Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Yani sadece eller ve cinsel organ geriye ne kaldı? Elleriniz olmadan çorba içmek gibi bir şey. Düşünsenize romantizm diz boyu artık yola çıkma zamanı tam uzanıyorsunuz ben tiksiniyorum öpüşemem dedi. O zaman direk mevzuyamı girelim diyecek kişi. E romantizm nerede kaldı 🤗 Öpüşmek ilişkinin manevi boyutunu oluşturuyor aslında, onun büyüsü orada.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖpüşmeyi sevmemek her şeyin tadını kaçırır. Her an her yerde öpüşülebilir, uyumun ve tutkunun en iyi göstergesidir dudakların her an buluşmaya hazır olması. Seks boyutuna gelince de, ön sevişmede de seks esnasında da öpüşmeyi çok severim. Ön sevişmeye başlarken kucağına oturup dakikalarca ıslak ıslak öpüşememek, cowgirl de penisi içime girip çıkarken dudaklarını ısıramamak, doggy de saçlarımı bileğini dolayıp iyice kendine çekip üstten dudaklarımı öpmemesi tamamen saçmalık 😊 Öpüşmek kadar zevkli ve ateşli bir şeyi sevmeyen bir adamla cinsel hiçbir münasebetim olamaz. Ben seksi ya her şeyiyle tadını çıkararak yaparım ya da hiç yapmam. Cinsellikte az ile yetinebilen bir kadın değilim.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
:)
+1 yılÖpüşmeyi sevmemeyi düşünemiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Heyy beni hatırladın mı
- +1 yıl
evet
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmesiz olmaz. Kadının orgasmında öpüşmek önemli yere sahip. Kadın orgasm olamazsa bir erkek olarak bende olamam. Seks çift kişilik iştir tek kişilik değil. öpüşmek kadını yüzde 70 orgasm etkisi yaparsa erkeği yüzde 30, içeri girmek kadına yüzde 30 etki yaparsa giren o erkek yüzde 70 zevk alır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kaçırır ya öpüşmeden olmaz ki zannetmiyorum yani böyle bir şeyin olmadan tam olarak cinsel ilişkinin tamamlanacağını
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kaçırır, ayrıca seks yapıp öpüşmeyi nasıl sevmiyor ki bir insan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kaçırır, çünkü öpüşmek sevismenin benzinidir, kaynağıdır.. Cinselligin temel taşıdır.. şart mı değil, eğer öyle de zevk alan varsa öyle yapsın..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçırır. Öpüşmek ve ön sevişme candır çünkü
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçırıyor. Çünkü bazen aşka geliyor insan ama karşılık alamayınca mod düşüyor.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öpüşme olmazsa olmaz..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Öpüşme Seksi başlatan, ve iyi bilenler için de bitince üzerine tatlı olan bir eylem bence 🙂
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki hatun senin tadını çıkaramazsa kaçacak bişey mi kalır :) dibine kadar yaşamak lazım o anın zevkini :) sınır koymayı sevmem :)
00 YorumlaSeksin ana temeli sevişmekten geçer sevişmenin olmadığı bir sekste zevk alınacağını düşünmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence kaçırır çünkü dudakların birbiriyle buluşması da çok önemlidir duygusallık açısından.
00 Yorumla Öpüşmiceksek hiç başlamayalım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsekste nirvanaya ulaşmak için sınırların olmaması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılöpüşme sahnesini canlandırmak gerekli bence kaçırır
00 Yorumla
+1 yılKaçırır
34 Yorumla- +1 yıl
Burdaym
- +1 yıl
Tatsız tutsuz bir şey olur
16 Yorumla- +1 yıl
O kadar mi
- +1 yıl
Kiminle yapiyon
- +1 yıl
Sevisme
+1 yılÖpüşmeden seks olur mu
10 Yorumla
+1 yılYok kanka niye kaçırsın arttırır
02 Yorumla- +1 yıl
Soruyu iyi okudun mu?
- +1 yıl
Pardon özür dilerim evet öpüşmeyi sevmemek kaçırabilir benim için baştan aşağı her şey olmalı
+1 yılKaçırır
20 Yorumla
+1 yılSeksin ana başlığı öpüşmek ve sevişmektir
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek seksin tuzu biberidir, olmazsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok bozmaz yalatırma daha ateşli severim 🔥🥵
43 Yorumla- +1 yıl
Off atesli olman cok iyi baska neler seversin
Cevap sahibi+1 yılYani öpüşülürde sürekli dudak dudağa olunmaz başka işler yapılacaklar varken istemem acıkcası ben mesela inlemeyi çok seviyorum ağzımda olması hoşuma gitmez hep
- +1 yıl
Evet öyle. Ben de inleme duymayi cok severim o yuzden sürekli öpmem baska neler var sende bakalim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kaçırır biraz bence
11 Yorumla- +1 yıl
Kaçırır tabiki
+1 yılEvet🙃
21 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmeden seks tuzsuz yemek gibidir illaki o tuzu atmak istersin
+1 yılEvet kaçırır.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 YorumlaEvet kaçırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKaçar bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Mimiimioomoimoo
00 Yorumla
+1 yılkaçırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar