sekste kontrol sizde mi olsun partnerinizde mi olsun isterdiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seks yaparken genelde kontrol bende olur. Ön sevişmeyle başlayan sekste kontrol gidişata bırakmalı. Yani partnerimi aktif heyecanlı şehvetli ve diri hissettiğim an kontrolü ona bırakırım ve bu şnan bana çok hoşuna gider. Uyarım onun emir ve talimatlarına, arzu ve heveslerine. Aşka itiraz etmem. Onun kurgularına teşvik edici ve şehvetimi artırıcı şekilde karlılık veririm. Onun da benim arzu heves ve fantazilerime cevap vermesini isterim. Ben zaten sejste alınır falan tanımam, alacağımız zevk ne gerektiriyorsa onu yapacak şekilde kontrolün el değiştirmesine izin veririm. Uçlarda bile gezerim… Keyifli eğlenceli mutlu geceler… #06romeo 😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende olmasını severim. Ama sevişmeye başlarken güzel kontrolü yönetip devamını kontrol onda olmasına rağmen sertliği koruyabilirse zevk alabilirim
Yani aslında benden ziyade kadındayken bu kontrolü nasıl kullanıyor.
Çünkü bana geçerse işler fena.199 Yorumla
Soran+1 yılNasnhsshhss sertiz diyosun
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken o diyorum diyelim.
Sert yaşanınca sanki sevişmeden çıkıp tam bir si.. işmeye dönüyor. Soft tahrik ediyor ama diğeri doyuruyor.
Soran+1 yılAy bende temas ve öpüşme severim sekste diğer türlü dediğin gibi düşmanı gibi oluyor hansdheh
Cevap sahibi+1 yılİşte arada düşmanını yapar gibi yapmak gerekiyor :D
Senin dediklerini bende seviyorum ama ön sevişmede. Öyle orgazm olsam bana dahası kesin lazım olur. İsterim kesinlikle
Soran+1 yılTecrübe yok mu agshshhs
Cevap sahibi+1 yılTecrübesiz gibi mi duyuldu orada söylediklerim :D
Soran+1 yılSanki bi özlem duyuyormuş gibi ajsjnsshshsh
Cevap sahibi+1 yılÖzlem var tabi, 1 sene oldu :D Askerlik üstüne iş güç derken fırsat olmadı
Cevap sahibi+1 yılSende durumlar nasıl peki? :D
Soran+1 yılOha shsnsnhahs çok olmuş
Soran+1 yılSevgilim var 2 aydır hanshshs devam
Cevap sahibi+1 yılOoo yarasın dostum :D O zaman gerçek soru en son kaç saat önce oldu diye sormak olurdu 😂😂
Oldu oldu baya oldu ya beni sorma. Bir kurtaramadık ki kötü sekse sıra gelisn
Soran+1 yılDün akşam saatlerinde oldu hansshshah aman boş ver dert böyle olunca da sürekli istiyorlar günde iki kere yapıyoruz bazen
Cevap sahibi+1 yılkurtamadık ki g. ötü olacaktı. Aptal yorum düzeltme filtresi :D
Bende dün akşam seks yapsam bende aman boş ver derdim hhaha 😂😂
Enerji, hali ve isteğin yukarda olduğu günlerde iki de olur 3 te olur.
Soran+1 yılHansnshshshahahah anladım ben merak etme iki kişinin isteğine bağlı😂
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden yorumlarda konuşmayı bazen sevmiyorum :D Farketmeden yazıyorsun ve güm site değiştirmiş 😂😂
Bazen birinin isteği bile diğerini uçurabiliyor ama genelde eve ikisine bağlı ve uyumlarına bağlı tabi bir de :D
Cevap sahibi+1 yılSizde de bu seks sert oluyor mu yoksa hep senin kontrolünde mi?
Soran+1 yılKontrolü hep eline alıyor sert geçiyor saçlarımı yoluyor o derece ben daha narin istiyorum aslında ama o böyle hoşlanıyor belimi ittiriyor tokat bile atıyor shsnxndhkd tek sevmediği şey oral yaptıktan sonra öpüşmek öpmeye çalıştığımda ittirmişti kendi tadı olduğu için istememiş
Cevap sahibi+1 yılBiraz iki yüzlü davranıyor son kısımda onu diyeyim. ÖZellikle o senin içinden çıktıktan sonra sana yalatıyorsa oda seninkini yalamalı ve öpüşebilmeli.
Dediklerini şimdi bende yapmıyorum dersem yalan olur :D Sana zevk vermiyor mu bunlar pek?
Ben seksin ilk postasını softa ayırıp sonrasını arttırmayı seviyorum. KAdın bedeni keşfetmesi güzel bir yapı ;)
Cevap sahibi+1 yılHey bu arada takip? Ne dersin 😅😂
Soran+1 yılBenden daha çok yalıyor benimkisini beni yaladıktan sonra gayet öpüşüyor benimle ona oral yapınca öptürmüyor sperm tadı geliyor diye. Zevk alıyorum canım nahshsh almıyorum desem yalan olur sadece acılı oluyor yataktan kalkamıyorum resmen
Cevap sahibi+1 yılSen biraz prensesçilik yapıyorsun yani haha :D Can yanmasına bir şey diyemem o konuda haklısın ama onuda anlıyorum. Cidden öyle s.. kerken inletip, çığlığa boğdurmanın tadı ve zevki bambaşka oluyor
Soran+1 yılBen inleyip çığlık atınca daha da hızlanıyor zaten orgazm olurken farkedince çok hızlanıyor ve istemsiz titriyorum karşısında hsnshdh utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden utanıyorsun ya. TAdını çıkarsana o anın. Kadınlığınla gurur duyacacğın anda utanıyorsun :D
Çığlıkları birde eğer kelimeler dahil oluyorsa alev alır alev 😅😂
Soran+1 yılNsnsbdndndhdh sövmeli geçiyor kelimeler
Cevap sahibi+1 yılNeler neler deniyor 😂😂 güzeldir ya küfürler severiz.
Soran+1 yılBana si…tiğim köklücem dur sen gibi şeyler söylüyor hansndhshdg ben biraz daha masum inlemeye başlayınca o da sik. ir falan istemsiz dkdkkd
Cevap sahibi+1 yılHee iyimis yine aklımdaki kadar fena şeyler değilmiş 😂😂
Seni tahrik ediyor mu onlar yoksa olmasa daha mi iyi 😂
Soran+1 yılÇok küfür etse üzülürüm de nsnshshs böyle iyi
Cevap sahibi+1 yılCiddi üzülür musun 😅😂😂😂 sen beni hiç o zaman aboow 😂😂😂
Soran+1 yılAhsndndnshsh sende mi ediyorsun üzülürüm ya duygusal bi bağ oluyor bazen nsshshs seks yaparken bende oluyor şahsen
Cevap sahibi+1 yılEderim ya. Ama o küfürler onun şahsına değil ki
Ben onun beni o hale sokmasını seviyorum o ruh halimize o laflar. Yoksa karakterine ve şahsına demem tabik de
Soran+1 yılYok canım biliyoruz heralde shnxndlsskh bi de şahsına deseydin ama benlik bi şey bu edince de etme demem tabiki
Cevap sahibi+1 yılSen istemem ama yan cebime koy 😂😂
O dediklerimi sen duysan o anda sende tahrik olursun zaten. Çünkü aslında kullandığım cümleler ve sözler yine onun bendeki etkisi üzerine ama sadece pamuk prensest hikayesinden çıkmış sözcükler değil 😂
Soran+1 yılNeler merak ettm ya shsnshsksl
Cevap sahibi+1 yılboş ver.😂😂 Alenen yazılmaz o kadarı da çünkü uzun izjn küfür silerler ama iyi olduğunu bil yeter 😂😂
Soran+1 yılHansnshdhdhshah😂 hımm
Cevap sahibi+1 yılAcaba özelden sorsam mi sormasam mi hmmm i bu 😂😂
Hahahaha bedeniyle davranışiyla seksiylr alakalı küfürler işte 🤭😂
Soran+1 yılTahmin ettim ya az çok shsndnsjahsjdj
Cevap sahibi+1 yılYa bırak 😂 ne bakalım tahminin söz dürüst olarak evet hayır dicem 😂😂
Soran+1 yıl😂😂 hayat kadını, kime si. tirdin falan mı nsnddldşdnshhxhxnshshshxh rezil olmuş olabilirim
Cevap sahibi+1 yılBak cok uzaktan azıcık yaklaştın ama benimkine yakın değil 😂😂😂
Soran+1 yılNansndnsbshdheje peki daha mı kötü seninkiler skxk
Cevap sahibi+1 yılBayaaa daha kötü 😂😂😂😂
Soran+1 yılHahahahahhshbaha ay korkulur sende ne fenasınn
Cevap sahibi+1 yılHoşunuza gidiyor ama o sırada 😂😂
Siz kadınlar fena olanı seviyorsunuz bakma 😂
Soran+1 yılHansnahaha yani.. bir bakımdan öyle sert acıyor diyoruz ama zevkte alıyoruz shnssh tuaf şeyler
Cevap sahibi+1 yılEe çünkü fena olanı sizi tajrik ediyor ve zevk alıyorsunuz. Bakma sürekli yavaş olsa sende sıkılırsin
şu an bile benim neler diyebiliyor olacağım senin merakını çekti 😂
Sıradan olsam merak etmesin en basit örnek
Cevap sahibi+1 yılNaptın uyudun mu😂
Cevap sahibi+1 yılNaptın yoksun ortalıkta :D
Soran+1 yılHahahahah sen hala burada mısın ya
Cevap sahibi+1 yılOhooo kimler gelmiş 😂😂
Sen nerdesin ki😂
Soran+1 yılHaahnshaha tüm günümü burada geçirmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEe yani geçirme zaten 😂😂
Bende akşama kadar kurstaydim. 😂 Ebem. agladi ahahaha
Cevap sahibi+1 yılDizi izlerken takılıyorum burada işte 😄
Soran+1 yılAhbsnxbshs geçmiş olsun
Soran+1 yılBende arada giriyorum bi uğruyorum shsnsh
Cevap sahibi+1 yılhaha sagol😅
Senin nasıldı 😂
Cevap sahibi+1 yılGel arada gel muhabbeti kafa birisin 😂😂😂
Soran+1 yılHahahaha sende öyle valla
Ay güzeldi yorucuydu okuldaydım tüm gün bi eksın yok bugün hayatımda hanshsh
Cevap sahibi+1 yılYapmadı sevgilin bir eksin hahaha. 😂😂
Nice to meet you then 😂😂
Soran+1 yılHandnsnshshsh ay onu görücek halim yok 11 de geldim eve
Cevap sahibi+1 yılO nasıl okumuş öyle 😂😂 malasalah ahahah
Geç gelmişsin uyumadıni hiç 😂yoksa uyandın mi yeni 😂😂
Soran+1 yılHanshshs yok saat 1 deydi dersim de çıkışta bir şeyler yaptık uyudum dayanamam hansbshs gelir gelmez hop yatağa
Cevap sahibi+1 yılO zaman günaydın hala gizli dostum 😂😂
Sen ne okuyorsun bakalım.😂
Cevap sahibi+1 yılSert küfürler dışında tabi ahahhaha😂😂
Soran+1 yılHansbshsh😂
Moda tasarım okuyorum son senem hahshhs
Cevap sahibi+1 yılBir şey kalmamış gözün aydın 😂😂
Soran+1 yılSen neler çektiğimi gör bi de hansbshshx
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebilirim 😂😂 iki elin dolu durmadan cekmissindir hemde 😂😂 bitirmek kolay değil 😂😂
Soran+1 yılGercekten hayatım bitti hansbshsh sen ne okumuştuj
Cevap sahibi+1 yılHhaha neyse son saniye nari elini yüzüne bulaştırmasan bitir de değsin cektigine 😂😂😂
Amerikan Kültürü ve Edebiyatı ben Hacettepeden ama bitireli oldu benim bayaa
Soran+1 yılYaaa güzel bölüm bende dokuz eylül güzel sanatlar fak. bitmedi resmen hazırlıkla birlikte 5 yıl ölüm gibi bir şey hahsnshd
Cevap sahibi+1 yılCanim ben 2010dan 16ya kadar okudum 😂😂 5 sene nedir ve üniversite daha iyi merak etme 😂😂
9 Eylül benim ikinci tercihimdi
Soran+1 yılNeee ona hiç katlanamazdım hahanshs hocalar çok zorluyor ya bizim okulda juri günleri uyuyamıyorum stresten keşke özele gitseydim diyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılOzellierinde değeri yok bazen ya. boş ver zorlaması iyidir. Okul ismi iş hayatında önemli oluyor cidden
Cevap sahibi+1 yılAma bu diyolag kariyer ve eğitim kategorisine ne ara giriş yaptı vlla helal. 😂😂
Soran+1 yılKesinlikle stajda bile önemli staj seçerken hiç zorlanmadım havada kapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılEee o zorlanmanin bir karşılığı yok mu sanıyorsun?
