- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim toplumsal olarak seks konusunda eksik ve yanlış bilinen birçok şeyden dolayı kadınlarımız mutsuzdur.
Penis içerideyse kadın vajinal orgazm yaşar sanılır ki bu en büyük yanlışlardan biridir. Bir defa vajinal orgazm yaşanabilmesi için g noktasının yoğun ve baskılı uyarılacağı belli başlı pozisyonlardan birini uyguluyor olmak gerekir. Türk kadınının büyük çoğunluğu vajinal orgazmı hiç yaşamamıştır.
Bu da yetmez, bazı kadınlar klitoral orgazma alışmıştır. Penetrasyon yapılırken kendi klitorisini okşayarak uyarır veya partneri tarafından okşanıp uyarılmasını ister. Ancak bu şekilde orgazm olabilen kadına da bunun gereği yapılmalıdır. Hepsine rağmen şu veya bu nedenle partnerim orgazm olmamışsa ben orgazm olduktan sonra seks bitmemiştir, partnerim orgazmı yaşayana kadar ama okşayarak ama oral yaparak ona da zevkin zirvesini yaşatmadan seks eylemini sonlandırmam.
Bu davranış hem kendime hem partnerime duyduğum saygının gereğidir.
Yani burada kadında veya erkekte hata aramak değil çözüm odaklı yaklaşmak gerekir.26 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek arkadaşim bana dediki kadinin en büyük görevi erkeğini doyurmak kendisinin zevk almasi önemli değil
- +1 yıl
@simgee_yuuna Srn imsan mısın diye sormadın mı ona?
- +1 yıl
Sormama bile gerek kalmadan konuşmayi kestim
- +1 yıl
@simgee_yuuna Şerefsizin ettiği lafa bak yaa. Benşm bile sinirim bozuldu
- +1 yıl
@simgee_yuuna saçma kadınına nirvanalar yasatmayan erkek sadece bir objedir...
- +1 yıl
@simgee_yuuna afrikanın hangi kabilesinden geldin sen diye sorardım ben inan
En İyi Cevaplar
+1 yılİkiside vardır ama çoğu kadın erken boşalan erkekler yüzünden olamıyor orgazm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkekleri çok bencil. Boşa burada atıp tutmasınlar. Bencilsiniz işte. Seks için arkamızdan koşarlar yatakta gram değer vermezler işi bitince orgazm oldun mu diye soran çok az. Sanıyorlar ki vajina içinde penis olunca her kız orgazm oluyor. Ama yok öyle bir şey. Uyarmak lazım. Ben neden seks sırasında klitorisimi okşuyorum. Zorunda mıyım ya ne işe yarıyor bu partner? Hepsi bencil ve kaba. Evlilikteki sorunları konuşarak anlaşmazlar illa seks olmalı ki sorun çözülsün. Bir de derler ki Türk kızları yatakta kötü. Ya iyi de biz Avrupa gibi reşit olur olmaz ilişkiye girmiyoruz. Nereden bilelim? Türk erkekleri de kötü ama çoğunun ilki değil bile. Artık seksten soğudum yeminle biz kızlar sizlerin seks objeniz değiliz. Kısaca orgazm olamayan kadın diye bir şey yok orgazm edemeyen bencil ve beceriksiz erkek vardır.
511 Yorumla- +1 yıl
ya da kaç tanesi üstüne boşandıktan sonra temizler. Seni duşa götürür. Satılıp uyurv
- +1 yıl
Asıl bencil olan kadınlar... yatakta sekse Deli gibi düşkün olan erkeği itici bulursunuz , abaza bulursunuz , hatta sapık dersiniz ondan sonra da gider yatakta paçoz tipleri bulursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı sadece yatağa düşkün olduğunuz için olabilir mi acaba? Kaç erkek sosyal aktiviteleri sekse tercih eder. Bir erkeğe göre kadın ve erkeğin yapacağı şeyler arasında sadece seks var. Sıkılınca da farklılık isterler yine başka bir aktivite yok. O farklılık da başka yerlerde seks yapmak.
- +1 yıl
Konu seksle alâkalı olduğu için söyledim... yoksa sosyal aktivitesi olmayan zaten tatmin edici seks de yapamaz.
Sosyal aktivitelerin yeri tamamen ayrıdır.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı bahsettiğim şey o değil. Yani bir erkek bir kadınla seks dışında bir şey yapmaktan hoşlanmıyor. Bir nevi hizmet olarak görüyorlar. Beni tatmin etsin ben sadık olurum mantığındasınız işte. Biraz objektif yorum beklerdim diğer hemcinslerin gibi
- +1 yıl
Galiba anlama da sorun oldu , bende diyorum ki tatmin konusun da öncelik kadına verilmeli erkek bunu yapmıyorsa yapamıyorsa eksiktir.
Ama tatmin konusun da önceliği kadına verecek olan erkek , arzulu şehvetli erkek de kadınlar tarafından itici bulunuyor böyle bir çelişki var.
Burada benzer konular da yüzlerce yorum var kadınlar tarafından yapılmış olan
Söylemekle eylem birbirini tutmuyor. - +1 yıl
Burada yeterince açık sözlü yazilmiyor sorun oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı nickin bile her şeyi ele veriyor. Sen d başka bir şey düşünmüyorsun. Neyse iyi günler 😆
- +1 yıl
Yaa bak işte yine hakkı çıktım..😀 dediğim gibi türk kadını böyledir degısmez sürekli kendiyle çelişir. Kimle hangi erkekle ne yaşanır onu bilmezler sadece bildiklerini sanarlar 😀😀
Hiç bir türk kadını cinsellikte arzulu tutkulu kendini tatmin edecek erkek istemez bu kadar net 😀
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı niye istemesin pardon da? Bizim de cinsel durtulerimiz isteklerimiz var. Ama sadece kendini düşünen, her hareketinin arkasında seks amacı olan erkeklerden gına geldi. Bir kızı elde etmek için aşık rolü yaparsınız elde edince direkt kullanmaya çalışırsınız sizde de iş böyle işte. Kim daha vahim tartışılır
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafında suçunun olduğunu düşünüyorum ben kesinlikle hemde çünkü bir kadın ulaşması gereken yere ulaşamıyoruz tabii ki de bu işi kendi kafasında bitirmiş olabilir ya da erkek yeteri kadar bir şeyler için çaba vermiyor olabilir yani oldukça normal ama suç tek taraflı değildir asla her iki tarafta suçludur
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
+1 yılBence orgazm edemeyen erkek vardır. Gerçi çok zevk aldığım halde orgazm olamadığım anlar da oldu. O anki atmosfere bağlı bu durum. Bazen sadece göğüs uçlarımı okşayarak bile orgazm olurum, bazen çok zevk aldığım halde partnerimden dolayı orgazm olamam
33 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim Sana ne?
Orgazm edemeyen erkektir. Aslında bunun açıklaması kimyasal olarak birbirinin ya da sadece bir tarafın diğer tarafla uyumsuzluğu. Yani bir ilişki de kimya çok önemli ama kimyasal uyumsuzluk olsa da olmasa da bir erkek bir kadını orgazm edemiyorsa sorun o erkektedir.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm edemeyen erkek vardır.
Genel bilgiye göre bir kadın rahat 9 kez o birleştiği saatlerde orgazmı yaşayabilirmiş. Artık fazlası gücüne takatine bağlı ama biz erkekler için bu pek geçerli değil.
Benim ki rnfazla yedi defa olmuştur beraber olduklarimda00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu orgazm olamamakta zorlanıyor. Elbette erkeğin de dayanıklılığı önemli bu konuda, uzun süre boşalmadan yapabilen erkek kadını orgazma sürükler. Ama şu da bir gerçek ki, kadınlar geç orgazm oluyor ve çoğu zaman da olamamalarının acısını erkeklere çamur atmakta buluyor.
00 YorumlaOrgazm olmayan kadın vardır belki cinsel problemleri olan veya erkekle uyumlu olmayan
Erkeğin orgazm edememenin sebebi uyuşmaması
Penis ile Vajina birbirine uyuşmuyor garip oldu ama öyle
Penis ile Vajina uyuşmuyor derken şöyle bir erkek bir kadını orgazm edemiyor ama başka kadını edebiliyor veya o kadın başka erkekle orgazm olabiliyor hani uyuşmama gibi bir şey var00 Yorumla
+1 yılKadınlar zaten ilişki sırasında zor orgasm olur bu bilinen bir gerçek tabi kişiden kişiye değişse de geneli budur bence kadında da erkekde de sorun olmayabilir ön sevişmeyi uzun tutmak roleplay tarzı şeyler denenemek erkekte geciktirici kullanmak kondom kullanmamak gibi şeyler yapılırsa kadın orgasıma daha rahat ulaşabilir
00 Yorumla
+1 yılHer ikisi de vardır çünkü bazı erkek bencillik yapar yetersiz kalır ve kadını doruğa ulaştırma olmaz kadın sadece belli bi bölgeden doruğa çıkmaz erkek kadın üzerinde bir çok noktayı denemek zorunda dır bunu yapan ne kadar var bilmem ama kadını orgazma ulaştırmak erkeğin elindedir
01 Yorumla- +1 yıl
Ben aslında senin şu mutsuz halini merak ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek ile kadın arasında şöyle bir fark var biz daha az seçiciyiz ve daha az ten uyumu arıyoruz ama kadınlar da öyle değil ten uyumu cidden sizde çok önemli o yüzfen sizi orgazma ulaştırabilmek için size vücuden fikren falan istediğiniz gibi olmamız gerekir bu da tutturması zor bir olasılık o yüzden bu sorunun cevabı iki türlü biraz hem kadın hem erkeği alaka eder ama erkeğin elinde değil bazen bu durum mesela biri göğsü kıllı adam seviyodur sevgilisi tüysüzdür orgazm olmaz belki gibi gibi
00 YorumlaBence Seksi bilmeyen erkekten kaynaklanır. Şunu bilmesi gerekir bir erkeğin kadın erkeğe oranlar geç zev alır orgazma ulaşır. Erkek ise çabuk zevke gelir ve bosalir. Bunun için öncelikle on sevişmeyi fazla tutmak gerekir parmakları kullanmak dili ve dudakları kullanmak gerekir. Kadın zevke geldiği zaman zaten erkeği içinde ister ve onu kendine doğru bastırır. Bizim erkekler oldu bitti maşallah oluyor kadın desen orgazm olmuş olmamış düşünmüyorlar bile. Her zman TUTUKULU seks olmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında seks okullarda ders olarak verilmeli.
