Anal yapmadan önce nasıl temizleniyorsunuz videolarda görüyorum hepsi tertemiz acaba hazırlıksız yapılanlar hiç olmuyormu yapmayı düşünüyorum ama o an pislik olmasından korkuyorum nasıl hazırlanıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvvela anal öncesi hafif tok olmalı ve sıvı gıda ile beslenmeli sonrasında ise büyük abdest ihtiyacı komple giderilir ya duş hortumu ya da anal temizlik aparatı ile anüsden içeri su doldurulup dışarı akıtılır taki su berrak akana kadar bu işlem yapılır ve normal duş alınır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önce 5-6 saat katı yiyeceği kes eczaneden lagman al arkaya kalinbagirsaga sık yarım saat 49 dakika bekle kalın bagirsagi bosallt sonra lagman içine su al arkaya şu baş boşalt bunu 3 kere yap tertemiz olur. Oraya birden girmesin kasları tumusstip yavaş yavaş girmeli aksi takdirde o bölge kas ve sinirler hasarların tam büzerek gaz tutamaz olursun orayı iyi mesajla kasları gevşetici yumusatip girmeli adam ilk yapıyorsa riskli olur dikkat et aslında hiç yapmamak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılWC'den sonra duşa gir duş başlığını çıkart hortumu arkaya yaklaştır sokmana gerek yok su kendi basıncıyla içeri dolacaktır su ılık ve basınçlı olsun şişkinlik hissettiğinde klozete boşalt. Bunu bir kaç kez tekrarlayın temizlenir. Sonra içeri kayganlaştırıcı jel doldur birazcık. İlişki öncesi parmaklanırsa hemen kayganlaşır deliğin zorlanmadan alır penisi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu birkaç kez denedim fakat birkaç drfada değil 6-7 kez su alıp veriyorum genede su tamamen berrak olmuyor ve ne kadar ıkınsamda içimde su kalıyor 1 saate kadar birde o içindrki pisliğide yumuşattığı için bulaş riski daha çok artıyormuş giibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılWC ihtiyacını gider hemen sonra duşa gir 30 saniye kadar içeri doldur klozete boşalt sonra tekrarla 4-5 sefer yap bir şey kalmaz meraklanma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılYapmadan önce tuvaletini yap yıka kurut ve yap o kadar da olacak orayı isteyen sesini çıkarmıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 saat oncesinde yesigine dikkat et kayganlastir8ci alın
00 YorumlaLavman nedir araştır onu yap ve kayganlaştırıcı jel al yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, yaptınız mı? Bizde yapacağız ama temizlik konusunda endişeliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının olacak o an pislese ne olacak ben igrenmem
024 Yorumla
Soran+1 yılCiddimi😂
Cevap sahibi+1 yılYa ne olacak valla igrenmem diyelim soktum ya geri çekerken diski bulaşmış seyime bişey dememki ıslak mendille temizleyip tekrar girerim ben kadınlardan asla igrenmem
Soran+1 yılDeğişik ben genede temiz olmak isterim
Cevap sahibi+1 yılKız senin altta yorumunu okudum basınçlı sumu soktun içine☺️
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnal yaptinmi bari o kadar temizlemissin
Soran+1 yılYa benimki çok karışık oldu ilk birlikte olduğum kişiyle hazırlıksız olmuştu ama o hepsini sokamamıştı zaten 1-2 dk sürmüştü bi sıkıntıda olmamıştı daha sonra suyla denemiştim hiç sıkıntı uaşamadık ama zaten tam sokmamıştı belkide o yüsdendir diyorum
Cevap sahibi+1 yılDışkımi vardı içinde ondanmi sokmadi
Soran+1 yılHayır girmedi
Cevap sahibi+1 yılBulastimi penise
Soran+1 yılHayır temizdim her zaman
Cevap sahibi+1 yılBişey dicem anal zevklimi 😂 doğru söyle ama
Soran+1 yılYa doğru düzgün yapamadımki 1-2 dklik denemelerdi ilk girdiğinde tuvaletin gelicek gibi hissediyorsun zevk konusuna gelince orada vajina gibi zevk veren bi yapı yok ama eğer istekli ve azgınsan onun verdiği hazla o an zevk alıyorsun yani vajina ıslanmışsa ve o an istekliysen sırayla girip çıkmak çok zevkli
Cevap sahibi+1 yılBen bişey dicem ama gulme tamammi
Soran+1 yılDe
Cevap sahibi+1 yılAnal girince bazen içerde gaz birikiyor ya penis başı girince kadın zort diye ses çıkarır o çok hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılKötümü sence dedigim
Soran+1 yılBence değil
Cevap sahibi+1 yılBeni anlayan bir kız çıktı ☺️ varya böyle sokunca zorlanıyor zort diye osssuruyor ben bitiyorum ona ne güzel bisey
Cevap sahibi+1 yılKaç defa yaptın şimdiye kadar anali
Cevap sahibi+1 yılHala uyuyormusun yoksa öğle olacak
Cevap sahibi+1 yılBugün yoksun burada sanirim
Cevap sahibi+1 yılNasılsın gel artık lutfen
Cevap sahibi+1 yılBilerekmi ya zmiyorsun yoksa yokmuşun burada
+1 yılAnal yapma derim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Zamanla popo deliğin genişler ve çeşitli hastalıklara yol aça hak deli varken one ne gerek var
- +1 yıl
Yapıcam ila diceksen vazelin al rahat olur
Lsvman duydun mu
00 Yorumla
+1 yıltemizleme pompaları var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yıliyi bir sıç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım