Hallo 🎈🎈🎈 Kimi insan duygusal bağ olmadan önünde gelen herkes ile veya can istekliği gitsin diye cinsel münasebette bulunabiliyor benim görüşüme göre bu yanlış çünkü Cinsellik özel bir an mahrem bir an ve bunu önüne gelen herkes ile paylaşmak doğru değil tabiki yine herkesin görüşüne saygım sonsuz 🎈🎈🎈
gerekmez bana göre biraz beğeni ve arzu yeterli fazlası sadece işi zorlaştırmak ismini bile bilmemize gerek yok beğendiyseniz aniden karşınızdakini isteyebilirsiniz aynı enerjiyi o kişi de almışsa o an olabilir
O kadar çok kişi görüş yatmadan önce mutlaka selam veriyor herhangi bir dilde en çok seni selam vermeni beğendim ben. HALLO
Herneyse soruya geçelim. Duygusaldan aslında kilit noktadır. Yani sana bunu nasıl anlatabilirim mesela her şeyi yaparsın aslında bütün davranman gereken yerlerde dört dörtlük davranırsın ama hep bir şey küçük kalır işte o eksik kalan şey aslında karşı tarafa istediğin hayranlık duygusu yani duygusal bağdır. #perso
Tuzsuz yemek nasıl lezzetsiz olursa, duygusuz bir seks ise o kadar anlamsız olur. Sevgi olmadan yapılan bir seks, çok iyi yapılmış bir heykel ile yapmaya benzer.
Kadinimi kıskanırım sahiplenirim bana ait olduğunu hissettiririm ruhuna dokunurum yüreğini hoplatirim Ama iş seks fantazisine geldiği zaman perdeyi pencereyi acipta yaparım veya daha ileri seviyeye de götürürüm. Bu tamamen benim partnerimin alacağı hazza ve zevke göre değişir. Kısacası partnerim mutlu olacaksa kisitlamalarim yasaklarim kiskancliklarim biter...
Benim icin farkeden tek sey gunde 30 kisiyle olan degil, ihtiyacı olduğun da benimle olan dir. Kim olduğu onemli degil , duygusalliga bağlılığa gerek yok