Erkek arkadaşım üstünde zıplamamı istiyor sürekli ama bu beni yoruyor ben de kontrolün onda olmasını seviyorum napcaz ahahah
Kontrol kadında mı erkekte mi olmalı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Bizde yoruluyoz onu napacaz knk biraz da bizi dusunun işte siz öyle tek pozisyon da az biraz kontrol sizde oluyor geri kalan bütün mikis boyu bizde zaten az anlayışlı mı olsan empati mi kursan sjdhshs
0
6 Yorumla
Soran
11 ay
Ay ama biz daha çabuk yoruluyoruz bir de kontrol karşımdakinde olunca daha çok zevk alıyorum ben
Cevap sahibi
11 ay
Siz niye daha çabuk yoruluyorsunuz 1dklik işten jahdsjsh hangi pozisyon da daha çok zevk aliyorsun peki
Soran
11 ay
Üç pozisyon denedik zaten biri kucağında ama onun kontrolünde diğerinde o ful yatıyor kontrol bende diğeri de bacaklar omza en iyisi de bacaklar omza haliydi
Cevap sahibi
11 ay
orada zaten kontrol sizde olamaz nasıl yapacan ki sjdhsj neden oydu peki. Doggy severmisin
Soran
11 ay
Onu anal olarak deneyimledim sadece zevk vermişti önden doggy yapmadım hiç
Cevap sahibi
11 ay
Aaa neden nasıl yaa doggy vajinadan yapmayanı ama arkadan sadece yapanı da ilk defa goruyom o nasıl oluyor knk. Anal seviyon yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bizde yoruluyoz onu napacaz knk biraz da bizi dusunun işte siz öyle tek pozisyon da az biraz kontrol sizde oluyor geri kalan bütün mikis boyu bizde zaten az anlayışlı mı olsan empati mi kursan sjdhshs
Ay ama biz daha çabuk yoruluyoruz bir de kontrol karşımdakinde olunca daha çok zevk alıyorum ben
Siz niye daha çabuk yoruluyorsunuz 1dklik işten jahdsjsh hangi pozisyon da daha çok zevk aliyorsun peki
Üç pozisyon denedik zaten biri kucağında ama onun kontrolünde diğerinde o ful yatıyor kontrol bende diğeri de bacaklar omza en iyisi de bacaklar omza haliydi
orada zaten kontrol sizde olamaz nasıl yapacan ki sjdhsj neden oydu peki. Doggy severmisin
Onu anal olarak deneyimledim sadece zevk vermişti önden doggy yapmadım hiç
Aaa neden nasıl yaa doggy vajinadan yapmayanı ama arkadan sadece yapanı da ilk defa goruyom o nasıl oluyor knk. Anal seviyon yani
Genelde erkekte ur ama her ilişkide pozisyon değiştirerek kadında fırsat tanımak zevkli olur
Bazen tamamen kontrolü ona bırakırım ama genelde ko trolü elimde tutmayı severim
Sürekli kadına bırakmam arada üzerine otursun çoğunlukla ben altıma alırım
Erkekte olmalı bence sonuçta o aktif oluyor daha çok.
Kontrol genelde erkekte olmalı. Erkek istediği gibi evire çevire …..
Erkekte tabi kontrolü asla vermem cünkü karşımdaki ni nasıl zevklendireceğimi bilirim
Niye beyfendi doggy veya bacak omza pozisyonunda sertçe kökleyemiyor mu, eşim yurtdışında şu an zor duruyorum millete bak kıymet bilmiyor
Kontrol kimsede olmasın ne bu böyle
Seninki bencil ve çapsız
Tabiki erkekte olmalı
Kontrol her zaman erkekte olmalı
Kadın kontrol erkekte olunca daha çok zevk alır
Evett
Kaç yaşındasınız
Ben 20 o 22
Bence büyük bir zevkten mahrum kalıyorsun
Bacak omzayı en çok sevdin demek bakıyorumda tutkulu birisin belli😀
Erkekte
Erkekte
Kadında olmalı
ona söyle
Sıra sıra birbirinizş doyurcaksınız
Kadında
İki tarafada geçmeli arada
Sırayla
Acemi demek ki
Kucak zormu cıdden
Zıplayınca yoruluyorsun
Yasın kac zuplarkeb penus dık ya batma oluyomu acı
Kendini zevk alcağın şekilde ayarlaman gerekiyor acı olmaz ama zevk de olmaz tamamen dikten olunca
20 yaşındayım
E nasıl penıs ustune oturmalı kadın
Kalçasını biraz arkaya doğru çıkartmalı gerekirse erkek avuçlayıp yönlendirmeli eğer kadın tecrübesiz ise
Hım ıcerı penıs senmı sevgılınmı sokuyor
Ben
Afedersin kadın sokması dahamı ıyı penus erkek yapamıyormu
Yapar benim sevgilim tecrübesizdi bir de sen nasıl rahat hissedersen diye bana bıraktı o yüzden yoksa bir ara çıktı tekrar girerken o soktu
Ya afedersin cıkms ıcerden neden oluyır
Zıplarken hızını alamazsan
Sızde kac defa cıktı
1 kez
Birden ıcımdem cıkıncs penıs nssıl duygu Birden cıkıyır acı falan oluyomu
Acı olmaz aksine eğer boşalma olmadıysa kadın tekrar içinde ister
Bısey sorucam kucakta penıs ustube dıkmu zıplıyon yoksa egımlımı zıplıyon
Dık zıplama acıyomu agrı falan
Boyle dıyorlar cunku
Cokmu zıplıyorsun