Cinsel Yaşam Sizi yükselticek sözler hareketler neler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler9 ay Mehmet bey lütfen sorumda avlanmayın Sizi yükselticek sözler hareketler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. alttan alttan bakma bana, saçlarınla oynama ben konuşurken ve ben konuşurken gözlerimin içine içine dik dik bakmaaaa 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim çok ta senin neler burada da denmiyor onlar sonra hemen uyarı engel ceza geliyor 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Bana Özel olmayan şeyler pek öyle bir etki yapmaz bende. 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tatlı bir duruş cekici bir bskış hoş alımlı bir vucut 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay sert ve küfürlü *, ağzıma vermesi 11 34 Yorumla Soran 9 ay Çok küçük düşürücü değil mi ya Yorumla Cevap sahibi 9 ay hayır, ağzıma vermesi çok fena tahrik edici hatta boşaltsın, sonrasında sert sert becersin Yorumla yanlızvesane 9 ay Sen direk sekse başladın yüksrltecek söz diyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane yüksekten uçuş iyidir Yorumla yanlızvesane 9 ay İyi de sorunun cevabı degil Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane ben zaten yükseğim diyorum, niye zeka bu kadar çok önemli ya yine anlıyorum.. Yorumla yanlızvesane 9 ay Tamam işte yüksrksin diye nmilletin üstüne atlamıyosun kız ne derse yükselirsin demiş yükselince ne yaparsın nasıl yaparsın dememiş zeka işte Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane tamam ben de bu eylemlerle daha da yükselirim diyorum, ne lftan anlamaz insansın ya Yorumla yanlızvesane 9 ay Tamam işte eylem degil söz onu soruyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane hareket eylem demek değil mi, söz söylemek eylem demek değil mi? Yorumla yanlızvesane 9 ay Degil söz söylemek tahrik etmek gibi sorıyor sen direk başladın olmaz önce biraz yüksel fırına odun at Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane nasıl değil, sen eylemi sadece fiziki hareket mi sanıyorsun? Yorumla yanlızvesane 9 ay Burada degil burada ne yaptıgını degil ne denirse yükseldigini soruyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane arkadaşım ben de seks dolu düşüncelerin getirdiği söylemlerle yükseliyorum diyorum daha da çok, neden anlamak istemiyorsun Yorumla yanlızvesane 9 ay Sevgilin degil naşka bir erkek ne derse sana yükselirsin öyle düşün Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane aramda ilişki olmayan birisi beni nasıl yükseltebilir, sen tanımadığın bir kadına direkt yükseliyorsan o başka Yorumla yanlızvesane 9 ay Aranda ilşki olmadıgın birinede yükselirsin yeme beni illa bişey olmasına gerek hiçmi sokakta birisini görüpte yakışıklı erkekmiş şöyleymiş böyleymiş diye aklından geçitirmedin Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane tanımadığım birisi bana böyle bir sözler ya da eylemlerle nasıl gelecek? aramdalişki olmayan birine niye yükseleceğim, abazan değiliz Yorumla yanlızvesane 9 ay Zaten olayda orada işte böyle sözler söylemicek işte ne derse yükselirsin derken seni ne söylerse tetikler diyor illa ilişkiye gircen demiyor yani Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane beni bu düşünceler dışında bir detay yükseltemez diyorum, o da anca sevdiğimle olur diyorum niye anlamıyorsun hala? Yorumla yanlızvesane 9 ay Senle tanışmak isteyen birisi yanına gelse seninde begenecegin bir tip sana iltifat etse güzellgine felan bunun gibi şeyler yükseltirmi seni Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane yoooo Yorumla yanlızvesane 9 ay Hiçmi bişey olmaz tık olmazmı Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane hayır, niye yükseleyim böyle hallere? Yorumla yanlızvesane 9 ay Acıktamı olmaz ufacık Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane hayır Yorumla yanlızvesane 9 ay Minnacık Yorumla Cevap sahibi 9 ay @yanlızvesane offffffff Yorumla yanlızvesane 9 ay Üroermedemi olmuyo hiç Yorumla komikamakişeyegöre 9 ay 🤌🤌🤌 Yorumla mehmetbeyyxl 9 ay Bende oyle yaparim gel Yorumla Cevap sahibi 9 ay @mehmetbeyyxl güncellemede ifşa olmuşsun :D Yorumla mehmetbeyyxl 9 ay Asjshshdu sen yaptin Yorumla i-love-female-orgasm 9 ay Aranan kadın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Erkek olsun yeter 11 6 Yorumla Soran 9 ay Yok be hepsi iyi değil Yorumla Karabakh 9 ay Ben olsam Yorumla Kaan_basar38 9 ay Selamm Yorumla Banagerçeğinlegel 9 ay Dimi dimdik olsun mesela 😊 Yorumla mehmetbeyyxl 9 ay Gel o zaman Yorumla i-love-female-orgasm 9 ay Durum o kadar vahim yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay G0tün karpuz gibi sulu ve dolgun 9 6 Yorumla Soran 9 ay 😅😅 Yorumla Mehmettt0244 9 ay Çok iyi 😂😂 Yorumla Mhrrmysrr 9 ay Sadece popo mü Yorumla mehmetbeyyxl 9 ay Seninkimi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Benim g0tüme hiçbir erk*k layık değil sqqqq Yorumla mehmetbeyyxl 9 ay Banami dedin Yorumla
mokittaa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 9 ay Sadece bana yönelik bir libido, ilgi, uyum bunlar beni yükseltir. 1 2 Yorumla Kole111 9 ay Köleniz olabilsem 😢🙏🙏 Yorumla i-love-female-orgasm 9 ay Sadece sana özel değilse olmaz mı Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Bende söz değil bi tek yer var orası beni ucururrrr 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Var tabi ama herkes onları veremez 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Istekliyim zaten sanirim en ufak birsey azarim 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. samimisinden her şey.. 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağzıma gelsene deseler uçarım 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Seksi kiyafetler beni cok yukseltirr 0 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% 9 ay Maaş yattı 0 21 Yorumla Soran 9 ay Hmm günlüğün kaç para 😅😅 Yorumla saian1 9 ay Hesaplamadim ortalama 2.300 felan Yorumla Soran 9 ay Pahalısın Yorumla saian1 9 ay Yabanci degilsin indirim yapariz Yorumla Soran 9 ay Altından mı seninki bu ne 😅😅 Yorumla saian1 9 ay Yok ben krom kaplattım daha uzun ömürlü Yorumla Soran 9 ay İyiymiş ama param yetmedi 🥹 Yorumla saian1 9 ay Tamam yol parasini ben verim ayagin alissin Yorumla Soran 9 ay Ne yani ayağıma gelmiyor musun 🫢🫢 Yorumla saian1 9 ay Servis isini birakali cok oldu mesafeye bagli Yorumla Soran 9 ay Biraz daha pazarlık yapsam bedavaya vercek gibi duruyorsun ahahahs Yorumla saian1 9 ay Yok ucuza gitmeyiz aslanim merak etmee Yorumla Soran 9 ay Ucuza değil bedavaya alıyorum zaten ahahahd Yorumla saian1 9 ay Özguven iyidir iyiiii Yorumla Soran 9 ay Sever misin 😚 Yorumla saian1 9 ay İnsan icinde degil Yorumla Soran 9 ay Ay tövbe ya git ben bas edemiyorum seninlee Yorumla saian1 9 ay Daha kolayini bul o zaman Yorumla saian1 9 ay Bak milyon tane var Yorumla Soran 9 ay İstemem gözüm sendeydi alamadım piyasayı bıraktım Yorumla saian1 9 ay Anlik kararlara da yön verebiliyoruz gordugun gibi Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. Kısa ve öz cümleler 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Tövbe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
alttan alttan bakma bana, saçlarınla oynama ben konuşurken ve ben konuşurken gözlerimin içine içine dik dik bakmaaaa
Benim çok ta senin neler burada da denmiyor onlar sonra hemen uyarı engel ceza geliyor
Bana Özel olmayan şeyler pek öyle bir etki yapmaz bende.
Tatlı bir duruş cekici bir bskış hoş alımlı bir vucut
sert ve küfürlü *, ağzıma vermesi
Çok küçük düşürücü değil mi ya
hayır, ağzıma vermesi çok fena tahrik edici hatta boşaltsın, sonrasında sert sert becersin
Sen direk sekse başladın yüksrltecek söz diyor
@yanlızvesane yüksekten uçuş iyidir
İyi de sorunun cevabı degil
@yanlızvesane ben zaten yükseğim diyorum, niye zeka bu kadar çok önemli ya yine anlıyorum..
Tamam işte yüksrksin diye nmilletin üstüne atlamıyosun kız ne derse yükselirsin demiş yükselince ne yaparsın nasıl yaparsın dememiş zeka işte
@yanlızvesane tamam ben de bu eylemlerle daha da yükselirim diyorum, ne lftan anlamaz insansın ya
Tamam işte eylem degil söz onu soruyor
@yanlızvesane hareket eylem demek değil mi, söz söylemek eylem demek değil mi?
Degil söz söylemek tahrik etmek gibi sorıyor sen direk başladın olmaz önce biraz yüksel fırına odun at
@yanlızvesane nasıl değil, sen eylemi sadece fiziki hareket mi sanıyorsun?
Burada degil burada ne yaptıgını degil ne denirse yükseldigini soruyor
@yanlızvesane arkadaşım ben de seks dolu düşüncelerin getirdiği söylemlerle yükseliyorum diyorum daha da çok, neden anlamak istemiyorsun
Sevgilin degil naşka bir erkek ne derse sana yükselirsin öyle düşün
@yanlızvesane aramda ilişki olmayan birisi beni nasıl yükseltebilir, sen tanımadığın bir kadına direkt yükseliyorsan o başka
Aranda ilşki olmadıgın birinede yükselirsin yeme beni illa bişey olmasına gerek hiçmi sokakta birisini görüpte yakışıklı erkekmiş şöyleymiş böyleymiş diye aklından geçitirmedin
@yanlızvesane tanımadığım birisi bana böyle bir sözler ya da eylemlerle nasıl gelecek? aramdalişki olmayan birine niye yükseleceğim, abazan değiliz
Zaten olayda orada işte böyle sözler söylemicek işte ne derse yükselirsin derken seni ne söylerse tetikler diyor illa ilişkiye gircen demiyor yani
@yanlızvesane beni bu düşünceler dışında bir detay yükseltemez diyorum, o da anca sevdiğimle olur diyorum niye anlamıyorsun hala?
Senle tanışmak isteyen birisi yanına gelse seninde begenecegin bir tip sana iltifat etse güzellgine felan bunun gibi şeyler yükseltirmi seni
@yanlızvesane yoooo
Hiçmi bişey olmaz tık olmazmı
@yanlızvesane hayır, niye yükseleyim böyle hallere?
Acıktamı olmaz ufacık
@yanlızvesane hayır
Minnacık
@yanlızvesane offffffff
Üroermedemi olmuyo hiç
🤌🤌🤌
Bende oyle yaparim gel
@mehmetbeyyxl güncellemede ifşa olmuşsun :D
Asjshshdu sen yaptin
Aranan kadın
Erkek olsun yeter
Yok be hepsi iyi değil
Ben olsam
Selamm
Dimi dimdik olsun mesela 😊
Gel o zaman
Durum o kadar vahim yani
G0tün karpuz gibi sulu ve dolgun
😅😅
Çok iyi 😂😂
Sadece popo mü
Seninkimi
Benim g0tüme hiçbir erk*k layık değil sqqqq
Banami dedin
Sadece bana yönelik bir libido, ilgi, uyum bunlar beni yükseltir.
Köleniz olabilsem 😢🙏🙏
Sadece sana özel değilse olmaz mı
Bende söz değil bi tek yer var orası beni ucururrrr
Var tabi ama herkes onları veremez
Istekliyim zaten sanirim en ufak birsey azarim
samimisinden her şey..
İç çamaşırım pembe derse yükselirim
Seni istiyorum sadece demesi Yeter
Ağzıma gelsene deseler uçarım
Seksi kiyafetler beni cok yukseltirr
Gel seni alışverişe götüreyim
Sesli sexting en güzeli