Detaylı biliyorum
Hiç bilgim yok
Olmasa da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anal için evvelâ fazla tok olmamalı sıvı gıda ile mide bastırılır sonra lavabo ihtiyacı konple giderilir ya anal temizleme aparatı ile veya duş hortumu ile anüsten içeri ılık su doldurulur ve dışarı boşaltım yapılır taki su berrak gelene kadar devam eder normal duş alınır mide rahat hale geldikten sonra anal hijyen sağlanmış olunur
Seks shop'a gideceksin anal temizlik hortumu var mı diyeceksin ya da trendyol'da var böyle Çubuk içinde sağlı sollu delikler var o da iyi fırın çok tazyik vurmuyor temizlesin diye içine sokuyorsun o da bağırsak duvarlarını vuruyor suda işte o da için temizliyor bana altı mekik böyle oluyor canım istersen atabilirim resmi mesaj at
İlk kez mi yapacaksınız öncesi var mı?
Birçok detay var öyle 2 cümlelik konu değil bu
Bilgim var da bilmediğim bir şey var mı diye soruyorum
Bilgi başka tecrübe başka, nerede hangi pozisyonda ne kullanarak yapacaksınız vs.
İstersen yaz ayrıntılı konuşalım.
Özel ilgi alanım sayılır da 🤭
Bide süresi şiddeti falan..
Yazabilirsiniz buradan
Buradan çok çok kısıtlı olur
Genelde lağma yapıyorlar ama plug ile guzel kokulu bir vücut losyonu daha iyi 🫠
Teşekkürler
Rica minik
Cevap
25Cevap
Ve sonrası da çok önemli Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir.
Lağman yap da niye bunu istiyorsun hem ne gerek var
Hoşuma gidiyor
O zaman eczaneye git lağman yapmam lazım de sana versin ha bana domalma gömerim
Benim fikrimde güzelcene yıkarsın bitti gitti sabun falan sürersen sana zarar verebilir çünkü sabunlar enerji riski taşıyan şeylerdir
Konudan bağımsız eğer bana birisi anal yaparsa aynısını ben de ona yaparım karşılıklı her şey dhhshzhz
Sen nssıl yapıcan:))
Biz bir şey yapmıyoruz, gerekte yok zaten.
Yapmak isteyen her riski göze almalı
Olmasın işte evet. Şahsen doğal pis seviyorum onu çekici kılan da bu
Detaylı bilgi sahibiyim bunun için yöntem iki şekilde
anal ilişkide temizlik olamaz imkansız
Niye
bu kadar kasmanıza gerek yok eğer seni seven biriyse ve anal yaparken illa girip çıkarken seste çıkacak :)
Bence anal bilmemelisin
Neden
Yapılmamalı bence 😆
Anladım anti analcisin 😄
Ben anti analcı + hard vajinalcıyım hahaha
Kılları kes ve kayganlaştırıcı kullan
Anala gerek yok
Temizlik şirketini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
ben biliyorum temizliğini
Ne guzel
öğretebilirim
lavman yapilmali
sevmem-ilgilenmem
Hortumu sok derine tamamdır
Hortumu kremle şok suyu aç temızlenır
Biliyorum evet
Anal hiç yapma
Lağman yapabilirsin
Yaptinmi
En sağlıklısı lavman al yap