- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayben başka bir bakış açısını açıklamak istiyorum!!!
Bir yerde okumuştum;Anorgazmi, orgazm olamama veya yeterli cinsel uyarılma olsa bile orgazma ulaşamama olarak tanımlanan bir cinsel bozukluktur. Bu durum, kişi için sinir bozucu ve istikrarsızlaştırıcı olabilir. Anorgazmi yeterli süre, yoğunluk ve uyarım türü açısından normal bir uyarılma evresi oluşmasına rağmen orgazmın tekrarlayan ve kalıcı bir şekilde engellenmesidir.
Orgazm ise: Cinsellikte aranan en yoğun haz duygusudur. Maksimum haz için bedeni tamamen serbest bırakmayı sağlayan fiziksel ve psikolojik bir histir. Orgazm, penisi olan bir kişide genellikle boşalma (boşalma olmadan orgazm olabilir veya tam tersi) ve vajinası olan bir kişide rahim kasılmalarıyla birlikte görülür. Ancak, "ne pahasına olursa olsun" orgazma ulaşma arayışı anorgazmi sorunlarına yol açabilir. Anorgazminin nedenleri karmaşık ve çok faktörlü olabilir ve çoğunlukla psikolojiktir:
Ama soru erkek orgazmı yaşadı ve seansı bitirdi!:bu tamamen bencilliğin daniskasıdır ve tercih edilmemesi bir kenara düşüncesi bile ürkütücü, bundandır önceliği sürekli partnerime veriyorum...
01 Yorumla- 8 ay
teşekkür ederim ağam
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Aslında bencildir diyemeyiz çünkü bunun belirli kuralları vardır evet kadın açısından kötü görünebilir ama öyle değil aslında kadının orgazm olması erkegin bosalmasından çok daha farklıdır.
Erkek ve kadın organı ayrı çalışır size şöyle anlatayım erkek mesela nerdeyse her istediğinde boşalabilir ama kadın orgazm olamaz bu hem erkeğe bağlıdır hemde kadının o anki ruh haline baglıdır.
Kadının ruh haline bağlıdır dememin sebebi o an kadın yeterince kendini ilişkiye verememesi yeterince zevk alamaması veya o an stres yapması kadının orgazm olmamasına yol açabilir.01 Yorumla- 8 ay
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
8 ayEvet kendi bosalsa bile digerinide dusunmeli ve bosaltmali
11 Yorumla- 8 ay
Kaç yasindasin
Gizli Üye(45 üstü)8 ayEğer ki orgazm olmayan erkekse kimse suçlu değildir ama kadınsa erkek dibine kadar suçludur Çünkü öncelik her zaman bayanlarındır ve orgazm olma duyguları kadınların ki daha geridedir
00 YorumlaSona ulaşmadan bırakan bencilliğin kitabını yazar bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet bencildir ve soğuma sebebidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 aykadın orgazm olmazsa sıkıntı büyük
00 Yorumla
8 ayBilmiyorum daha önce yaşamadım, evlenince nasıp.
02 Yorumla- 8 ay
Sanaldan yapmak ister misin
- 8 ay
Bi s'g
Gizli Üye(36-45)8 ayya da diğeri fedakar
11 YorumlaKesinlikle
13 Yorumla- 8 ay
Her gün yapılırsa peki kadın sever mi bunu ben eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde yapardm bazen kavga ediyordu çok yapyorsun diye
- 8 ay
her şeyin ölcüsü dozu kacınca tadıda kaçıyor canım günde 1den fazla her gün olursa kadın istemeyecektir bir süre sonra anlamsız geliyo o kadar sık tekrarlanması 2günde 1 en güzeli ya da her gün oldugunda da günde 1 oldugunda kadın yine istekli olur ama fazlası tat vermez bi süre sonra yani
- 8 ay
Günde bir kez yapyordum bende çok yalyordum kızı onu sevmiyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
8 ayEvet
00 Yorumla
8 ayBencildir
00 YorumlaYani
00 Yorumla
8 ayGenelde evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mutlaka
00 Yorumla
8 ayEvet
00 YorumlaKesinlikle
00 Yorumla
8 ayİktidarsızdır 😁