Cinsel performansın iki taraf için ne kadar önemli olduğunu merak ediyorum açıkçası. Bana göre "kadınlar" için önemli, bu konu üzerinden bir tartışma çıkarsa hangi taraf için daha çok önem arz ediyor?
#PiCCa🖤
Cinsel performans erkekler için mi yoksa kadınlar için daha önemlidir?
Bence herkes için önemlidir çünkü hiçbir kadın mesela işte çabuk boşalan düşük yapamayan yani sert ya da hızlı ilişki aynı anda götüremeyen bir erkekle bir şey yaşamak istemez ya da işte hiçbir erkek yatakta sanki ölmüş gibi yatan bir kadın ile bir şeyler yaşamak istemez performans herkes için önemlidir performans aynı zamanda karşı tarafa verdigin değeri gösterir.
Ben cinsellikte erkeğin daha olması gerektiğini düşünüyorum ki öyle de zaten.. Çünkü kadın ne kadar aktif ve iyi performansa sahip olursa olsun, tatmin olabilmesi için erkeğin nasıl olduğu konusu önem taşıyor.. Ama erkeğin buna çok da ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.. Bu demek değildir ki kadın duvar olacak.. O arzuyu, tutkuyu, şehveti göstermeli mutlaka kadın.. İstediğini her şekilde belli etmeli partnerine.. Onun dışında olay dönüp dolaşıp erkekte bitiyor..
ortak yaşanan bir aktivitede her iki tarafın da performansı önemli. biri çok aktif ötek ölü gibi olursa bu olmaz. performans sahibi kaşıdakinden algıladığı performansa göre kendi performansını ayarlar. karşıdan bir şey göremez ise performansı düşer. mastürbasyon gibi bir şey olur bu
İki tarafta aktif olmalı bana göre ama şöyle bir gerçek var kadınlar erkeklere göre daha zor orgazm olabilen canlılar erkeğe daha fazla yük düşüyor gibi
İki taraf için de önemlidir. Kimi erkek 1-2 postada iptal oluyor ama kadın doymamış oluyor. Ya da kimi erkek 5-6 posta atmak istiyor ama kadın 1’den fazlasını istemiyor.
İki taraf içinde ama erkeğin performansı daha önemli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar genellikle patates çuvalı gibi yatıyor. Yani aslında kadın hareketli olsa erkek bunu reddetmez ama genellikle patates çuvalı gibi yatmak daha hoşlarına belki işlerine geliyor.