Her gün sevişmek istiyorum. Nemfomani değilim, gayet sağlıklı, arzuları olan, aşkın en önemli parçalarından birinin de seks olduğunun bilincinde, bedenini seven, sevişmenin getirdiği duygusal ve fiziksel güzelliği doya doya yaşamış ve bu duyguyu kaybetmek istemeyen bir kadınım, hepsi bu. Neticede libido, kişiden kişiye değişebilir ve değişiklik gösterebilir.Seks bağımlılığı bir hastalık mı, zevk arayışı mı?
Seksi sevmek bir hastalık değildir elbet. Özellikle de genç bireylerin daha fazla seks yapmak istemesi gayet normaldir. Ancak her gün, sürekli seks düşünmek normal değildir. Tanıdığım bir kız " sürekli seks düşünüyorum. Günde 8-10 defa mast yapıyorum. Yapmadan duramıyorum" demişti. Sınıfındaki arkadaşlarının neredeyse yarısını ya eliyle ya da ağzıyla boşaltmış. Kuzeni ile kendi evlerinde oral seks yapmış. Bakire olmasına rağmen defalarca anal seks yapmış biriydi. Kızlığını bozdurmamasının sebebi de kapalı oluşu ve etrafındaki insanların mutaassıp olmasından çekinmesi idi. Neler yaptığını ablası öğrenince kıyamet kopmuş. En son konuşmamızda kendisine engel olamadığını ve tedavi göreceğini söylemişti. Bu durum bir hastalıktır. Bu kız eğer tedavi görmezse evlilik hayatı muhtemelen kötü geçecek. Vajinal ilişkide boşalma sorunu yaşaması olası. Bu sorun çok zeki ve yetenekli olmasına rağmen ders çalışmamasına ve üniversite sınavında başarılı olamamasına neden oldu. Seksi çoğu insan gibi ben de severim. Ama hastalık boyutunda değil.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her gün sevişmeyi istemek ve sevişmek normaldir. Herhangi bir uyku sorunu olmayan insanlar uyuyunca yenilenirler. Vücut bunu normalde zaten ister eğer psikolojik bir farklı düsünce yoksa. Zaten doğal olanı da budur. Fakat insanların hayat dediği bu yaşam şeklinde bu artık çok zor hatta lüks olmaya başladı çoğunluk için. Bunu yapabilen kişiler herhangi bir sorunu olmayan, uyanır uyanmaz para kazanmayı düşünmesine gerek olmayan, gün içinde farklı şeylerle uğraşması gerekmediği için zihni tamamen kendisinde olanlar oluyor. Bir de her şeye, bu gibi olumsuzluklara rağmen bunu yapabilenler var ki burada libido devreye giriyor. Doğa ve canlılar zaten her gün sevmeye sevişebilmeye ayarlanmış. Bunu değiştiren, farklılaştıran, engel olan ve bozan insanların kendisi...
Fazla boş bir hayatınız olduğunu gösterdiği için bir yönden olumsuz sinyal. Seks mutluluk hormonu salgılıyor. Hayatınızdaki en önemli mutluluk hormonu kaynağı seks ise bağımlısı oluyorsunuz. Kendinden biliyorum. Son 2-3 senedir ağır depresyondayım. Bıraksalar 7/24 seks yapmak isterim. Fakat bu seks sorunlarımı çözmüyor işte. Normal birisi de yoğunluktan sekse fazla vakit bulamıyor
Seks bağımlılığı, ne kadar kontrollü olunduğuna göre isimlendirilebilir. Eğer ortada kontrolsüz bir durum varsa, hastalık seviyesinde olabilir. Eğer kontrollü ise ve karşılıklı olarak onay söz konusuysa, zevk arayışıdır diye düşünüyorum. Yine yazdıklarına göre bunun bilincinde olmanın, senin zevk arayışı yönünde olduğunu gösteriyor gibi geldi.
Selam Tabii ki de hastalık bunun aksi düşünülemez çünkü sürekli değişik birileri ile beraber olmak sürekli partneri değiştirmek aslında o kişinin ne kadar uyumsuz olduğunu hiç kimse ile bir uyum yakalayamadığını onunla ten uyumu yakalayabilecek bir canlının yeryüzünde paranın adını gösterir ki bu bir hastalıktır farklılıklar güzeldir insanı ayrıştır ama aşırı derecede farklı hastalıktır bu bir zevk aracı değil tamamen hastalık insana belli bir süre sonra duygularını bile kaybettirir bu. #perso
Seks bağımlılığı kontrol dışında gelişiyorsa hastalıktır. Yani herkese musallat olan bir durum yaratiyorsa o istek sıkıntılı. Ama karşılıklı onay ile yaşanan bir isteğin ne kadar sıklıkta ve ne kadar yüksek olduğu kimseyi ilgilendirmez ve bu tamamen sağlıklı bir birey olduğunuzun göstergesidir. Çünkü seks fiziki bir ihtiyaçtır. Hele birde Aşk ile yolunu çiziyorsa bana göre en kutsal andır.
Seks güzel bir şeydir. İstemek de yapmak da güzeldir. Lakin, seviyorum diye kimle olursa olsun yapmak, yapmak için partner aramak, ilişkide seksi öncelik olarak görmek, insanı cinsel obje olarak görmek, seks için bir kişiye yanlış davranışlarına rağmen katlanmak, daha fazla nasıl zevk alabilirim diye çeşitli absürt fanteziler kurmak vesaire.. böyle bir durum var ise hastalıktır.. hayatında sevdiğin biri var, keyifli bir ilişkiniz var, aranızda güzel bir uyum var falan ise o zaman seks paylaşılabilecek en güzel şeylerden biridir.
Böyle bir soru bende sorucaktim malesef çok istekli biriyim araya iki çocuk girince yorgunluktan eski istediğim yoktu ama bu 1 aydır eski halime döndüm eşimin ses tonundan bile etkileniyorum ve sürekli seks düşünüyorum
Sorunun ardında sorular gizli net cevaplar için. Seks isteğini tetikleyen çok şey var Uyku düzeni : düzenli uyku ve yeterli uyku ( günde 8-10 saat düzenli olarak uyuman seks isteğini artırır) Beslenme alışkanlıkları tükettiğimiz gıdalar erkek ve kadında seks isteğini ve ihtiyaçlarını artırabilir. Gününü nasıl geçirdiğin mesela izlediğin filmler etkilendiğin kişiler gibi gibi.
Bu sorunun cevabı şu istediğin kişi ile seks yapmak mı yoksa seni doyurabilecek herhangi bir kişi ile seks yapmak mı.
Eğer düzenli aynı kişi ise farklı sevip uZun süreli görüştüğün biri ise farklı. Ama durup hoslandığın hwrhangi bir erkek ise eve hastalık boyutundasım geçmiş olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu bağımlılık hiçbir seçicilik içermiyorsa hastalıktır. Bu durumda güzellemeye gerek yok. Diğer türlü partner, yer, zaman konusunda seçicilik yani dolayısıyla irade yönetimi varsa zevk anlayışından ibarettir.
Seks bağımlılığı adı üstünde bir bağımlılık haline gelmiş ve onsuz yapamamayı beynin lobuna işlemiş ve hormonları her yeri ele geçirmiş bir durum söz konusudur. Zevk arayışından çok balatayı sıyırmaya götürür ve aracın yoldan çıkıp şarampole yuvarlanmasını sağlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bunu istekli olan her kadın yaşıyor. maşallah nazar değmesin sizde çok alımlı cazibesi yüksek zarif bir kadınsınız bu dahada normal oluyor
Hastalıkta olsa ismi ne olursa olsun seks cinsellik insana verilmiş en büyük nimet zira bu hayatta insanı mutlu eden en önemli unsur seks heleki partner iyiyse cennetin yeryüzünde oldugunu hissettiren biran mekan zaman fark etmeksizin...
Hastalıkda değil arayışta değil her iki cinsin de genetik yapısı gereği doğal bir gereksinimdir seks sadece erkeğe özgü bir durum değildir kadında ister hatta daha fazla ister hatta iç çamaşının sürtünmesinden boşalanlar var konu ile ilgili ingiliz jinekoloji bilimi üyesi bayan hocanın biri tez yazdı
Zevk arayısından öte bence o zevkin içindeki mutlulugun verdigi bir hisse bagımlı olmak gibi birşey. Aşkta böyle bir şeydir o hissi 1 kere yaşayan onu kaybetmek istemez. Hiçbir şeyin o seks sırasında aldıgın mutlulugu o dolu dolu içindeki kıpırdamayı hissettiremeyecegini bildiginden dolayı sadece sekse yönelir
Sen yaşta hormon fazlalığından oluyor. Her iki cinysiyette de en azgın yaş aralığı 19-25 O yaşlarda cinsellik düşünmediğim an çok azdır. Mesela 25 yaşında bir akşam ilişkiye girdim 5 boşalma yetmedi eve geldim 5 mast yaptım, daha da tam yetmedi de sıkıldım bıraktım.
Sekks bağımlılığı yeni arayışlardır. Seksin verdiği o muhteşem hazzı daha ne kaadar artırabilir düşüncesidir. Bu sürekli artan bir istek haline gelir ve insana belirli bir süre sonra yetmemeye başlar. Bu süreçten sonra kişi kendini kurgusu sağlam olan ilişkilere karsisiindakinin fiziigin pek önemli olmadığı sadece kurguya odaklı ilişkilerde bulur. Sonu ise hüsrandır. Seks bağımlılığı kontrollü olduğu sürece güzeldir 😉
Seks bağımlılığı bir hastalıktır, seks yapmadan duramamaktır. Orgazm zevk için değil rahatlamak için gereklidir. Her gün sevişmeyi istemek başka bir şey. Yeri geldiğinde kendini tutabilen insan seks bağımlısı değildir.
Evet kişiden kişiye değişiyor bu çok doğru libido yüksek ama her zaman daha kalitelisi olur mu acaba diye de en yakın olan kişiden de sıkılabiliyorsun ya da o kişi senin gibi değil
Zevk arayışı ben de oyleyim. Seksi ihtiyaç olarak görüyorum seks için sevmekten öte elektirik almak önemli olan benim için. Sağlıklı bir erkeğim , libidok yüksek seviyorum deli gibi seksi. Arzulu bir kadınla başka yaşanıyor.
Senin gibi seksi çok seven, her gün sevişmek isteyene seks bağımlısı denmez, sağlıklı, libidosu yüksek insan denir. Seks bağımlılığı farklı bir şey, ve psikiyatrinin konusu. Kendin gibi birine denk gelirsen uyum mükemmel olur, yangın çıkar. 😉🔥
Zevk arayışı. Ama sapıklarla değil. Bildiğin senin gibi zevk aarayanlarla. Çünkü o zaman seksten bir şeyler anlarsın. Sapık kişi hayvan gibi siker ve karşıdaki zevk almaz. Ama zevkli insan partnerine her dokunuşu her saniyeyi hissettirir
Yani bunun filmi çekildi izlemeni tavsiye ederim. Hastalık diyemem. Ama rahatsızlık olduğunu biliyorum. Libido yüksekliği farklı ki ben de akrebim. Libido yüksekliğini bilirim. Bu farklı. Uzmana gidebilirsin.
Ben hastalık olduğunu düşünmüyorum. Fakat bir araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Yani kendime şunu soruyorum. Neden ben? Neden insan sürekli sevişmek ister. Bunun altında illa ki farklı bir temel sebep vardır.
Kız bende de aşırı istek , bazen bu yüzden kendime öz eleştiri yapıyorum, bira fazlamı bu konuda istekliyim, ama İzmir'den birini denk getirirsem onun iicn iyi olmuyacak herhalde 😁😁
Aşırı istek hastalık derecesinde olanlar var cok evli kadınlar rasldım kocayı hastanelik edip iki sat seviş neyle 6 kere ucup yara olup hala doymdım diyenlerde rasldim 🤨😏🙂
Aynıyız hatta daha da fazla bende... eğer bu bir hastaliksa ben bu hastalıktan memnunum. Tek sorun partner olarak bunun karşılığını bulmanın imkansız olduğu bir ülkede yaşamak...
Kendimden biliyorum tamamen genetiğe bağlı hormonel bir bağımlılık ara sıra rahatsız edici olabiliyor fazla arayış seksten yılmamama bazen yorucu oluyor
Eğer günlük hayatını etkiliyor ve önüne gelen her insana karşı bunu istyorsan hastalıktır ve iğrenç birşeydir bu ama sadece bir insana karşı oldukça yüksek bir seks isteği ve bağımlılığın varsa bu harika birşeydir, mükemmeldir
Hem zevk hem duygu hem bağımlılık hepsi bir arada bence. İnsan zihinsel olarak hep çeşitlilik arar lakin bağımlılıklarının kaybolmasından da rahatsız olur. Sen zevk arayışını bağımlısın zaten.
Sırf seks olsun diye adam ayıklamaksızın her fırsatta ypıyorsan bağımlılık. Ama yok sevgilim var veya beğendiğim adamla yapıyorum dersen zevk. 2. Seçeneği çok sevenlerdenim.
Ben bazen iğreniyorum 10 gün felan hiç istemiyorum diyebilirim. Ama bazende çok feci istekli oluyorum. Bu biraz işimden de kaynaklanıyor sanırım yorgun düşüyorum