Yakın mesafede durup temas etmeden gerginlik yaratmak, bi cümleyi yarıda bırakıp imalı bakışlarla bakmak, omuz veya kalçayı açıkta bırakan kıyafetlerle zarif hareketler yapmak, bi şey söylerken hafifçe boynuna dokumak ya da saçla oynama, yavaşta dudak ısırmak vs.
Yani oturuş bakış ağız ve dudak hareketleri bana göre en belirgin lerinden ama nadir olanlardan şu da var açık saçlı kadının bazen saç toplaması ve toplarken verdiği mesaj toplama tarzı gbı.. (Herkeste böyle olmayabilir..)
az önce yazdım ama başka cevabım yok, zeki olmanın yanı sıra (ki aptal kadına az rastlanır) saçlarını şöööyle biş savurup alttan alttan kaçamak bakınca uy amanın
Bir kez kafede bir çocuğu beğenmiştim altımda mini etek vardı iç çamaşırımı göstericek açtım çocuk sadece baktı gülümsedi ama adım atmadı çok sinir olmuştum 🤬
@atmc123 Heh işte bak sonra böyleleri de her haltı yiyip yapabileceğini sanıyor onun demek istedim.. Böyle bi olaydan sonra iyice karşısındaki ne bu şekilde davranılabiliyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bazı bakışlar vardır cüretkar gel dercesine.. bazı gülüşler var birde kendini çıplak hissedercesine..
Direkt beni soyması ben yakalı gömlek hayatta giymem 😂
Yakın mesafede durup temas etmeden gerginlik yaratmak, bi cümleyi yarıda bırakıp imalı bakışlarla bakmak, omuz veya kalçayı açıkta bırakan kıyafetlerle zarif hareketler yapmak, bi şey söylerken hafifçe boynuna dokumak ya da saçla oynama, yavaşta dudak ısırmak vs.
Ohaaa bunlarw dusmucek ykktur. yakın mesafeden gerginlik mi 🤔🤌
Yani oturuş bakış ağız ve dudak hareketleri bana göre en belirgin lerinden ama nadir olanlardan şu da var açık saçlı kadının bazen saç toplaması ve toplarken verdiği mesaj toplama tarzı gbı.. (Herkeste böyle olmayabilir..)
Ek olarak bakarken 3 kuralı da eklemek mantklı olur..
az önce yazdım ama başka cevabım yok, zeki olmanın yanı sıra (ki aptal kadına az rastlanır)
saçlarını şöööyle biş savurup alttan alttan kaçamak bakınca uy amanın
Baştan aşağıya bakış o sırada elin boynuna gitmesi
Bu kadın için herhalde.. erkek bunu yapar mı 🤔
Bir kez kafede bir çocuğu beğenmiştim altımda mini etek vardı iç çamaşırımı göstericek açtım çocuk sadece baktı gülümsedi ama adım atmadı çok sinir olmuştum 🤬
Yok daha neler
pişman oldum zaten
Nasıl bir adım bekliyordun mesela? Ne olabilirdi?
@atmc123 yanıma gelebilirdi
@RedStrawberry cesaret edememiş kendini de sonra bişey sanmıştır.. A bak demek ki ben bu kadar yakışıklıyım ve dikkat çekiyorum gibisinden..
@atmc123 yakışıklıydı gerçekten
@atmc123 Heh işte bak sonra böyleleri de her haltı yiyip yapabileceğini sanıyor onun demek istedim.. Böyle bi olaydan sonra iyice karşısındaki ne bu şekilde davranılabiliyor..
Bacak bacak üstüne atarken frikik verme, girip göğüs dekoltesi vermek, yırtmaçlı etekte bacak dekoltesi, yanımızdan geçerken sürünerek gecmek
ısırılan dudaklar olabilir ya da cezbedici bakışlar birbirlerini delicesine arzulayan kalpler.. ve daha fazlası 🍻🔥
Arkadından sarılıp ellerimi göğsünde gezdirirm
Uzun süre gözlerini kaçırmadan gözlerine bakmak
Eşimin bana yatakta başka bir erkeğe tanıdık birine bişeyler yaptığını gizlice izlediğimi hayal ettirmesi
Alagavat mod aktif
Dilin üst dudakta bi tur atması 😅
Helede o dudaklarda kırmızı ruj varsa😊😉
Uzun uzun anlamlı bi bakış
Ayy eski romantikleren kim kaldi
Eskidik
Haha öyle demeyelim ne varsa eskilerde var 😊
Imali bakışlar bile yeter
Bazen sadece bakış yeter
Kadının alt dudağını ısırması
O durumu anlatılmaz yaşanır
Şu resimde ki adama bakmak bile yeterli 🤭🤭
kışkırtıcı giyinmek
Keskin bakışlar
Sharon Stone oturuşu...
vay be... 33 yıl olmuş...
Göğüs frikiği bacak frikiği
Yanında partnerin varken başka biriyle kesişmek...
Önce yalanıp ısırılan dudaklar...
Frikikler
Gözlerinin içine bakarak derin bir nefes almak..
bence boyun emmek
Dekolte
Etkilenirim
Önümde domalması
Günaha mi davet edeceksin?
Haram