Azgınlık/zaman zaman hayat kalitesini düşürür. insanın hayvani tarafının ortaya çıkmasıdır. gece gelen ve günlerdir geçmeyeni bir yerden sonra sekste sert davranmaya yol açar

Azgınlık/zaman zaman hayat kalitesini düşürür. insanın hayvani tarafının ortaya çıkmasıdır. gece gelen ve günlerdir geçmeyeni bir yerden sonra sekste sert davranmaya yol açar

Azgınlık geceleri geliyor bir anda ve böyle yanıyorsun resmen ama seks bağımlılığı bir kere seks yaptıktan sonra doyamayıp sürekli seks yapma isteği oluyor sanırım. Seks bağımlısı olmadığım için tam açıklayamadım😂
Sen gayet güzel açıklamışsın yukarıda abla 🫶🏿🌺
Merhaba! Yüksek cinsel istekli biri normalden daha fazla cinsellik arzusunu hissetmek durumudur kişi bu isteği bastırabilir veya kontrol altında tutabilir ve dönemden döneme değişebilir atıyorum bugün aşırı istekli iken yarın umrumda olmayabilir tamamen hormonlar ile alakalı bir durum hatta bu dönemlerde mevsim geçişlerinde hem erkek hemde kadın çok daha yüksek olur.
seks bagımlılıgı ise kişi bu istek durumunu kontrol edemez ver her şekilde yansıtır ve psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaratır çünkü devamli kafasında seks hayalleri kurar e buda normal olarak genel hayatını etkiler.
Libidosu yuksek olan insanlar seksi duygusal ve asık oldukları kişilerle yasadıkca seks yapma sıklığı farketmeksızın bağımlı gozukmezler cunku en önemli detay bunu duygusal bağlar ve hislerle yapıyor olmasıdır. Bunun dışında yapılan seks çiftleşmeden başka bir tanıma uymaz..
Karsımıza duygusal seyler paylascagımız ınsanların cıkmadı dılegı ıle🙏🏻
seks bağımlılık değildir. cinsel açıdan rahatlamak bir ihtiyaçtır. ama bazı beyinsizler aklı yerine bel altında ki organ ile düşündüğü için maalesef iradeleri yoktur
aynen👍
Cevap
20Cevap
Azgınlık, hormonel bir olay. Bir gelir yakar gider.
Ama seks bağımlılığı kendini sattırır kişiye. Kişinin ne onuru kalır ne de karakteri. Yeter ki o seksi yaşasın.
Kesinlikle bir hastalık eğer bağımlılık ise. Ama azgınlık normal ya
Ya azgınlık, azgınlık ya. Testestoron basar, sen de hatununa basarsın :D
Ama diğeri beyinde bazı nöronlar artık kafayı yemiş halde.
Faşist nasıl oluyormus? :D
Ayak fetişizmi diyorsun ama da saglıklı değğl ya
Bir kadında bir fetşim olacaksa o ayak olmaz asla :D
Ne ne anlamadım bunu :D
Ya o yatakta yapılır artık ama her şeyinde sınırı var :D Bana deseki d*t deliğimi yala. Hadi lan çeker kalkar giderim :D
Basıma gelmedi ama gelirse derim :D
Ama onun dısında güzel şeyler yapılır yani o an "azgınlıkla işte" ajajja
Temiz olmadan olmaz zaten. Geçmişte bir kötü anım var maalesef.
Romantik başlanır ama devamı farklı olabilir :))
ZAten, aksini iddia eden yoktur galiba
Kadın olmasına gerek yok, damacana bile yeter diyenler var :D
ONlar zaten iyice mide bulandırıcı. Ben damacana yapan adama bile saygı duyarım hayvana yapacağına
neyse sapıklardan banane ya. Benim için sadece kadın var. O da hayatıma giren kadın olur sadece hah
Yani, en doğalı en iyisi :))
Aslında ikiside aynı şeyler bu duygular hayvani bir haldeyken tatmin edilmeyince insanı çıkmazmaza sürüklediği oluyor 🔥
Azgınlık anlık libidonun yükselmesi seks bağımlılığı müsait olduğun her an ilişkiye girme veya mastürbasyon yapma benim düşüncem bu
Evet bağımlı olanlara dikkat edilmeli heran her şey olabilir ksksksks
Hahaha evet pimi çekilmiş bomba hesabı ksksks
Bazen vercem odunu vurcam kırbacı moduna girmiyor değiliz
Bilmem belki attır (((:
Azginlik hormonel seks bagimlilisi aliskanlik bence
Saol
Fizyolojik şeyler. Alet kalkınca can çekiyor. Yapacak bir şey yok.
Acıtmaktan ziyade o an yapamamak can sıkıcı oluyor 😅
Tutmakla olmuyor o işler 😅
İki farkı fark etmeden yapılmasından kaynaklı zevk veya ihtiyaç için degilde kendini bunu yapmak var oldugunu düşünenlerden kaynaklı
Bağımlı olan kişi aslında bep istekli değildir. Libido değil yani ama seks yapmayınca eksiklik hisseder
Biri istek ile kalıyor digerl seks yapmadan durmuyor
Bağımlılık önünü alamamaktır. Diğerinde ise günler sürer sonra biraz durulursun
yüksek istek olan geçici bişi lakin bağımlılık her daim yapması gereken bişi
Azgınlık anliktir. Azarsın biter.
Pek fark yoktur amasyada
Ben o topa girmeyim cano 🙈
Bunu türk halkı fark edemez
Bağımlı olana kişi farketmez bence
bakarsak ikiside aynı ama yüksek istek tek bir kişiye yani arzuladığın kişiye isteğin yüksek olur diğeri mübtezelliğe giriyor 🤣
İkisi de aynı şey
Seks bagimlisimisin
bağımlılık işin tehlikeli boyutu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?