +1 yıl
Amacın ne. Etkileyicp vermemek mi neden boyle yaoıyorsun
Soran+1 yılAzgınlıgımı görsün beni * istesin
- +1 yıl
Sonunda bişe alamayacaksa uğraşmaz. Sevişme falan kesmez öylelerini zaten takılan seks yapan biriyse
Soran+1 yılKendime tecavuz ettirsem?
- +1 yıl
Tecavuz niye ettiriyosyn zaten bakire ollmadıgında oda gelir sever yani bakire oldugun ixin vermicegini düşünüp ugrasmaz
Soran+1 yılAnlamadım ya
- +1 yıl
Aman boş ver
Soran+1 yılTm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen uğraşır günün sonunda atarım yatağa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakire nin farkı bir tadı vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı uğraşır tabi ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gönül ota da konuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBook =baakire mi demek
+1 yılUğraşmam cidden
03 Yorumla
- +1 yıl
O şekilde hiç mi hiç uğraşamam. Tahrik edecek yapmayacak. Bulurum yaparım başkasıyla 😉
Soran+1 yılOfffff
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılUgrasmaz
01 Yorumla
+1 yılaynen pek ugrasmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılDaima tahrik edersem de hic mi cekmem ilgisini
- +1 yıl
işin içine tahrik girerse değişe bilir
Soran+1 yılNasıl degisir
- +1 yıl
konuşalım istersen
Uğraşmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılBissuru kez tahrik edicektim
Soran+1 yılOnu
Soran+1 yılBiraz
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Uğraşmaz
00 Yorumla
+1 yılBen uğraşmam
00 Yorumlauğraşır
00 YorumlaUğraşırım ben bakireler daha heyecanli
00 YorumlaUğraşır daha güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uğraşır isterse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Uğraşmaya bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bikere girse zevkten dört köşe olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşan olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Ben ugrasmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zor gibi
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 YorumlaBakire misin sen
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi