Son zamanlarda konuştuğum ve paylaşımlarda gördüğüm kadınların yüksek çoğunluğu BDSM kültürünü sevdiğini veya denemek istediğini söylüyor. Sizce gerçekten BDSM anlamını tam olarak biliyor muyuz?

Son zamanlarda konuştuğum ve paylaşımlarda gördüğüm kadınların yüksek çoğunluğu BDSM kültürünü sevdiğini veya denemek istediğini söylüyor. Sizce gerçekten BDSM anlamını tam olarak biliyor muyuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
severler evet.
Her kadın ucundan denemek ister bence
Evet ben deneyimlerimi anlattıkça çok merak uyandırıcı olduğunu söylüyorlar :)
@abraham144 kendi yorumunu yap dostum. başkasının yorumuna dalmayın.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. ötesine aklım ermez benim
Valla var sevende 3lu denemek istiyoruz. yok mu denemek isteyen bir köle ruhlu kadın :)
Hayır her kadın sevmeyebilir
Bence sevmez amasyada
Çoğu kadın hiç deneyimlemediği için çok seveceği bir şey olduğunun farkında bile değil.
Gerçekte cesaret gösteren az olur.
Açılımı ne
BDSM, şu terimlerin açılımıdır:
Bondage: Bağlama
Fiziksel kısıtlama, ipler, kelepçeler veya benzeri araçlarla bir kişinin hareketlerini sınırlama. Bu, genellikle estetik veya duygusal bir deneyim için yapılır.
Discipline: Disiplin
Kurallara uyma, itaat etme veya cezalandırma gibi dinamikleri içerir. Taraflar arasında belirlenen kurallara uyulmaması durumunda sembolik cezalar uygulanabilir.
Dominance and Submission: Hakimiyet ve Teslimiyet
Bir tarafın (dominant) kontrolü ele aldığı, diğer tarafın (teslim olan/submissive) bu kontrole razı olduğu bir ilişki dinamiği. Bu, güç alışverişine dayalı bir rıza temelli pratiktir.
Sadism and Masochism: Sadizm ve Mazoşizm
Sadizm, başkasına acı vermekten zevk alma; mazoşizm ise acı çekmekten zevk alma. Bu, fiziksel veya duygusal acı olabilir ve her zaman karşılıklı rıza ile gerçekleşir.
Hı grinin elli tonu :)
Evet :) Öyle de denebilir tabii. Orada gösterilemeyecek şeyler de var tabi. 🙈
Benım canım tatlı hıc girmem bu islere
İşte herkesin aklına gelen ilk yanlış da bu :) BDSM deyince işkence sanıyorlar.
Halbuki çok geniş bir kültürdür. Bağlama, emir verme/alma, itaat etme/ettirme gibi fanteziler de var. Neyse buradan anlatması çok uzun sürüyor. :)
Bence çok az kadın seviyor