Orgazm ya da boşalmaya ulaşmak için seksin mutlaka hızlı ve sert mi olması gerekli? Tadını çıkararak yavaş ve tutkulu bir şekilde yapılan seks taraflar için zevkli olmaz mı? #reda
Herkesin cinsel zevkleri farklıdır. Bazıları daha çok fiziksel heyecanı ön planda tutarken, bazıları duygusal bağa daha çok önem verir. İlişki dinamikleri İki kişi arasındaki duygusal bağ, iletişim, güven gibi faktörler cinsel deneyimi doğrudan etkiler. Romantik bir ilişki içinde olmak, her zaman cinsel tatmini garantilemez. Beklentiler Romantik seks hakkında oluşturulan beklentiler, gerçek deneyimle uyuşmayabilir. Bu durum hayal kırıklığına ve zevk alamama hissine neden olabilir. Psikolojik faktörler: Depresyon, anksiyete gibi psikolojik sorunlar cinsel isteği ve zevki azaltabilir. Fizyolojik faktörler Hormonal dengesizlikler, sağlık sorunları gibi fiziksel faktörler de cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir. Cinsellik, iki kişinin birlikte deneyimlediği karmaşık bir süreçtir. Her ilişki ve her birey farklıdır. Romantik seksin zevk vermemesi, bir sorun olarak görülmeli ve çözüm için çaba gösterilmelidir.
Yavaş, tutkulu ve romantik oluşu sekste damak tadı bırakır. Bana göre en çok zevk veren anlardan biri; ilişki esnasında tutkuyla sevişip bir yandan dokunup okşarken sakin ve yavaş bi şekilde partnerimin de haz duyacağını göz ardı etmeden tamamen çıkarıp tekrar girmek ve bu hareketliliği devam ettirmek. Tabi boşalmaya yakın onun bana hadi demesi yeterli wjskwnskz. İşte o zaman sert olmaktan başka çare yok..
Seks dediğimiz eylem iki insanın birbirine arzusunu, ilgisini hatta sevgisini en hayvani dürtülerle ortaya koyduğu bir eylemdir. En hayvani dürtüler hayvani aksiyonlarla sergilenir. Bana göre sekste romantizmin yeri olmaz. Daha doğrusu romantizm seks başlayana kadardır. Seks başladıktan sonra tomantizmin yerini ormantizm alır.
Seks her zaman sert olmak zorunda değil. Sert olmayan seks de zevk verir. Hatta kişilerin tercihine göre soft seks daha da keyifli olabilir.
Yani bütün sevişme ön sevişme modunda da devam edebilir ve sert seksten farkı olmaz.
Sert yani isteğin, tutkunun ve şehvetin daha da fazla hissettirildiği durum daha içgüdüsel bir şey olduğu için ayrıca etkiye sahiptir sadece. Olursa daha güzel olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Şimdi gerçekçi olalım erkekler romantik olmaları için kadından çok çok hoşlanmasi ya da sevmesi lazım. Tabi her kadın sever mi sever bence ruhu okşanan kadın sana cenneti yaşatır o ayrı. Lakin bana göre herkesle de romantik olamazsın ya olmasın lütfen beyler olmayın 😁
neden olmasın beraber olduktan sonra illaki bir etkileşim olur, döl yatağı sadece döllemek içindir, yoksa moda girmiş çiftler illaki bir birini boşaltır. ben meme yalayarak ve parmaklayarak orgazm ettiğimi bilirim
Başta soft olabilir romantik anlar yaşanabilir. Öyle de oluyor. Ama erkek olarak buna dikkat etsende kadın o yüksek hazza ulaştıkta daha derine Hatta daha sert hatta daha hızlı istiyor. Yani o yüksek hazda iken yavaş kalmak çok zor.
Evde ödenecek fatura varsa kira günü geçmişse arabanın taksidi ödenmemiş se romantik de zevk vermez bomontide zevk vermez cihangirde vermez romantizm de para her şey para
Seksin ne olduğunu hala öğrenemedi insanlar. Sevişmek deyimine inanılmaz Uzaklar. Erkekler sayı - rekor peşinde. Kadınlar, erkekleri elde tutmak için rol yapma derdindeler..
Bence en zevklisi içinde romantizm olan seksler. Seksin temelini oluşturan o doğal yapı taşı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Romantik olmak erkeğe yakışır zarif olmakta kadına gecenin uzun vaktine soft başlayıp yavaş ritimlerle sert olabilir tadını kaçırmadan Önerim çiftlere kendinizi sadece yatak odasına bağlamayın Mutfakta başlayıp diğer odalarda deneyimleyin gecenin sonunda son bir deneyim de banyoda sonlandırın derim Zevk romantizm ve orgazma ulaşmak dileğiyle iyi günler herkese 😈😇
Bütün kadınlar çok sert seks ister ve sever. soft seks yapmaya çalıısırsanız kadından seks esnasında daha hızlı nidalarını duyarsınız. o yuzden sert sert sert durmadan..