Kimler hoşlanır BDSM den ve ne fetişiniz var? Nasıl bi ilişki istersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bir dom'um buna sadece seks olarak bakmak doğru değil, bu bir deneyimdir. Her zaman seks olmaz, bana göre bdsm seks içermez mesela. Aydınlatıcı bilgi burda faydalı olabilir.
https://seyler.eksisozluk.com/yeni-baslayanlar-icin-bdsm-nedir45 Yorumla- +1 yıl
Evet. Bdsm sadece seks değil
Cevap sahibi+1 yıl@submissv şu an yok🙋
En İyi Cevaplar
Kravatlı kadın (ayrıntılar çok önemlidir, sert yakalı uzun kollu gömlek, topuklu vs.) fetisim ve statü sahibi kadın figürünün sub bdsm profili olarak dahil oldugu fiziksel acı ile birlikte aşağılanma durumunu da iceren BDSM kurgusu arzuladığım temel BDSM ilişkisidir. Ayrıntılar (kullanılacak araç ve gereçler, giyim tarzı, sub karakterin beklentileri gibi bir çok detay) cok önemlidir.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
33Cevap
+1 yılHoşlantı değildir BDSM.. Tarzdır, hayattır..
Tercih değildir, yaratılıştır..24 Yorumla- +1 yıl
Ya fantezi olarak yaşayabilirsin ya da hayat tarzı olarak 7/24
- +1 yıl
Fantazi olarak yaşanmaz.. Ona BDSM de denmez..
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Kendi içinde dinamikleri olan, çeşitleri bulunan, seksten öte bir felsefedir çünkü..
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla straponla girebilir, ayağını yalatabilir, idrar içirtebilir, dövsün aşağılasın, kırbaçlasın istiyorum birilerinin ama kimseyi bulamıyorum sende ne gibi yönelimler var?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen öylesine mi sordun yoksa senin de buna benzer eğilimlerin var mı?
- +1 yıl
Benim de var bu tür eğilimim. Ayak ve işeme hiç sevmem. Kırbaçlamak, erkeğe anal çok hoşuma gidiyor. Ben hem dom hem sub olabilirim. Ve bedeninin çizilmesini seviyorum. Jilet ile mesela. Bağlamak da ilgi duyduğum alan
Cevap sahibi+1 yılbana analı yapmanı başta çok isterdim ya ve diğerlerini tabi, emin ol minnetar kalırız birbirimize ne dersin tanıyalım mı biraz birbirimizi?
- +1 yıl
Olmaz. İlişki içindeyim.
Cevap sahibi+1 yılpeki teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumları okudum switch mişsin, bende switchim ama sub yönüm ağır basıyor diyeyim.
victorian household tarzı bir ilişki fena olmazdı :D115 Yorumla- +1 yıl
Evet switchim. Bende de sub daha ağır ama dom da olurum zevkle 😊
Cevap sahibi+1 yılo değilde sub kız bulmak kolayken dominant kız bulmak çölde kutup ayısı bulmaktan daha zor biliyormusun :D hele ki switch heralde marsta kutup ayısı aramak gibi. yürürdüm de ilişki içindeyim demişsin be reyiz, gidimde bi efkar cuğarası yakim bari
- +1 yıl
Evet doğru diyorsun. Zor dominant kız bulmak, senin de karşına çıkar muhakkak. Evet ilişki içindeyim. O yüzden üzgünüm 😌
Cevap sahibi+1 yılbu saate kadar çıkmadı çıkacağını da sanmam ya, çok yanlış ülkede doğmuşuz. peki ilişki içinde olduğun kişi ne? oda mı switch?
- +1 yıl
Hiç biri. O vanilya Seksi seviyor. 😏
- +1 yıl
Dom veya sub anlaşabileceğim erkek bulmak da çok kolay değil. Fetişler farklı oluyor, beklentiler. Sınırlarda anlaşamamak...
Cevap sahibi+1 yılbu yorum üzdü be reyiz :( demek vanilla ha. senin yerinede yakayımmı bi efkar cuğarası?
ama haklısın sınırlarda anlaşamamak kötü, zaten kırk yılda bir denkgeliyor onla da anlaşamıyorsun. ben mesela irdar olayını falan hiç sevmem, şimdiye kadar bulduğum tek dom kızı o sebeple eledim :/
ee o halde sen vanilla devam o zaman, evlilik çoluk çocuk falan, planların o yönde?- +1 yıl
Bende sevmem idrar. Ama tanıştığım erkeklerin yaklaşık hepsi çok seviyordu. Bazıları çok baskıcı. Hayırdan anlamayan çok var. Yok evlilik düşünmüyoruz biz. Çocuk da değıl tabi. Daha çok takılıyoruz, güzel zaman geçiriyoruz. Bir gün yollarımızı ayıracağız ama
Cevap sahibi+1 yılayrılırsan beni bul yiğidim senle iyi anlaşırız :D şaka tabiki. ama gönlüne göre birini bulamamış olmana üzüldüm ne diyeyim :/ birgün yolları ayıracağız dediğine göre bile bile lades yani. neyse kendine iyi bak :) çok uzattım kusuruma bakma
- +1 yıl
Ne kusuru. Memnun oldum. Bazen olmuyor işte sevsende. Bir hayat için farklıyız
Cevap sahibi+1 yılbende memnun oldum :) peki sana son bir soru, keşke farklı olmasaydım diyormusun? doğru söyle
- +1 yıl
Yok hiç aklımdan geçmedi. Kendimi farklı olarak da görmedim hiç.
Cevap sahibi+1 yılpeki reyiz :) saygılar kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılcevapların için teşekkürler <3
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Master’ım
Master-Slave ilişkiler yaşıyorum.
Zevk odaklı ve zevkler örtüştüğü sürece BDSM çok güzeldir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılFoot worpship fantezim var , biraz da dominant olmayı deneyimlemek isterim.
10 Yorumla
+1 yılSağlığa zararlı birşey denenmediği sürece severim bütün ilişkilerimi de bu şekilde yaşarım ve tabi partnerim dominant olmalı :))
10 YorumlaEvet
Kadinin dominant olmasi hosuma gider ozelliklev🙂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsadist bir domum.. bdsm severim.. hükmetmek.. itaat ve hizmet edilmesini severim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür, hayallerin kurulduğu, gerçekleştirmek için çabalandığı ilişki olmalı
10 Yorumla
+1 yılDuygusal iyidir BDSM ile pek aram yok. Partenrim isterse mecbur🤷
10 YorumlaBen videolardan hoşlanıyorum gibi ama prof bir tecrübem olmadı bu konuda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz deri tavşan kıyafetiyle düğüne gitmek istiyorum
20 Yorumla Bdsm hayat biçimim ve köle ruhluyum. Life style düzen her zaman hoşuma gidiyor. Scat en sevdiğim uygulamaladır. Life style hoşuma gittiği için uzun süreli bir Bdsm ilişkisi isterim. Şunu da belirtmek istiyorum Bdsm'de seks yoktur.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet isterim partnerimin ağzını bağlayıp arkadan yapmak
10 Yorumla
+1 yılHepiniz ruh hastasısiniz
10 YorumlaBen hoşlanırım ama üstünlük kadında olursa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcok severim ama bilipte yasamak isteyen hatun az
10 Yorumla
+1 yılnormal olsun cokta duygusal olmuycak orta derece
10 Yorumla
+1 yılKoşulsuz itaat isterim.
10 YorumlaKöle kızları aşağılayarak eğlenmek güzel
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılDomina istiyorum 😋
13 Yorumla- +1 yıl
Sen sup olmayı seviyorsun o zaman. Switch eder misin peki
- +1 yıl
Özelden yazar mısın sadece senle paylaşmak istiyorum
- +1 yıl
Partnerime keyf verecekse switch olabilir
Abartiya kacmayacak sekilde seviyorum
20 Yorumla
+1 yılEvet kadının dominat olmasi hosuma gider 🙂
10 Yorumla
+1 yılswitchim ben de iyi anlaşabiliriz bence
10 Yorumla
+1 yılÇok severim, baya da iyi sayılırım.
10 Yorumlaİtaat edeceğim ait olacağım bir ilişki isterim
10 Yorumla
+1 yılBdsm soft olmalı
10 Yorumla
+1 yılSeverim bdsm 😊😊
10 Yorumla
+1 yılBen hoşlanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak isterim
Partnerim nasıl isterse öyle severim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılVar işte 🤫🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varımm
10 YorumlaBdsm hafifi olursa
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği