İçime su başlığının hortumuyla su verdim. Ama delik çok dardı. Sokmadim ittirmedi. Parmaklayinca da hala pislik geliyodu. Lavman falan okudum ama eczaneden alınır mı o direkt. Becerebilir miyim bir zararı var mı. Düşük bütçeli ne onerebilirsiniz. Korkusuzca yemek istiyorum köküne kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eczanelerde kutu içinde plastik şişe icinde ucu sivri başlıklıdır. 4 saat önce sıvı ile beslen ilaç ssesinin Sivri yeri ince olduğu için içine sok şişeyi sıkarak içindeki solüsyon tamamını kalın bagirsaga bosalt 40 dakika sonra etkisini gösterir tuvaletini yap ilaç kutusunun içine su kör o suyu 2-3 dolusu temiz su dolusu suyu baş bosal bunu 2 -3 kere yap bağırsak tertemiz olur sonra orayı su bazli yagla yumusatsin iyice kasları parmakla yumuşatır yavaş yavaş sürsün hepsini alınca bir derin nefes al sonra yavaş yavaş git gele başlasın. O bölge kas ve sinirlerin hasar görmemesi içinde sende kasmadan sakinacemi birine birden hart diye girmesin bölge kas ve sinirler hasar görürse gaz tutmaz olursun. Yaptıktan sonra bir hafta oraya giriş yapmasın ora kendini toparlasin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
Su basıncını ayarlayamazsaniz bağırsak yırtılır ömür boyu çekersiniz. Profesyonel hazırlıklarin sahne çekilmeden 12 saat önce başladığını okumuştum.
Anal sekse 12 saat kala katı gıda tüketimi yok,
4 saat önce lavman,
Yarım saat önce birkez daha lavman.
Tüm bunlara rağmen yinede film çekimi veya seks uzadiginda diski cikabiliyormus.
00 YorumlaBelediye temizlik işlerine telefon edin...
Kanalizasyon işlerine bakan ekip size yardımcı olacaktır
10 Yorumla
+1 yılBak çocuğum şimdi böyle bir olaya kalkıştığında temizlik temizlik olmaz kendiliğinden oluşur böyle şeyler zaten b** yolu temizliğe de gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavöan eczaneden alınır duş başlığı ile tam i olmuyor, ayrıca anal temizlik ürünleri var bak netten
310 Yorumla
Soran+1 yılReçetesiz demi
Cevap sahibi+1 yılReçetesiz de satılıyor evet
Soran+1 yılUygun mudur fiyati
Soran+1 yılBide eczacı ne iş için olduğunu anlar mı kardeşime aldircam yoksa
Soran+1 yıl@timur0707 ona denir mi hiç pis sanar
Cevap sahibi+1 yılEczacının işi gücü yok da onu mu düşünecek ya? Lavman sadece anal için mi kullanılıyor? Kardeşine söyleyebiliyorsun da eczacıya mı diyemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılTimur0707 neden benim yorumumun altına yazıyorsun? Kendin yorum yapsana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüyük ebatlı enjektör alın, içine şampuan saç kremi ve su karışımını enjekte edin ıkının bir kaç yapın temizlenecektir ama prezervatif kullanmayı ihmal etmeyin ha birde kayganlaştırıcı jel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamayın işgal olmadığın zaman büyük tuvalerini yap bitir 1 2 saat sonra ilişkiye gir bukadar
00 Yorumla Anal iğrenç bence sapkınlıktan başka bişey değil
00 Yorumla
+1 yılGel ben yıkayıp temizlerim nazikçe, sonra sevgiline hadi ordan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var temizliğe girdikçe içine temizler zaten o
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seks den önce 3-4 saat katı tüketme.. ve pozisyonu doğru seç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Duş basligini ılık duruma alman yeterli. Tazigi dusuk tut ve kendisni kasma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılköküne kadar yedin mi? yediysen paylaşır mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde sıcağını tutamazsın bu kadar düşüncesiz olma
00 YorumlaVidanjör çağırıyorsun hortumu takiyor sana icinde ne var ne yok vakumluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLavman yapmasanda olur önce vajinaya guzel bir oral sonra ordan cikartim anala koklemek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEczaneden al lavmanı.
Ama domalıp basman lazım ilacı yoksa dışarı çıkar.00 Yorumla
+1 yılLavman al eczanem kullan, en etkili yöntemdir sonrasında köküne kadar alırsın rahatça
00 Yorumla
+1 yılÖğğğ 🤮iğrençsiniz valla
00 Yorumla
+1 yılOfff ne dert içine almaya can çekişiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlırsın lavman daha iyi
00 Yorumla hortum sokman lazım
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel ben seni öylede yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç temizlik yapma
00 Yorumla
+1 yılDm anlatırım başarılı bir sekilde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlerken pislik oldumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal yapma
00 Yorumlaverecek misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri