1 yılÇok çeşitlisi var ben dövme pis şeyler ve ikinci erkek dışında çoğu şeyi çok seviyorum kadının üstünde egemen olmayı hatta şu çok keyifli oluyor. Kadını saatlerce boşaltmamak yalvarsa da senin elinde her şey ona bile sen karar veriyorsun ve şu zamana kadar dazevk almayanı görmedim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBDSM, esaret, baskınlık ve boyun eğme/sadomazoşizmi içeren çeşitli cinsel uygulamaların kısaltmasıdır. Uygulama genellikle öznelerden birinin baskın ve diğerinin itaatkar olduğu belirli roller üstlenmesini içerir ve daha birçok şekilde deneyimlenebilir. Bu uygulamalar, belirli sahnelerde rol yapma veya acıyla oynama gibi şeyleri içerebilir. Ancak BDSM’in kişilerin karşılıklı rızaları dahilinde geliştiğini ve herhangi bir şiddet çatısı altına girmediğini belirtmekte fayda var.
BDSM cinselliği deneyimleme şekli olsa da her zaman içerisinde cinselliği barındırmak zorunda değildir. Genellikle sapkın veya tabu olarak tasvir edilse de, araştırmalar bunun birçok kişi ve çift için çok yaygın bir fantezi ve uygulama olduğunu göstermiştir. BDSM deneyimlerken önemli olan dahil olan kişilerin herhangi baskı olmadan onaylarının olması, güvenli alanları oluşturulması ve sınırların konuşulmasıdır.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Herkesin sevdiği fetiş ya da bdsm tarzı ilişki vardır kadın olsun erkek olsun illaki içinde vardır kiminde az kiminde çok, kimi kendini baskılar kimisi yaşar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zorla cinsellik yaşayan işkence yaparak aşagılayarak cinsellik yasayanlara o yakıştırma yapılıyor fantasi ile ilişki yasanir
00 YorumlaBdsm aşırı sert davranışlar kısaca, herkes mutlu olmaz tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazıları acı çektirmekten zevk alıyor bazıları da acı çekmekten zevk alıyor öyle bişey o
00 Yorumla Lezbiyen olarak bu tarz egemenlik kurmayı seviyorum. Beni mutlu edıyor sahsen
33 Yorumla
Soran1 yılNeler yapıyorsun mesela
Gizli Üye(18-24)1 yılCuckold submissive olan tarafım. İyi bence mutluyum
00 Yorumla
1 yılzevk meselesi :)
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben istiyorum hoşuma gidiyor da partnerime genelde demeye çekiniyorum
44 Yorumla
Soran1 yılBe istiyorsun mesela
Cevap sahibi1 yılbdsm knk
Soran1 yılBdsm den kasıt ne? Dayak mı yemek istiyorsun bağlayıp miksin mi istiyorsun saçını başını kazısın mı istiyorsun ne istiyorsun
Cevap sahibi1 yıldayak, bağlama boğma vs
Ben severim ve uygun partner olursada deneyimlerim
00 Yorumla
1 yılBdsm sadece bizim gibi gurmeler sever :))
02 Yorumla
Soran1 yılGurmeliği anlat
- 1 yıl
Özelden yaz anlatayım ciddiysen :)
1 yılKadinlar çok seviyor bunu
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
Evet kadinlar acı ve zevk karışımı olan seksi daha çok seviyor çünkü
1 yılŞidddet içerikli vurmak vs gibi daha var çeşitleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPipiye tekme atıyorlar ama 😨
00 Yorumla
1 yılisterim çok isterim de bulamadım
02 Yorumla
Soran1 yılDaha açık yazsana ne yapmak istiyorsun da bulamadın
- 1 yıl
uluorta nasıl açık yazayım
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkewin zevki başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılzorlama
00 Yorumla
1 yılBaya türü var
01 Yorumla
Soran1 yılMesela?
1 yılBdsm benlik değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem