Cinsel ilişkide performans kaygısı yaşayan taraf sizce kadınlar mı erkekler mi?

Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsel ilişkide performans kaygısı yaşayan taraf sizce kadınlar mı erkekler mi?

Erkekler. Kadınlar da delik var alırlar. Ama erkek öyle değil ki. Erken boşalanı var. 1 defa boşalanı var. Hiç boşalamayan var. Biz 3-4 defa boşalırız. Hani max 4 kız demek 1 er postadan. Tek günde ben hariç 9 erkekle yatan kankam var düşün. Hadi ortalam 2 desen 18 defa boşalmışlarsır. Ortalama 10 dk yapsalar 180 dk bir o kadar sevişse 360 dk. 6 saat yapar gir çık. Ve bunu bir erkek yapamaz. Cidden kadınları bu yönsem kıskanıyorum.
Matah bir şey mi bu?
Kızda sorun yoktu eskiden , sevgilisi bunu aldattı sonra kız karşılık vermeye kalktı işte muhabbet bu
Bak ben saatlerce kızı ikna etmek için uğraştım. Yakın arkadaşımdı sonuçta. En son sevmediğim biri ile yaparım bak dedi. Ben de o yüzden yaptım. Zevk aldım mı aldım. Yapmasın diye uğraştım mı uğraştım. Sevmediğim çocuk dediğim de baya sıkıntılı bir tip. Kız yatsa onunla baya baya hayatı kayardı. Biz onunla arkadaşlık yapanlarla arkadaşlık yapmıyoruz öyle düşün
Merhaba! Bence erkekler daha çok yaşıyor aslında bu birazda kendi ellerinde çünkü tam olarak şöyle cinsel ilişkiye girmeden önce kadına işte şöyle iyiyim böyle iyiyim diyip kadının beklentisini aşırı yükseltiyor ondan sonra dediği gibi çıkmayınca tabi kadının gözünde fos olmuş oluyor ben o yüzden her zaman derim kendinizi abartmaya gerek yok ne ise o çünkü eğer yaşanırsa ilişki zaten her şey belli olur.
Sürekli toplumsal olarak erkeğe biçilen kılıf onun her şeyde "en iyisi" olması gerektiğini baz alarak adeta yazılı olmayan bir kural sayıldığı için biz erkekler "performans" konusunu çok kafaya takıyoruz. Bu da haliyle odaklanma sorunu yaşatıyor.
Maalesef hakikat bu. Fakat kadınların da büyük kısmında içten içe gelişen bir performans ve beğenilmeme endişesi var.
Bilhassa aldatma sonrası birçok kadın kendini cinsel olarak da yetersiz ve değersiz hissediyor.
Her şey çözülebilir aslında ama biz bu olayları konuşamayan sorunlu bir milletiz.
Üzücü bir şey aslında.
Erken Boşalanlar Tabiki
Erkekler Seks Konusunda Kendini Geliştirmediği için bunu yaşıyor
Ben hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Seks Yapabiliyorum Ciddiyim
#TantraTeknigi Sayesinde Tabiki 😅
Cevap
15Cevap
Kadınların kaldıramama gibi bir sorunu yok neyse ki shhdhd
Bu zaten en büyük sorun 🤣 geri kalanlar bi şekilde hallolur ama kuş öldüyse geri kalanlar da sorun olmuyor ajdhdhs
Yani soru suçlu aramak üzerine değil ki. Erkekler daha fazla yaşıyor işte bence performans kaygısı bence sbdhs
Kadının sorunu başka ama işin kökünde erkek böyle bir sorun yaşarsa zaten olay bitmiştir demek istedim sdhdd
Anlarsınız anlarsınız ve o ışık sizde shdhs
Est 🤟
ikisi de olabilir
eger sekste iyi bi erkekle beraberse kadin da ceker performans kaygisini. erkegi memnun etmek icin pozisyondan pozisyona gecmesi lazim. eger erkek erken bosalma gibi sorunlar yasiyosa hicbir pozisyonda zevk uzun surmeyeceginden erkek kaygi ceker. degiskennn
erkek de ufak bir şey olsun iktidarsız damgası :) bilim adamlar yıllar dan beni bunu dik tutmanın peşinde
Tabii ki erkekler, kadının boşalamama sorunu var ama bu bireysel, erkeklerde erekte sorunu, erken boşalma gibi birçok sorun var
Kadınlar sadece uzanıyor mk. Bunun için bir performans gerekmiyor.
Erkekler bence, erkeklerden çok şey bekliyoruz bazen
Kadinlarin performans derdi yokki yatip uzansa yeter yani kaygi duycak bir sey yok
Kadınlar da çok kaygılı ama performanstan değil
Biz ikimizde kaygı yaşamıyoruz tertemiz yaşıyoruz 🙂
Erkek tabi kadının performansı ne olabilirki
yahu kadının ne performansı olacak
erkek ereksiyon olmazsa ya da ilişki sırasında ereksiyon kalitesi düşerse ki bunlar olası durumlar. kadın panter olsa farketmez mk. o yüzden erkeğin performansı esastır. kadın tüm gün eşek gibi çalışıp yorulmuş olsa daki kalan %5 enerjisiyle seksi yapıp tamamlayabilir. erkek için aynı şey söz konusu değil mk.
Erkekler tabiki de kadınların performans gibi bir kaygısı nasıl olabilir ki
Erkekler bence
Erkekler olabilir kdkdm
Her ikiside olabilir
Erkekler tabii
Erkekler
Erkekler amasyada
bzzz
Erkekler tbiki
Erkekler
Erkekler
Erkekler