Cinsellikte kontrol konusu sizce nasıl olmalı? Bazıları kadının yönlendirmesini daha etkileyici bulurken, bazıları erkeğin daha baskın olması gerektiğini savunuyor. Sizce cinsellikte kontrol kadında mı olmalı, erkekte mi yoksa tamamen eşit şekilde paylaşılmalı mı?
Cinsellikte kontrol kadında mı olmalı, erkekte mi?
Şöyle bir şey iç cinsellik ya da bir sevişme nasıl oluyor bilmiyorum çünkü hiç sevgilim olmadı ama bence cinsellikte kontrol erkek bulunması lazım eğer tabii ki de iyi kadın kontrol edebilirim ama erkekte daha fazla olabilir düşünsenize erkek yapmak istiyor ve kanın diyor ki kalk otur diyor sıra bende diyor takma ile erkeğini beceriyor çok saçma
Merhaba! Bu konuda ben biraz açık konuşmak isterim fikirlerim yanlışta olabilir. Ben bir erkeğin her zaman yatakta kadına hükmetmesi taraftarıyım çünkü her ne olursa olsun kadın iç güdüsel olarak bir erkek tarafından domine edilmek ister erkeğin erkekliğini üzerindeki baskıyı hissetmek ister kadın sertlikten hoşlanır ve erkeğinin ona bunu yaşatmasını ister diye düşünüyorum.
– Kontrol aslında zevke göre el değiştirir 😉 – Bazen kadın yönetir, daha etkili olur 😏 – Erkek baskın olunca heyecan artar ❤️ – En güzeli güç dengesini paylaşmak 😌 – Gerçek haz, sırayla kontrolü bırakmakta 🔥