Penetrasyonun olmadığı hatta partnerin bile olmadığı cinsel hazlar zevkler orgazmın yolunda hatta nirvanaya ulaşmak zevki doruklarda tatmak kadınlara özgü müdür? Farklı yorumlar çıkar mı?

Penetrasyonun olmadığı hatta partnerin bile olmadığı cinsel hazlar zevkler orgazmın yolunda hatta nirvanaya ulaşmak zevki doruklarda tatmak kadınlara özgü müdür? Farklı yorumlar çıkar mı?
Penetrasyonsuz orgazm, yani vajinal penetrasyon olmadan yaşanan orgazm, kadınlarda da erkeklerde de yaşanabilen bir deneyimdir. Her bireyin cinsel zevkleri ve tercihleri farklı olduğu için, bu deneyim herkes için farklılık gösterebilir. Kimi kadınlar penetrasyon olmadan da orgazm olabilirken, kimileri için bu daha zor olabilir. Orgazm deneyimi kişiden kişiye değiştiği gibi, kadınlara özgü bir deneyim olarak genelleme yapmak doğru olmayabilir. Kişinin cinsel tercihleri, vücut yapısı, duygusal durumu gibi birçok faktör bu deneyimi etkileyebilir.
Hayır, bu hem siz kadınlara özgü hem de biz erkeklere özgü bir zevktir. Penetrasyon olmadan orgazm zevkini mastırbasyonla biz erkekler de eğlenceli şekilde sıkça yaşıyoruz. Ayrıca bunz yönelik bir diğer seçenek de oral seks. Ben çok seviyorum. Partneriniz ile birleşme olmadan zevkin doruk noktasını yaşamamız için dilimizi dudaklarımızı kullanabiliriz. Partnerimizin ağzını kullanarak yapacağı bu birleşme farklı zevkleri tetikliyor. Oral seks herkes için oldukça keyifli. Partnerinin cinsel organında hassas yerleri bularak ya da kendi hassas noktalarımızı keşfederek seksi daha eğlenceli hale getirebiliyoruz değil mi. Hatta partneriniz ile yetişkin oyuncaklarını da kullanarak eğlenceli oyunlar oynayabiliyoruz. Bu tür panetrasyonsuz birliktelikler karşılıklı uyum ve anlayışla daha çok zevk veriyor desem hiç de yalan olmaz. Keyifli geceler… 💝
Cevap
9Cevap
Hayır. Erkek, kadına oranla daha erken fark eder organlarını ve zevki tatmaya başlar. Bunlar aslında erkek bedeni için daha olası, soru tam tersi olsa daha uygun olur gibiydi. Kadının bedeninin beğenilmesini ve keşfedilmesini ister, muhakkak kendide bedenini şımartabilir ama kadın buna daha çok meyilli bence.
Hiç duymadım daha önce. ama öyledir herhalde
Kadının orgazm hazzı erkekten kat kar fazladır. Bunu biliyorum ama senin dediğini tam bilmiyorum
Evet kadınlar o zevki yaşar erkekler penetrasyon olmadan ilişkiden tatmin edici memnuniyet duymaz illaki bosalmayi hedefler
Kadınlara özgü oda tam doyuma ulaştıran erkeğe özgü benim gibi
Tabi ki de kadınlara özgü bir durum. Bizim alabileceğimiz yol belli.
Sanırım ne yalan söyleyim pek bilgim yok ya
Bilemedim doğrusu
doğrudur
Evet