Ben hiç ıssız kalmadım kendi tercihim dışında. Hacettepe duyan alıyor. Ama bende o okulu 6 senede senin şu.. ldiginden daha sert s.. lerek bitirdim 😅😅😂😂
Soran+1 yılAyyy noluyo noluyo hanshshahanxnc yine konu sekse geldi ahsndnhsdhd
Cevap sahibi+1 yılYok yok gelmedi 😂😂 ben arada severim böyle metafor kullanmayi😂😂
Soran+1 yılHadi hadi ahsndhdh yemezleeerrr
Cevap sahibi+1 yılYa bak ya.😂😂😂 Senle niye gelsinn😂😂 seninle. muhabbeti güzel 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKi harbiden de severim metafor konuştukça görürsün 😂😂
Soran+1 yılAa ahsndhdh senle niye gelsin diyene bak dün ne konuşuyorduk unuttun heraldemhsndjfkflf
Soran+1 yılGörcez bakalım shsnxh
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetini yapıyorduk canım o olur 😂😂
Eğlenceli oluyor 😂 ama den nrnden küfürleri alamadın 😂😂
Muhabbet sürecek yani guzel. sevindim😂😂
Soran+1 yılBansmddjshsha o muhabbet hic bitmez
Soran+1 yılAy sen uyumuyo musun hiç 4 saat uyumama rağmen uykum var nandhd
Cevap sahibi+1 yılBugün 3 de öğrencim var 😂 2 gibi kalkarım yatarim yeter bana. 😄
Yarın gece olmam burada cuma sabah dersim var çünkü 😄
Soran+1 yılAy bolca kolaylıklar sana nshdhd yarın dersim yok desem
Cevap sahibi+1 yılSenin ben... Derim kıskandır kıskandır😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen seviyorum derslerimi ya o yüzden no problem 😂
Soran+1 yılHansnshshshahshhddxbl
Soran+1 yılAsıl senin ben nsmfövmclvövl
Cevap sahibi+1 yılBak ya naparmisssin yazsana bir 😂😂
Birde harbi buradan mi konuşacağız hep merak ettim bak 😂😂 Zoe plmaya başlamadi mi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEee sen beni ne 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKomşu komşu uğra arada buraya :D
Cevap sahibi+1 yılSelaaam😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Erkekler Ne Diyor
39
Bunda bir sınırlama olmamalı seste özgür olmalı dönem dönem kontroller değişmeli tek bir rahata olursa diğeri sadece konu mankeni olur.
00 YorumlaAnlık değişir. Partner yatakta tutuk olmasın yeter kimi zaman kontrol etmek kimi zaman kontrol edilmek isteriz
00 Yorumla
+1 yılorantılı olmalı sonuçta iki tarafta insan :) işi tadında bırakmak lazım abartmayalım... Eğer fazla zorlarsan fıtık olursun :)
00 Yorumla
+1 yılKadında olması daha heyecanlı olur gibi.
Ama sürekli de kadında olmamalı. Arada kontrolü ele alabilmeliyim.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafta da olsun. Böylesi daha güzel oluyor..
022 Yorumla
Soran+1 yılAynennnn
- +1 yıl
Tabii ki yeri geldiğinde , istediğinde tüm kontrol onda olacak. Onunda maharetlerini , bilgisini ortaya koyması lazım, o da terlemeli yani 👍
Soran+1 yılYatağa ittirmeli
- +1 yıl
Evet evet. 👍 her iki tarafta terden sırılsıklam olmalı..
Soran+1 yılTecrübeliyiz heraldee
- +1 yıl
😂😂👍 bolca.
Soran+1 yılkorkulur 😂
- +1 yıl
Yok yaa. Korkucak kadar değil. Herkesin bir yaşam tecrübesi var işte. Senin yok mu?
Soran+1 yılVar tabi 25 yaşındayım bi zahmet olsun snnshshs
- +1 yıl
Tabii ki olmalı. Saygı duyulur buna. Umuyorum ki aceleci davranmayan hemen sonuca geçmeyen , sadece kendini düşünen bencil erkek arkadaşlar olmamıştır. Çünkü kadınlar 20 - 25 dakikadan sonra vücutları hassaslaşır sensitive olurlar. Yani ilk 45 dakika ön sevişme ile geçmeli.. 👍
Soran+1 yılBenim için önsevişme çok önemli haz alıyorum ciddi anlamda seks sırasında da iki yıl önceki sevgilim beni iki üç kez boşaltmadan kendi boşalmazdı kıvranıyordum
- +1 yıl
Bir sevişme süresinde 45 - 50 dakikada bir kadın çoklu boşalma yaşayabilir hemde en az 4 defa. Hatta dışarıya bile boşalabilir, önemli olan burada, erkeğin kadını çok çok iyi izlemesi ve nereye nasıl dokunacağını çok iyi bilmesidir.. kadının tepkilerini, nasıl nefes aldığını iyi görmesi gerekir..
Soran+1 yılFarkedilmeyecek gibi değil zaten vücudum istemsiz titreyince orgazm olurken çığlık bi de vakumluyorum penisi shnsdhsh
- +1 yıl
Vayy çok iyiyimdir oralda demek mi bu şimdi?😂 dilinin üzerine mi alıyorsun peki penisi üst damak ile dil arasına mı sıkıştırıyorsun? 😂👍
Soran+1 yılÜst damak ile dil arasına snjsshjejd ilk başlarda tecrübesizlikler yaşadım yaptırmıyorlardı acıyor diye ama şimdi önüme veriyor hsnshshs
- +1 yıl
😂😂👍 daima bol ıslak olmalı. her şey zamanla, tecrübe ile, yapa yapa öğreniliyor yani. 👍 klitorisin nerede olduğunu dahi bilmeyen kadınlar - erkekler hâlâ var. Nereye dil atacaklarını bilmeyen sadece ısıran erkekler var 😂😂
Soran+1 yılAy klitorise dil atılınca fena oluyorum zaten sevgilim bi de eliyle oynuyor orayla bana zevk vermek için
- +1 yıl
Sizleri boşaltan çıldırtan zaten klitoris 😂👍 üstelik siz zevk aldıkça şiştikçe şişiyor, iç dudaklardan dışarı çıkıyor. 👍
Soran+1 yılOha ahsnshhs sen kadın bilimcisi olmuşsun seksten sonra şişiyor evet
- +1 yıl
😂😂 yok seksten sonra şişmiyor, erkeğin becerisi onu şişiren. 👍 git gel yaparken sağ el baş parmağı ile oynarsak daha da bi fazla şişiyor zaten, içeriden ufak ufak dışarı sızmalar başlıyor o zaman..😂👍
Soran+1 yılBenim boşaldıktan sonra seks bittikten sonra taş gibi oluyor vajina bölgem şişiyor hsndhdhd
- +1 yıl
İyi yumuşatamıyor demek ki 😂😂👍. Tam tersi olması gerek rahatladıktan sonra. 👍
Ikı taraflı olmalı sırayla ıstekler yerıne getrılmelı
00 Yorumla
+1 yılSırayla olmalı, karşılıklı olmalı, yoksa sıkıcı olmaya başlar.
00 Yorumla
+1 yılGenelde bende işinde iyiyse arada hünerlerini sergilemesine izin veririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Çoğunlukla bende, bazen partnerimin kontrole geçmesi de güzel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sürekli eşimde istşyotkm ve onda. O me derse odur 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılKöleee
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle. 😎🥰
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sırayla olmalı pozisyona göre şartlar değişmeli sana göre peki
10 Yorumla
+1 yılBende. Keşke birazda kadında olsa 😅
08 Yorumla
Soran+1 yılBen kontrolü elime almayı severim snshshsh ama erkekler istemiyor
- +1 yıl
Başta konuşursanız isteyebilirler. Konuşmadan yapınca pasif kalmamak adına izin vermiyor olabilirler
Soran+1 yılHshanshshs konuşmakta tuaf sanki kontrol bende olsun bak ona göre snnsmflf
- +1 yıl
😂 yaparken konuşmıycan öncesinde. Örneğin. Bugün kendini bana bırakmanı istiyorum tamamen benimsin ve ne dersem onu yapacaksın gibi.
Soran+1 yılNanshshshs iki kelepçe de alıyım tam olsun
- +1 yıl
Almak istiyorsan alıcan 😂 varsa kullanmamak hata
Soran+1 yılHahsnsndhdshhd fantezi dünyam rengarenkkğğ
- +1 yıl
Benimki gökkuşağı 🤗
Tabii ki ben de olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBazen erkek bazen kadında
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sağlık Bakanlığında tabi ki.
00 Yorumlapartnerimde olsun beni kölesi yapsın
00 Yorumla
+1 yılhep aynı kişide olmasın da.
00 Yorumla
+1 yılKontrol daima bende olmalı zevk almak istiyorsa
00 YorumlaHakimiyet, milletindir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılkontrol ikimizde duruma göre :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEn çok
- +1 yıl
en çok kimdeyse yadaben çok. kim azmişsa
Doymayanda olur kontrol
02 Yorumla
Soran+1 yılSen doymayan tarafsın heralde
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. biraz bende biraz partnerim de olsun isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadinda
02 Yorumla
Soran+1 yılvayy
- +1 yıl
Canına
+1 yılTabiki erkekde
028 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ozaman neyi nasıl yaptığını iyi biliyorsun. Tabi bu durumda kadın da odun gibi yatmamalı
Soran+1 yılSeni yatağa sırtüstü itip üstüne çıkan kadın itici mi gelir
- +1 yıl
Hayır aksine hoş olur. He ben bide mesela anal seks sırasında kontrolü kadına veririrm. Anal seks biraz acı verdiği için partnerimin canının yanmasını istemem
Soran+1 yılEvet tahmin ettiğinden daha acılı
- +1 yıl
İşi ustası yapınca acı falan olmuyor da ama burada kadın da kendini kasmamalı
Soran+1 yılBakireyken anal deneyimlerim olmuştu shdnshsh beceriksiz kuru kuru girmişlerdi ağlıyodum acıdan
- +1 yıl
Kıyamam🙄 öyle öküzce davrananlar var evet sonuçta canı yanan kadın oluyor.
Soran+1 yılYess
- +1 yıl
Önsevişmeyi uzun tutup kayganlaştırıcıyı bol kullanmak lazım. Ve direk köküne kadar girmemek lazım. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapmak lazım. Kadın senden bıkmamalı aksine zevkten inlemeli
Soran+1 yılKayganlaştırıcıyla bile acıyor kıvranıyorum ya ben zevk alamıyorum şahsen sevgilim isterse yapıyoruz arada genelde önden shsnshshs
- +1 yıl
Anal bölge hep acılı oluyor evet ama yine söylüyorum işini becerevilene acı falan yok. Ama vajinal bölge hep gevşek olduğu için seks sırasında acı hisetnezsin
Soran+1 yılYani yine hızlanınca acı oluyor bende vajinada da penise bağlı
- +1 yıl
popo yanakları ve kalçkukusu kadının ençok zevk alacağı bölgelerden sayıldığı için erkeğin o bölgelere normal doğrü dürüst yanaşması kadının aklını başından alabilir
- +1 yıl
Oyüzden ister anal olsun ister vajinal ve hatta önsevişmede bile yavaş yapılmasını tavsiye ederim. Bu işin acelesi yok
Soran+1 yılSana yapsınlar bakalım noluyo hsndjdşsşsöxldls
- +1 yıl
Yok daha neler. Kadın la erkek bir değil ya😂
- +1 yıl
Bide pozisyon seçimi doğru yapılmalı
Soran+1 yılHansnshahahs sen çok meraklısın anala anladımmm
- +1 yıl
Yok ben acı olmayan sekse meraklıyım. Farketmez ister anal ister vajinal isterse de önsevişme yeter ki partnerim zevk alabilsin
Soran+1 yılHımmm bu iyi bi şey kendi boşalıp kızı boşaltmadan seksten ayrılan erkekler de var..
- +1 yıl
Aynen o seks seks değil. Yani kendin boşalmakta böyle meraklısınsa 31 çek boşal gitain daha kadını niye rahatsız ediyorsun. Oyüzden önsevişmeyi baya uzun tutup kadının hassas noktalarını bulmak lazım.
- +1 yıl
Senin yaşın kaç?
Soran+1 yıl25e gireceğim
- +1 yıl
Evlendin mi?
Soran+1 yılHayır ahsnshsh
- +1 yıl
Kaç kişiyle seks yaptın?
Soran+1 yıl4 kişi falan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılben de olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇokça bende.
00 Yorumla Bende😈
00 Yorumla
+1 yılBende olmalı
00 Yorumla
+1 yılSekste olmalı
00 YorumlaÜste olanın 🔥
00 Yorumla- Daha fazla (9)
Daha fazla(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı