Peki siz karşı cinste beklentinizi yüksek tutuyormusunuz? Bu konuda kendinizi yeterli buluyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aslında ülkemizde kadın köle gibi görülüyor. kızlar erkeklerin ve yalancı filmlerin ektisi ile köleliğe razı olmuş. erkekler ise bencil cahil öküz. filmleri gerçek sanıp kadına uyguluyor. oysa filmler kadını köle gösteren erkeklerin egolarını okşayan saçmalıklardır. filmlerde hep kadın hizmet eder erkek sadece gir çık yapar
oysa gerçek cinsellikte olması gereken cinsellikte erkeğin kadına oral yapması ilişkiden önce bir kaç kez kadını rahatlatması gerek. ilişkide de sevişmeyi kesmeden sevişme eşliğinde ilişki yaşaması gerek. kadına odaklanması gerek kendine değil.
ama maalesef öyle değil. bu nedenle bekarken orgazm olan kadınlarımızın %80 gibi vahim oranı evlenince orgazm olamıyor.
okumuyor araştırmıyoruz. kadınlarımız hala kendi vücudunu tanımıyor. ıslanmayı boşalma zannedenler var. erkeğin sert davranışlarına razılık var. saçma sapan bir ülkedeyiz.
okumuyoruz arkadaş okumuyoruz. en değer verdiğimiz iki konu var din ve cinsellik ne yzaık ki en cahil olduğumuz da bu iki konu. nerede hurafe yalan dolan dedikodu gerçek olmayan bilgi var onlara inanıyoruz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha fazla beklenti içine giriyor. Tek gecelik ilişki yaşadığı erkeği kendine bağlayıp aşık etmek gibi olmayacak hayallerin peşinden koşuyorlar. Ya da ilgisiz birine bekaretini verince kendisiyle evleneceğini zannediyorlar. Cinsellik yaşadığı erkek kendisini ailesiyle tanıştırmışsa kesin evlenecek diye düşünüyorlar. Ailesiyle tanışmış da olsan bazı şeyler yolunda gitmiyorsa yollar ayrılabilir sonuçta. Örnekler çoğaltılabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Gayet güzel ve net bir açıklama olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeklenti potansiyel mutsuzluk sebebidir
Partnerler fiziki ya da tecrübeleri noktasında farklılık gösterebilir
Dolayısı ile ilişki anında gözlem yapıp tarafların mutlu olmasını sağlayacak biçimde hareket edilmeli03 Yorumla- +1 yıl
aynen oylevGayet güzel ve mantıklı bir açıklama olmuş gerçekten ve sen gerçekten çok aklı başında kendini her konuda güzel yetistirmis ve enguzelide hayat tecrübesi kazanmis bir adamsın gerçekten bu yaptığın yorumlarda kullandığın ve sectigin kelimelerden okadar belli oluyor ki bu konuda seni çok takdir ediyorum ve ayakta alkıslıyorum seni 👏👏👏👏 yorumun için çok teşekkür ederim iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏🏼🙏🏼
Rica ediyorum - +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
İstekli olan kimse o daha çok beklenti içine girer
01 Yorumla- +1 yıl
Gayet mantıklı bir açıklama olmuş karşılıklı anlayis ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır zaten... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence en çok aşık olan kişi beklentiye giriyor
02 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur gülüm çünkü aşık olan kişi olaya cinsel değilde daha çok duygusal anlam yüklüyor oyuzden oluyor yorumun için çok teşekkür ederim barış 🤗
- +1 yıl
Rica ederim abla 🤗
Kadın daha çok beklentiye girer kadın daha az tatmin olur genelde konu ben değilim 😂 erken bosalan ereksiyon sorunu yaşayan erkekler yüzünden kadınların çoğu orgazm ı yaşayamaz bu durumda kadın beklediğini bulamaz ama kurbağa gibi yatan seks de tek vazifesi sırt üstü yatmak olduğunu sanan kadınlar yüzünden erkekler de beklediğini bulamaya bilir
03 Yorumla- +1 yıl
Gayet açık ve net bir anlatım olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Tm peki teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Bence kadınlar erkekler 3 5 kez zirveye çıkabiliyorken kadınlar erkekler kadar çıkamıyor bunun bir sürü sebebi var erkekten kaynaklı olabilir kadının geç gelmesinden olabilir olabilirde olabilir yani 😀
03 Yorumla- +1 yıl
Bence karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır ... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar erkeklere göre daha çok beklenti haline giriyor. erkek bir şekile bir şeyler yaşar ama kadın öyle değil. o sevdiği ilgi duyduğu güvendiği ten uyumunun olduğu ve belli ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğü erkeklerle olmak ister.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın çünkü kadın yaradılış gereği duygusal olduğu için önce ruhunun oksanmasini sonra bedeninin ve bir kadının ruhuna hitap edememissen hiç bir karşılık göremezsin çünkü kadınlar sonuç odaklı değil detay odaklıdır o ona sarilmana iki guzrl soz duymaya opmye vss beyni ona odaklıdır ruhuna hitap edebildigin takdirde en iyi performansı alırsın... Yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
kesinlikle öyle katılıyorum. rica ederim :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kendimi yeterli görüyorym karşımdakindende fazla bir şey beklemiyorum en güzel akışa bırakıp yaşamak zevkin doruklarına plansız ve sınır olmadan ulaşılır
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle her şey olduğu kadar olsun önemli olan karşılıklı anlayış ve empati kurabilmek bunu yaptigimiz taktirde sorun ortadan kalkmıs oluyor zaten... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
+1 yılkadınlar eşşek gıbı yapılmak ıstemıo okşanmak opulmek istio erkekler de kadının biraz kendini verip yatıp kalmamasını ıstıo
039 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bu konuda çünkü kadınlar yaradılıs gereği duygusal yaratılmıştır sonuç odaklı değil detay odaklıdır sarılmak iki güzel söz duymak ister opulmek vss gibi beyni bu detaylara odaklıdır önce ruhuna hitap edememisini ister sonra bedenine kadına biraz zaman ayırmak ruhuna hitap etmek gerekiyor ki sana fazlasını verebilsin bir kadının ruhuna hitap edemezsen gerekli perfonsi da alamazsın bütün kadınlar bu şeklide dir ... yorumun için çok teşekkür ederim...🙋
- +1 yıl
neee demek rıca kimisi cok sikayetci aceleci erkeklerden
- +1 yıl
Çok bencil oldukları için olabilir mi
- +1 yıl
ewt olabılır kendı yapmaz kadından oral bekler kendi erken bosalır kadını bırakır ortada :)
- +1 yıl
ama kadınları anlamak da zor kimi nazık kimi sert kimi kufurlu sevıo her kadının frekansı baska
- +1 yıl
Ya tabiki herkesin ki farklı bir kadın şiddeti seviyorken diğeri nefret eder
- +1 yıl
Erkeklerde öyle
- +1 yıl
kımı sınır tanımaz kimi eline alamaz :)
- +1 yıl
Bunu bir ilaç gibi düşün sana çok iyi gelen bir ilaç başkasını zehirliyor mesela onun gibi düşün
- +1 yıl
Karşındaki insanın karakterine uygun davranmak empati yapmak gerekiyor buyuzden
- +1 yıl
sen nasılsın bakıyım sınırın kuralın var mı yapamadıkların
- +1 yıl
Çok garip erkek Türleride var
- +1 yıl
kadını ikna ettın mı yapar herseyı ya
- +1 yıl
Ben yorumlarda da denk geliyorum sürekli herkesin karakteri düşünce tarzı zevkleri birbirinden farklı
- +1 yıl
Dün bir kızın yorumu beni şaşırttı açıkçası
- +1 yıl
ewet sen nasılsın bakayım yatakta atılgan mı uslu kedı mı
- +1 yıl
Kiz cinsellik yaşarken dovulmeyi seviyirum ben diyor mazoşist bir karakter mesela
- +1 yıl
ne dedı kız
- +1 yıl
butun acıları yaşatacaksın ona o zmn
- +1 yıl
sen nasılsın yatakta kıbarlık seven mı kabalık ısteyenmı
- +1 yıl
Dovulmeyi seviyormuş sevgilisine srn ruh hastasısin demiş 🤣
- +1 yıl
Bur tane bir çocuğu dinlemiştim ben sevgilisi varmış kız böyle şiddeti seviyormuş bir gün evde birlikteyiz diyor kız gitti diğer odaya pantolonun kemerini çıkartıp getirdi bana vur diye yalvarıyordu diyor ben öyle vuranam filan dedim diyor kıza bu seferde kuz erkelugime laf etti diyirdu birdahada kızla görüşmemis zaten
- +1 yıl
Erkekligime
- +1 yıl
hem zevk hem acı tatmak ıstemıs kız
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
sen kendını gızle habıre sen nasılsın dıyorum ses yok :)))
- +1 yıl
Nasıl gizliyorum yaa
- +1 yıl
Benim profilim açık sorduğum sorular açık nasıl gizliyim ben peki
- +1 yıl
sen yatakta nasılsın dedım ses yok
- +1 yıl
Sustummm
- +1 yıl
Çünkü burada konu ben değilim
- +1 yıl
baska yerde goruselm kutunu ac :)
- +1 yıl
Genel olarak bir soru sordum sizlerin görüşlerini merak ettim ve cevabimida alıyorum zaten 😂
- +1 yıl
pekı
- +1 yıl
Anlayışın icin çok teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
rıca seker
- +1 yıl
🤗🤗
- +1 yıl
sende az fena degılsındır yatakta
- +1 yıl
Şşşşşşttt reisss uzatma
İki tarafta beklenti çıtasını yükseltiyor. Ama sanki kadınların çıtası daha yüksekte
013 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kadınların kadınlar bu çıtayı neden yüksek tutuyor sizce
- +1 yıl
tamam peki yorumun için çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Bizii engin tecrübelerinle aydınlattığınız için teşekkürler sayenizde çakralarımız açılmış oldu 🤗
- +1 yıl
Saçmalama dalga geçmiyorum
- +1 yıl
Sadece biraz mizah katıyorum okadar
- +1 yıl
burada herkesten yeni birşeyler öğreniyorsun bilgi sahibi oluyirsun
- +1 yıl
Ve fikirlerini de çok mantıklı buldum
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏...
+1 yıloptimum düzeyi makul bir seviyede tutulursa daha çok zevk aınır diye düşünüyorum..:)
03 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüsüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim sayın hocam 🤗
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Günaydınlar.
Ben çok iyi bir partnerim ve çok iyide seks yaparım kadınlar her zaman çekingen olmuştur onları tava getirmek zor olmuştur
00 Yorumlatabıkısı elınden gelenı yapmam gerekıyor sonucta partnerını mutlu etmen gerek :)
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle karşılıkli anlayış ve empati kurabilmek bu sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar giriyor. çok video izleyip videodaki gibi 45 dakika boşalmayan 21 cm bir penis beklentiniz var. sebebi ise her platformda heryerde boyundan bahsetmeniz sormanız vs
03 Yorumla- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum... Yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Detayı okumadım şimdi farkettim de yüksek beklenti içinde değilim. Az çok neyin ne olduğunu biliyorum :)
- +1 yıl
tamam peki öyle diyorsan öyle olsun ... Yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️
+1 yılBence erkekler daha yüksek beklenti içinde, kimse Peta Jensen değil beyler.
00 Yorumla
+1 yılErkekler sık sık ve porsiyon olarak kadınlar nadiren kazan kazan kepçe kepçe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba efendim şu beni takip etmediğiniz mesaj atmadiginiz adamım efendim tabiiii bir nanayi çok gördünüz bana 😃 valla savasmayin sevişin diyorum efendim 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar daha çok çünkü erkeklerin çoğu bencil bu yüzden kadınlar hayal kırıklığına uğruyor ve soğuyor
06 Yorumla- +1 yıl
Gayet güzel ve net bir açıklama olmuş en azından hatanizin farkındasınız bu da önemli bir şey aynen öyle kadın yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır sonuç odaklı değil detay odaklıdır sarılmak iki güzel söz duymak ister opulmek vss gibi Beyni bu detaylara odaklıdır rununa hitap edilmiyorsa gerekli performansı da alamazsınız sadece biraz zaman ayırmak ve ilgilenmek yeterli olacaktır... Yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Hata benim değil genel yapılan hata bu :)
- +1 yıl
Bende şahsınıza söylemedim zaten genel anlamda erkeklerin yapısı bu diye belirtmek istedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏
İyi akşamlar - +1 yıl
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadını , erkeği değilde libidosu yüksek olan kazanır :D
06 Yorumla- +1 yıl
Neden peki karizmatik beyefendi 😂
- +1 yıl
Bu sorumu libidoya nasıl bağladın emre
- +1 yıl
Emre libidonun yüksek olmasi tamam güzelde önemli olan bir ilişkide anlayış ve empati kurabilmektir bunu yapabiliyirsan beklentilerini karşındaki insanın sevdiği ya da hoşuna giden şeyleri yaparak mutlugunu paylaşırsın ve fazla beklenti içerisinede girmiş olmazsın buda benim görüşüm nacizane... Seninde görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim reiss 😂😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer ıkı bıreyde beklentıde kalır kadın İyi doyurulmalı
00 YorumlaGenelde hep benden beklerler zaten bi kere yaran nedense peşimi burakmiyor
00 YorumlaGayet yeterli buluyorum kendimi sence uzun süren birliktelik her kadının hayali mi
02 Yorumla- +1 yıl
İki cinsin de hayelidir sanırım
+1 yılKarşı taraf denemem olur
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlayamadım
- +1 yıl
Yani partner im bağlı
- +1 yıl
Bana cevap ver mek istemiyor san çok üzülüyorum
+1 yılKadınlar tabiki 😛
Ne cok sordun😒😁
019 Yorumla- +1 yıl
Ben sorarım 😂😂
- +1 yıl
Bence kadınlar değil erkeklerin kadınlardan beklentileri çok
- +1 yıl
Savcı misin sn 😀
- +1 yıl
O snce 😒😀niye öyle hem.
- +1 yıl
Öyle çünkü gülüm bu bir gerçek erkekler herşeyin hep daha fazlasını istiyor olanla yetinmeyi bilmiyor geneli böyle
- +1 yıl
Nerde gerçek ya, kanıtlandı mı. buna da genel olduk 😒
Çoğumuz çoğu şeye dikkat etmeyiz. İlişkiyi yaşadık mı tamamdır az şey isteriz ateşli olsun, ateşlesin v. b. şeyler
Sizler hem görünüm hem hareket olarak isteklerinize vardr çoktur - +1 yıl
Hayır gülüm ben yorumlarda d görüyorum şöyle olsun böyle olsun onu yapsın bunu yapsın tamam seninde haklı olduğun konular var ona bir şey demiyorum zaten görüşüne de saygı duyarım ... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
EE görüyon sonuç.😒😀
Yani.
Bol bol teşekkür ettin , 😁
Kapatalm konuyu gitsin der gibi - +1 yıl
Anlaşamıyoruz gülüm fikirleriniz birbirini tutmuyor
- +1 yıl
Ben bu konuda erkeklerin kadınlardan daha çok brklenti içersinde olduğunu belirtiyorum illaki her erkek için böyledir diyemeyiz ama geneli böyle
- +1 yıl
Anlaştık sayılr 😀reisss
Uymasa da, bnce yakın oranda.
Kadınlar daha cok ister ya - +1 yıl
Tabi her erkek olmaz, öyle
- +1 yıl
Doğrudur gülüm herkesin karakteri düşünce yapısı zevkleri farklı çünkü
- +1 yıl
Hay gülüneee 😀😛
- +1 yıl
🤗😂🤣 şşşt reisss sakin ol 🤣
- +1 yıl
Sakinimmm reisss.😒
Cinsellik de olmadığım kada 😛😁 - +1 yıl
Eyvallah reiss 🤣🤣
- +1 yıl
SNA da eyvallah reiss 😀
- +1 yıl
🖐️🖐️🖐️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:) bu Bi sır
06 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu neden sır peki
- +1 yıl
İnsanlık henüz hazır değil buna 😄
- +1 yıl
Ne zaman hazır takriben 🤣🤣
- +1 yıl
Çalışmalar son hızla sürüyo 😂
- +1 yıl
İnşallah ben ölmeden görürüm 🤣🤣
- +1 yıl
Gel kulağına söyliyim 😂
Kadınlar doyumsuzdur. Memnun edemezsin
02 Yorumla- +1 yıl
😂 Ölsün en iyisi bu kadınlar 🤣🤣
- +1 yıl
Sizde kurtulun 🤣
+1 yılUzun süren ilişki desem seksibayan
00 Yorumla
+1 yılMisafir umduğunu değil bulduğunu yermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılP. rno filmlerden dolayı erkekler
06 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 belkide ne görürlerse onu istiyorlar 😂😂
- +1 yıl
Hepsinin boylerı posları devrilsin bunların 😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAynen normal hayatta bu olmaz demiyorlar hatta çoğu evli erkek bile bu sapkın fantezileri için eskorta gidiyor
- +1 yıl
Doğrudur gülüm yapicak bir şey yok... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler 🤗🤗
Kadınlar
05 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kadinlar sizce bunun sebebi ne olabilir 🤗
- +1 yıl
Çok ayrıntıya gerek yok zaten ben anladım sizin denek istediginizi bence erkeklerin daha yüksek oluyor ve bencil oluyorlar bu konuda tabiki bu fikrim... senin görüsünede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🖐️🖐️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
023 Yorumla- +1 yıl
Neden kadınlar sizce 🤗
- +1 yıl
Erkekler daha çok etkilleniyior bence
- +1 yıl
😂😂😂 aynen bize türk filmleri dizileri izlemek yaramıyor 🤣biz zannediyoruz ki bütün erkekler dizilerdeki gibi filan 😂 bu konuda haklısınız 🤣🤣 yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ama erkeklerde izledikleri p*rno çok etkilenip kadınlardan bunları bekliyorlar peki bu doğru degilmi 😂
- +1 yıl
Ya smdi şöyle bizim toplumda cinsellik baskılanmış. Bişey bliyosun. Karnı Aç horoz atmaca s... miş hesabı bizim erkekler izledikçe onları kendilerine çok rol yukluyorlar o adamlar gbi olmak isteyip kadından da onu bekliyolar doğru diyosun. Ama bu bilinçli bir erkeğin belli donemlerinde oluyor sonralari cinsellik yaşadıkça oturuyor biraz daha ama kadınlar erkeklr kadar rahat ve çok cinsellik yasaymadiklari için onlar daha çok p*rno nün etkisinde kalıyorlar. Diye düşünüyorum naçizane 😎
- +1 yıl
Yaa gerçekten gayet güzel ve net bir açıklama olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederimm 🙋🙋
- +1 yıl
Ne demek rica ederim. Birde şöyle bir durum var kadının bakış açısı ne cinsellikten ne istiyor nasıl istiyor neleri seviyor bunları anlayıp kadını anlayıp öne göre cinsellik yasanilirsa daha bnce zevkli oluyor. Örneğin bazı kadın sertlikte hoslanmazken bazısı aşırı sert istiyor vs. Gibi
- +1 yıl
Aynen öyle önemli olan burada karşılıklı anlayis ve empati kurabilmek bunu yaptigimiz taktirde sorun ortadan kalkmıs oluyor zaten ...
- +1 yıl
Bizi bu engin tecrübelerinle aydınlattığınız için teşekkür ederiz sayenizde çakralarımız açılmış oldu 🤗
- +1 yıl
Efendim 😂öncelikle teşekkür. Ben herşeyin mantığa ve doğasına uygun olması gerektigi taraftarıyım. Biz kadınlarda şöyle bir durum oluyor kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır sonuç odaklı değil detay odaklıdır sarılmak, öpüşmek iki güzel söz duymak gibi detaylara beyni odaklıdır her ilişkiye anlamsızca duygusal bir anlam yüklerler erkekler bu konuda bencildir ve sonuç odaklıdır Türkiye'deki bu ilişki çatışmaları da bundan kaynaklıdır
- +1 yıl
Kesinlikle taş yerinde ağırdır 😎 @r_engarenkyollar emin ol daha çok sohbet etmek isterim.
- +1 yıl
Ve sunuda sormak istiyorum soruldugun soru üzerinden sen cinsellikte beklenti içinde olan tarafmisin @r_engarenkyollar
- +1 yıl
Bir erkegin p@rno filmlerinde izledikleri normal fantezi örnekleri) dışında ki videoları arkadaşım bunu türk kadınlarından bekleyenezsinz , ya da yaptıramazsınız. Bizim kadınlarimiz p*rno yıldızı değildir ve türk toplumunda çocukluk çağından itibaren bu konularda baskı altında büyütüldügümüz için kendimizi duygularımızı rahat ifade edemiyoruz ya da çok az insan bunu yapabiliyor oyuzden bir erkeğin de bunları göz önüne alarak kadından aşırı beklentiler içine girnesi doğru değildir Türkiye'de çok az kadin bu zincirleri kırmış düzeydedir ya da gizli saklı yapna eğilimlidir kadınlar duygularını yaşamak istediklerini hep gizli saklı yapmak zorunda bırakılıyor Bu bizlerden değil toplumun bize kurduğu kültürel baskıdan kaynaklıdır... Soyleceklerim bu kadardı teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Ben cevabımı yukarıda belirtmiştim beyefendi herşeyi mantık ve doğasına uygun olmasi taraftarıyım filmlerden etkilenerek bir beklenti içine girmem zaten karakter gereği doğaçlama gelişen yaşanan şeyleri sevdiğim için böyle bir beklentim de olmuyor
- +1 yıl
tamam peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için yorumların için... saygılar efendim 🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılher şey karşııklı
03 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı anlayis ve empati kurmak bı sorunu ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılKadın köle dır
08 Yorumla- +1 yıl
Neden köle dir peki
- +1 yıl
Hüküm sürülmeyi sever o yüzden
- +1 yıl
Belki her kadın sevmiyirdur reiss 🤣
- +1 yıl
Sen seviyor Sun 🤣🤣🤣 dur
- +1 yıl
Eyvallah reiss sen öyle diyorsan öyle dir 🤗
- +1 yıl
Ha benim iki gözüm 🤣🤣❤️❤️🍯🍯🍬🍬👅🔥😍🌙
- +1 yıl
Senin canın yiyerem ha 🤣😂
- +1 yıl
Gel göz bebeğinden öpem seni uzakta olsan gül yüzünden gel öpem seni buda Kekilli
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılDegiskendir
00 Yorumla Her iki taraf ama utangaçlığı atan başlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkek ler
010 Yorumla- +1 yıl
Neden peki erkekler
- +1 yıl
😂😂 işte zaten sorun orada başlıyor beyefendi 😂 çünkü her izlediğiniz şeyi türk kadinindan bekleyenezsinz ya da yaptıranazsınız türk kadınları p*rno yıldızı değildir Türkiye toplumunda çocukluk çağından itibaren kültürel olarak baskı altında büyütüldügümüz için kendimizi duygularımızı rahat bir şekilde ifade edemiyoruz ya da çok az kadin bu zincirleri kırmış düzeydedir ya da gizli saklı yapna eğilimlidir bu bizim değil toplumun bize kurduğu kültürel baskıdan kaynaklıdır söykeyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤗 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Adk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣 aynen oluyor 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
01 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kadinlar
İkiside
05 Yorumla- +1 yıl
Neden peki sence
- +1 yıl
tamam peki görüsüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikte kadınlar mı yoksa erkekler mi sizce daha fazla beklenti içine giriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler