Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabi ki daha mutlu bir kadınla beraber olmak için orgazma ulaşması şart. Nasıl erkek boşalım istiyorsa aynı şekilde kadında buna ulaşmalıdır. Belki ilk ilişkilerde olmaz ama ileri de partnerini, sevgilini ya da eşini tanıdıkça ve birliktelik yaşadıkça bu tecrübe ile beraber bunlar başarıya ulaşabilir. Seks sadece birleşme ile olan bir şey değildir. Elleri ve ağzıda iyi kullanmak gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabii ki kadının her birliktelikte orgazma ulaşması şarttır.
Örneğin bu konuyu şöyle özetlemek istiyorum şimdi erkek her birlikteliğinde boşalıyorsa ve zirveye ulaşıyorsa kadın da aynı şekilde boşalıp orgazma ulaşmak zorundadır.00 Yorumla
Cinsellikte karşılıklı iki tarafın zevk alması önemli. Sadece erkek orgazm olursa bence bir anlamı olmaz. Zaten belli bir süre sonra ilişki söner. Ama kadını mutlu edersen erkek daha fazla mutlu olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemeyen kadını kimse orgazm edemez. İstekli ise hazırlayıp orgazm etmeyi tabii ki çok isterim ama psikolojik olarak hazır değil ve isteksiz zorlamam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilen bir erkek önce kadınını Kudurtur çıldırtır boşaltır sonra o kadın otomatikman o erkeği bitirir kendimden bilirim Çok faydasını görüyorum ;)))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl oluyor? Çok uğraşmama rağmen hiç orgazma ulaştıramadığım kadında oldu. Kendimi eksik hissettim.
16 Yorumla- +1 yıl
Hangi açıdan?
Cevap sahibi+1 yılTatmin açısından. Sekste beceriksiz hissettim kendimi.
- +1 yıl
Kadının beyni yatakta olması lazım seninle yoksa orgazm edemezsin istediğin kadar uğraş
Cevap sahibi+1 yılPeki niye defalarca seks yapsın?
- +1 yıl
Başkasını düşünüyor anlamında demedim konsantrasyon açısından dedim kafaya takılan bir iş durum gibi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık ben kendimi sorgulamaya başladım beceriksizim diye. Oralse oral, ön sevişmeyse ön sevişme.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önceki sevgililerimin 2 si de her defasında olurdu. Şart değil ama, kuralına göre oynanırsa her seferinde olur.
10 Yorumla
+1 yılOrgazma ulaşmada eksik kalır. Orgazm sanki seksin hediyesi gibi
10 YorumlaEvet tabiki şart, zaten her birliktelikte orgazm oluyo partnerlerim
10 Yorumla
+1 yılşart değildir, kadının orgazm olabilsemesi içinde şartların olgunlaşması gerekir, bedensel ve ruhsal uyarılma en üst düzeye çıkmalı , kadının tahrik edilmes, gerekir,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadını iyi kıvama getırıp organzm yapmazsan cok sınırlı gergin olur bazı kadınlar gec olur kocada beceriksiz olunca tabi kocayı boynuzları kadınlar aldamaların sebebidir budur
00 Yorumla
+1 yılBirliltelik miktarını tadında ve kararında tutarak sağlanabilecek bir hedeftir. Her gün her saat tavşan gibi altlı üstlü takılan insanların yaratıcılıklarını konuşturmadıkları sürece işleri çok zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek içinde kadın içinde her ilişkide orgazm olacak diye bi kural yoktur. Örneğin randevu evi genel ev gibi yerlerde çalışan kadınlar öyle zaman oluyormuşki 30 40 erkekle ilişkiye giriyormuş bi günde nasıl her defasında orgazm olacak.
00 YorumlaBenim için şarttır, iyi seks yapan bir erkeğin ödülü orgazm , odaya dolan kadının orgazm kokusu ve öpücüktür.
00 Yorumla
+1 yılBen oral yapacağım da kadın orgazm olamayacak heee... Orgazm yapamıyacağım kadın olmaz isterse pes peşe defalarca...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şart değil çünkü herkesin her istediği her zaman olmaz. Erkekler zaten kendilerini düşünürler genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iyiyim bu konuda hep ulasir orgazma parnetlerim
10 Yorumla
+1 yılTabi en pratik sekste bile ben 2 partnerimse en az 1 kere orgazm olur
00 Yorumla
+1 yılŞarttır hatta en a 2 defa ve partnerim 2 defa gelmeden ben gelmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Orgazm olmasını seviyorum zevk alması önemli benim için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. erken bosalmassa iki tarafta orgazm bombasi yasar zaten
00 YorumlaEğer mutlu bir şekilde bitmesini ve cinsellikten soğumaması için şart diyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa iyi olur en azından partnerine de o zevki yaşatır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboşalmadanda seks yarım kalır 2-3 defa oluyorum ortalama keşke 5-6 olsam diyorum
20 Yorumla
+1 yılPartnerim olan kişi orgazm olmayacaksa neden seks yapıyoruz ki? Orgazm olana kadar mücadeleye devam 😏
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle bi problemimiz olmuyor her defasında ikimizde mutlu oluyoruz
10 Yorumla
+1 yılBence evet olmasını isterim amacım odur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılHak edecek biriyse ulaştırırım.
10 Yorumla
+1 yılBuse ne azgın karısın sen
12 Yorumla- +1 yıl
Ohh🔥🔥🔥
- +1 yıl
Skkdkd
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirisi hariç hep ulastırdım
10 YorumlaŞart değil ama ulaştırılmalı
00 Yorumla
+1 yılorgazm olmayacaksa neden ilişkiye giriyor
00 YorumlaŞart değildir fakat olmali yani amaç zevk zaten
00 Yorumla
+1 yılSahsen olmasini iaterim. Yaninoda rahatlamali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. amaç orgazmı yaşamak değil midir
10 Yorumla
+1 yılhayır değildir
10 YorumlaHiç sevismedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSızlere baglı aslında
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlması iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılkadın orgzma olmasa o seksin bir anlamı olmaz
00 Yorumla
+1 yılNasıl?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılolur neden olmasın
10 Yorumla Şart
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat