Sizce hangisi? Sanki erkekler beceriksiz bu konuda hep kendilerine çalışıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılo dğişir ama genllikle kızlrbilmiyor masürbasyon yapıp zevk alaamyan bir kız sekste zaten zevk alamaz bir de türk kızları bir tek klitorist zevk almasını biliyor onda da zor zevk alıyor vajnal orgazm olan bulamazsın b daha çok kadının kendisinde kadın biliyorsa kendini ona göre erkeği yönlendirir zaten bunu erkeken beklemek saçma olur erkek bilmez erkek yapar bildiği kadar yapar kontrol kadında olacak zevk almak istiyorsa eğer ama kadının da kendisini bilmesi gerekiyor tabi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öncelikle kadinin psikolojik ve fizyolojik bir sorunu yoksa iş erkekte biter kadını orgazma hazırlamadan acele ederse isterse 20 cm ile girsin kadin orgazm olamaz ama uzun bir ön sevişme kadına yapılan kaliteli oral seks klitorisin uyarılmasını sağlar hatta oral sexle kadıni 1 veya 2 defa orgazma ulastırmak vajinal birleşmede kadinin daha hizlı orgazm olmasini sağlar çünkü klitoris görüldüğünden daha büyük bir organdir vajina içine dogru uzanir uyarıldikçada büyür daha belirgin olur ve penis vajinaya girdiginde penisin g noktasina temasinin daha kolay olmasini sağlar ve kadin orgazmı yaşar
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olmayan kadın yoktur, yatakta onu keşfedemeyen çözemeyen erkek vardır, ben zor orgazm olurum diyenleride gördüm 1 saatte 6. Orgazmı yaşadıklarında anlıyolar bunun erkekten kaynaklandığını, çok derin konular yaz yaz bitmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside olabilir erkekler genelde kendi zevklerine bakar ve bosalana kadar iliski yasar benim gibi onceligi kadinin mutlulugu bosalmasi diye oncelik veren erkeklerde vardir ama cevremde de baktigima gore azinliktayiz gibi onun disinda da kadinlarda da bolca fiskirma inleme kasilma titreme falan gibi zevkli bir bosalmayi yasamak istiyor ama bazilarinda olmuyor hatta islandigininda farkinda degil veya bosalmadim zevk vermedi diyorlar iki taraf icin de eksiklik olabiliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın orgazm kafa da bitiyor. eğer ki psikolojik olarak tatmin olabiliyorsa her türlü orgazm ulaşabilir.
00 Yorumla
+1 yılKadının orgazm olmaması hayatın akışına aykırı. Organları, sinirleri, hormonları işlevini yitirmediyse her kadın orgazm olur. Ama bazı erkekler bunun için uğraşmaz kendi işini görür yatar ayılar.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyılık yapmasınlar değilmi
- +1 yıl
Zihniyet meselesi sadece kendini düşünüyorlarsa yaparlar
Bazen ikisindede hata olabilir, bu işe girmek için ikidide istekli birlikte aynı hedefe yürüyüş yaparsa ikiside hedefe ulaşır, birinin kafasında farklı sorun var onu kafada büyütürsen orgazm olmaz
00 Yorumlatecrübeli bi erkek için farketmeyen durumdur.
sadece iki parmağınızla bile bi kadını saatlerce zevkten bağırtıp boşaltabilirsiniz ama erkekte olay kadinda birakicak kendini ama tutku diyorum ben tutku lazim..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. erkeğin cinsel performansı elbette bunun için çok önemli ama kadın mental olarak kendini hazırlayamazsa erkek ne yaparsa yapsın, kadın orgazm olamaz.
00 Yorumla
+1 yıl2 tarafında eksiklikleri etkiliyor. Ama genelde erkeğin suçudur.
14 Yorumla- +1 yıl
:D :D bakireler nerden bilebiliyor çok merak ediyorum
- +1 yıl
🙂 Daha önce hiç kuyruğum da olmadı ama bir kedinin kuyruğu kesildiğinde acı çekeceğini biliyorum. Empati diyelim, kendini onun yerine koyarak düşünme diyelim, yaşayanlardan duyma diyelim, araştırma diyelim.. 🙃
- +1 yıl
ıhıı tamam :D benzetmen ne kadar güzel
- +1 yıl
Teşekkürler akrep 🤠
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. doğru tespit erkeklerin büyük çoğunluğu boşalınca bırakıyo kadını oysaki kadın yarım kalıyo madem erken geliyosun elinle okşa oyna masaj yap da boşalıp rahatlasın kadın :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu bazı nedenlere faktörlere dayalı a~kek işi bilirse her türlü orgazm yaşatabilir herkadında
00 Yorumla
+1 yılErkek becermesi lazım her kadın zamanı gelince olur
00 Yorumlagenelde erkek edemez ya da kadın o erkegi istemiyordur ondan olamaz
00 YorumlaSanırım erkekler bencil ve p*rno gibi olmaya çabaladıklarından olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence erkek etmeyi beceremek penisinin yetersiz kalacağını düşünüyorsa erkek kadını önce yalayarak orgazma en uygun zamanda girerse kadın o zevki tarifsiz yaşar
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar zor orgazm olabiliyor. Ama tabi bazen erkekde tatmin etmeyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bencil erkek beceremez. yoksa kadın her türlü orgazm olur
00 Yorumlabazı kadınlarda olamıyor belli bir yaşa kadar bu isteklerini bastıra bastıra sonrasında aşırı zorluk cekiniliyor buda erkeklerin sucu oluyor
00 YorumlaBencil olmazsa erkek ikisi aynı anda orgaxm olur ben öyle yaparim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuz ise olmaz uyum şart
00 Yorumla Tamamen erkeğin performansına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. İkiside olabilir bence
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki buyuk olcude erkek elinden geleni yapmalı ama kadınında erkegi arzulaması istemesi lazim.
00 YorumlaErkek beceremez eğer ki kadın vajinusmus değilse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle ya erkek iyi orgazm etmeli
00 Yorumla kadın olamıyorsa erkegın ne sucu var ablam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte ve kadinin zihninde biter olay
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Bence ikiside karakterden karaktere değişir
00 YorumlaErkek etmeyi beceremez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her ikisi de olabilir..
00 Yorumla
+1 yılSabit bir sebebi yol
01 Yorumla- +1 yıl
*yok
Erkek beceremez
00 Yorumlaİkisi de.
00 Yorumla
+1 yılikisi de
01 Yorumla- +1 yıl
yaşınız kaç
Bi denemek lazım
10 Yorumla