Selam canlarrr 😉
Flört döneminde seks yapmak, flörtünüzle bağınızı güçlendirir mi?
Yoksa öylesine yapılmış bir seks olarak mı görürsünüz?

Selam canlarrr 😉
Flört döneminde seks yapmak, flörtünüzle bağınızı güçlendirir mi?
Yoksa öylesine yapılmış bir seks olarak mı görürsünüz?

Çiftler cinsel ilişkiden sonra birbirlerine karşı daha fazla sevgi hisseder. Daha fazla sevgi alışverişinde bulunur, birbirlerine daha fazla sarılır, daha fazla kucaklaşır ve öpüşür, bu benim fikrim
hiçbir şey güçlendiirmez hatta zayıflatır. erkek seviştikten sonra kadını o... pu olarak görür. erkeklerle evlenene kadar sevişmeyin. orta doğu erkeklerinin madonna whore kompleksi çok ileri seviyede... isterse harvard okusun adamlar yine de seksi ve güzel sevişen kadınlara aşk ve sevgi duygus hissetmiyor maalesef. hatta insan yerine bile koymuyorlardır.
Maalesef hem haklısınız hem de haksız. Böyle düşüneni de var, düşünmeyeni de. Ki zaten böyle düşünen, düşünecek birinin farkına varmak gerekmez mi?
Doğru ya da yanlış insan olduğunu da anlarsın.
Tabi bunun yolu seks olmamalı ama kimse arzularının peşinden gitti diye o**** diye damgalanmamalı.
böyle değilim dşyen erkekler de böyle bu genetik kodlara işlenmiş. seks hala tabu olduğu sürece evlilik öbçncesş sevişen, cinselliğiyle barışık kadınlar insan yerine konulmayacak ve sevilmeyecekler. bu yüzden bu sistemi elleriyle inşa eden erkekler de parayla deks yapmaya kadar düşüyolar. ve çoğunda aids, hpv gibi hastalıklar var. seks yapmak= adamlık sayıldığından da skor peşindeler. bunuğzden de çok hastalık kapıyolar. madem erkekler bekaret beklişyor bence kadınlar da erkeklere hov testi yaptırmalı evlenirken. durum eşitlenmiş olur. ama dediğim gibi ben deksin aşkı alevlendirdiğini görmedim. hatta seks sonrası saygısızca tavırlara giiriyolar.
Beden kıymetsiz değil gözümde. Değerli olan, değerli olanla paylaşılmalı ve o kısacık flört dönemi buna yeten zaman değil
🎈
Bence yanlış bir algı var erkekler de kadınlar kadar sayısal olarak çok olmasa da seks sonrası bağlanma yaşayabiliyor.
Cevap
7Cevap
Flörtümüzle de sevişmeyiz yanii
güçlendirmez
Kızdan tokadı yemeden önce son soru bu olur galiba. Güçlendirmez dememe gerek var mı?
Naptın sen evlenip 5 çocuk mu yaptın flört ettiğin kızla böyle bağ güçlendirip. Flört dediğin prensipte bile daha anlaşmadığın evre. Soru temelden yanlış.
o dediğin de ülkerin keki kardeş. hayırlı geceler :D
Kadın için evet , erkek için hayır özellikle Türk erkeği için
Hayır alakası yok, evlilik olmadan seks yapılmasını doğru bulmuyorum
Ciddi olmadığım bi insanla asla öyle bir şey yapmam.
Yani güçlendirir belki ama sırf bunun içinde seks yapmazdım.
Bilmem hiç yapmadım 🤪
cano ve esc sanmasi daha muhtemel gibi sanki
Bence flört dönemi seks için erken
Güclendirirde baglılıgı arttırırda
duygusallık yoksa sekste yok.
Flört döneminde seks ne bileyim ☺️
Ya bakire ise?
Hayır güçlendirmez
guçlendirir
güçlendirmez
Ne alaka ya
Evet