Tabikide seksi çok sevmek ve çok yapmak zamanla bağımlılık hâline gelir , bir şeyi ne kadar çok seversen ne kadar çok yaparsan yaptığın o işe bağımlı olursun. Ben çok denk geldim seksi alışkanlık hâline getiren ve çok isteyen insanlara , yani bence her şey yerinde ve zamanında güzel sürekli olarakta seks düşünmek iyi bir şey değil. Çünkü ne kadar seksi seversen sev illaki bir gün sıkılırsın ve eskisi gibi istemezsin , onun için her şeyi dozunda yaşamak ve yerine göre yaşayıp abartmamak her zaman en doğrusu olur.
Seks bağımlılığı; kişinin fizyolojik, psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak cinsel içerikli aktivite de bulunma ihtiyacı duyması demektir. Bu kişiler cinsel aktivitelerin onlara ve başkalarına zarar verdiğini bilirler ama yinede bu davranışa engel olamazlar. (Alıntıdır)
Ayarı tutturulmayan her sevgi ve alışkanlık zamanla bağımlılığa dönüşür.
Selam Tabii ki her şeyin fazlası zarar sonuçta değil mi? Ne çok az sevmek gerekli yani libidosu inanılmaz düşük olmak gerekli ne de o kadar aşırı sevmek gerekli ki her gece başka biri ile olmalı.
İhtiyaç gibi davranılmalı çünkü cinsellik aslında ihtiyaçtır ama ihtiyacın kaçıncı sırada olduğu da önemli mesela cinsellik bir yemek içmek barınmak ya da giyim ihtiyacını karşılamak kadar da önemli değildir yani insanın hayatında dördüncü ya da beşinci sırada yer almalı. #perso
yaratır evet , seks sırasında seratonin gibi adrenalin gibi bir çok hormon salgılarız , bu durumda bizim bu salgılara alışan vücudumuz için bir süre sonra noksanlık duygusu yaratır. bu da bağımlılık demek , ya da olaya şöyle bakalım bakire hiç birlikte olmamaş bir kadın ne kadar istese de kendine hakim olabilir bu noksanlığı tam anlamıyla anlamaz ama , kazayla ya da bir anlık hatayla veya isteyerek bir kere yapmış bir kadın , bu noksanlığı yaşar ve 2-3 ve devamı gibi birlikteliklerde dayanma ve sabır eşiği düşer çünkü o hormonların bedenlerinde yarattığı etkinin tadını artık biliyordur.
seks sevilmeli zaten bağımlılık olmasındada sorun yok... seks vicudun bir gücüdür bir çeşit güçtür ve belli bi yaşa kadar insanda vardır önemli olan bunu sorgulamak değil kontrolünü sağlayabilmektir yani kontrolsüz güç güç değildir... sen hakim olcaksın içindeki isteğe...
Yok ya neden bağlılığa dönüşsün hem dönüşecek bile olsa herhalde dünyadaki en zevkli en zararsiz bağımlılık olur. Bu hayatta seksten aldığımiz zevki hangi birseyden alabiliyoruz ki bırak bağımlılık yapsın
Aslında Seksi herkez sever ama doğru kişiyle olmak önemli yoksa mutlu olup haz almak herkezin arzusu ama kadınlar herkesle güvensiz kişilerle bunu yapması çevresine rezil edilebilir gunedifin kişiyle çok onwmli
Bağımlılık yaratacağını sanmıyorum. Evet bazı insanlar biraz daha seviyor bu durumu ama hastalık derecesinde bağlılık olacağını düşünmüyorum. Bunun ilerisi doyumsuzluk olabiliyor.
Evet bağımlılık yapar. çok fazla seks yapmak erkeklerde karacigeri yorar ve zamanla karaciger yetmezliğine sebep olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks yapmayı çok seviyorum. Ayrıldığım kız arkadaşlarımın çoğu bu yüzden ayrıldı. Neymiş aygırmışım doymak bilmiyormuşum yaşın gençken seks yaparsın yaşlanınca değil