Ben 30 yaşında gerçekten seksi öğrendim.
Neden 30 yaş. seks yapmayı sadece kendini mutlu etmek olarak gören bir beyin olunca maalesef.
Oysa seks dokunmak onu tanımak onun seni tanımasını sağlamak. Adeta sohbet eder gibi yaşamak.. Her defasında yeniden tanışıyor gibi gizem ve heyecan yaratmak. sanirim bu iki tarafında suçu değil.
Suçlu bize bunu iyi ogretmeyenler..🤗00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İkisi de geçerli.
Bana tutkuyla bağlı evli bir arkadaşım vardı. Abartmıyorum saatlerce şekilden şekle sokarak yapmama rağmen orgazm olmazdı.
Bunun haricinde orgazm olmayan partnerim olmamıştır00 Yorumla
+1 yılOrgazm edemeyen erkek vardır. hersey erkeğin elinde. ilk birleşmede bütün iş erkekte biter. bi adam mal ise karşısındakini sadece yiyecek ot gibi görür. sadece kendi karnını doyurmaktir amacı. ilk iş karşısındakini orgazm edebilmektir.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm edemeyen erkek vardır, orgazm edemediğim kadına denk gelmedim ama 3. Orgazmdan sonra diri kalabilen kadın azdır, oda libido düşüklüğünden ya da aşırı orgazmdan kaynaklanıyo sanırım ama çoğu öyle.
00 YorumlaOrgazm edemeyen erkek vardır her kadın orgazm olabilir bazıları erken bazıları geç erkeğin kadını anlaması ona göre davranması gerekmektedir sadece kendi tahrik ve zevkini düşünen veya kadını cinsel obje meta olarak gören erkek kadını orgazm yapamaz
00 YorumlaErkeklere göre orgazm beyinde biten bir şey. Ama sevk almayan bi kadın odaklanarak nasıl orgazm olabilir düşündürücü
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılönce kadı sonra erkek. yani kadın kendi bedenini bilmiyorsa gelişememişse adam ağzıyla kuş tutsa o iş olmaz. sonrasında mesele erekeğin yeteneğine kalır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşler her zaman birbirlerine zevk vermeye çalışırsa orgazm olamayan kadın ya da boşalamayan erkek kalmaz. Ama maalesef herkes kendi zevkine odaklanıyor. Sonuç hep hüsran...
00 Yorumla
+1 yılKadında vardır yükseltemeyen erkekte. Dikkat dağınıklığı, özgüvensizlik, ten uyumsuzlukları başlıca sebepler. Bunlar kadın ya da erkek nedeniyle orgazmı engeller.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm edemeyen erkek vardır. Kadınımı kollarıma sardımmı orgazm olmasını sağlamadan ilişkiye girmem. İnlediğini boşaldığını görmem lazım. Elimden ne geliyorsa yaparım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli deneyimli profesyonel bir partner tarafından silkelenmemiş ise yukardaki bahsettıgınız sorunlar olusabılır. memnun bireyler için , dogru seçim
00 Yorumla
+1 yılbu sorunun cevabı o kadar aşikar ki ben şimdiy kadar birlikte olduğum hicbir kadının orgazm olamadığını görmedim mesela erkek kadını orgazm edebiliyor mu etkileyebiliyor mu önemli olan bu
00 Yorumla
+1 yılHer kadın öyle ya da böyle orgazm olur. Sadece orgazma ulaştıramayan erkek vardır.
32 Yorumla- +1 yıl
Kadından yokmu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle orgasm edemeyen erkektir. Fakat psikolojik sorunlari yüzünden orgasm olamayan kadınları bu gruptan tenzil ediyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyumsuzluk vardır iki kişi arasında. Ama çoğunlukla sorun, her zaman demiyorum çoğunlukla, erkekten kaynaklanır.
00 YorumlaHer şey karşılıklı olsa da aslında önemli olan on sevişmenin uzun tutulması.
iki taraf için de bu şekilde olması iyi bir deneyim olur00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki türlüsü de olabilir. Orgazma ulaştıramayan erkek olduğu gibi, ne yapsa da ulaşmayan kadında olabilir
00 YorumlaOrgazmı boş ver michelle morrone de * mübarek, yine cıktı karşıma sayende🤩...
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin matkabı sağlamsa her kadın inler gibime geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken bosalirsa orgazm olamaz kadın bazı kadınlarda sevdiği için ses çıkarmaz buna
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlen ben mastürbasyon yaparken bile orgazm oluyorum bide normal ciddi ilişki de ne olur kimbilir beklemedeyim bakalım bakireyim de ben
21 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁
+1 yılKadında her hangi bir hastalık yoksa orgazm olmaması mümkün değildir.
00 Yorumlaorgazmı bılmeyen kadın vardır şehveti arttırlmayan erkek vardır
00 Yorumla
+1 yılNeden kadınlar kendilerini suçlu göstermeye çalışanlara inanmayı tercih ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm edemeyen erkek vardır. Doludur. Etmeyen umrunda olmayan erkek daha da çoktur
00 Yorumla Kadin var, istek yoksa, zevk almiyorsa erkek ne yaparsa yapsin orgazm olamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de olabilir kesin cevabı yok kişilere göre değişir durum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGeç orgazm okan kadın vardır... AMA edemeyen erkekde vardır...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik vardır evlilik.
Evlilik varsa seks yoktur.
Onun icin bu soru cidden anlamsızdır.00 Yorumla
+1 yılİkisi de olabilir. Problem herhangi bir tarafta olabilir. Her iki tarafta da olabilir. 😃
00 Yorumla
+1 yılGenelde orgazm edemeyen erkek vardır.. Ama bazen de orgazm olamayan kadın da vardır..
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendini orgazm etsin abi niye başkasına yukluyorsunuz bunu 😅
00 YorumlaOlmayan kadın yoktur erkek yapamıyordur bu erkekler içinde gecerli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdemeyen erkek vardır , acele etmeden saatlerce yala öp oksa kadının ayakları yerden kesilir zevkten ölür be bizdeki öküzler genelde deliği bul başla git gele duygu yok okşama yok
00 YorumlaOrgazm olamayan kadın (fok balığı) da vardır orgazm edemeyen erkekte (teneke) vardır.
00 Yorumla
+1 yılikisi de vardır hanımefendi. orgazm edilemeyen daha çok ama.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olamıyorsan problem sendedir arkadaşım, git tedavi ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence kadında bi sağlık problemi olmadıktan sonra orgazm edemeyen erkek vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Bu iki tarafın da tecrübesizliğinden kaynaklanır ama erkek önce kadını tatmin etmelidir kendinden önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIki tarafinda gorevi var kusura bakmayin arkadaslar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sorular ve cevaplar çok fena yaw nasış bişeysin sen 😂
00 Yorumla
+1 yıl15 dakika penteresyona rağmen orgazm olamıyorsa kadın problemlidir.
25 dakikadan önce boşslıyorsa erkek problemidir.00 YorumlaSenin beklentini aşırı yüksek tutarsan erkekde orgazmı edemezse burada erkeğin mi sucu var veya erkek her türlü yapıyor işini sen zevk alamiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadın olmuyor bende denk geldim birine çok zor geldi baya sürdü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer kendince yaptığın bazı şeylerle orgazm oluyorsan sorun erkektedir ve bazı eksiklikler vardır
00 Yorumla
+1 yılBazı karılar pardon kadınlar vajinusmus onları hiç durmadan 1 saat si.. ksen yinede orgazm olamıyorlar benim başıma geldi öyle bi kadın işimi bitirdikten sonra kadına yol verdim.
00 YorumlaTavuk mı yumurtadan çıkar yumurtami tavuktan der gibi olmuş orgazim olamayan kadındır kafasında bin tane düşünce ile nasil orgazim olsun odaklanıp o kadar sinir ucu var orada ona rağmen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Kişiye bağlı bir şey..
Ama senin tatmin olmadığın kesin ve net.00 YorumlaKadının geç orgazm oluyorsa erkete erken geliyor sa imkansiz
01 YorumlaHer ikiside vardır bence
50 YorumlaBence en büyük faktör erkektedir kızı perişan etmelidir
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat