Bence romantik bir seks tatmin edici olabilir ama tamamen yeter mi dersen, kişiye ve duruma bağlı. Romantizm işin duygusal tarafını besliyor, yakınlığı ve bağı güçlendiriyor. Ama bazen insan daha tutkulu, daha heyecanlı bir şey de isteyebiliyor. Yani tek başına romantizm güzel ama denge olduğunda gerçek tatmini sağlıyor.
Merhaba! Ben bu romantik denilen sex’e anlam veremiyorum hayır mum ışığında seks mi olur? Yavaş yavaş ölüler gibi seks olmaz bana gore seks dediğin partnerini bağırtarak zevk verir ve seks öyle bir şeyki iki taraf rahatladığında yorgunluktan sarılıp uyucak gerisi boş seks değil dediğin gibi evcilik oynamak
Önce romantizm ve güzel bir ön sevişme ile partnerim yeterince ıslandıktan sonra sert bir seks yaşatmak isterim. Partnerime hükmedip o yeter artık dayanamıyorum diyene kadar sert yapmaya devam etmek isterim.
Yetmez. Önce bir karnım doymalı. Yemeğimi yemeden olmaz. Sonra bi çayımı içeyim sohbet edeyim. Ondan sonrasına bakarız artık. Bu işlerden hiç anlamam da filmlerde böyle oluyor :D