bir yanlışımız daha var kendi zevklerimize göre yapmaya çalışıp karşımızdakini umursamamak halbuki her iki tarafta karşısındakine göre özellikle sevişme zevklerini yapsa mutlu olmayan beden asla olmazdı
önemsemeyen zaten bencillikle yaşamayı seçiyor ama yaşatmanın zevkini bi alsa daha çok zevk alacak çünkü insan zevk aldıkça karşısındakine de zevk verecek
fizik iki özellik taşır bir temizlik iki güzellik ve inan bir erkeğin fizikte önem verdiği bi yapısal özellik arayışı varsa mutlaka faztaziye dayalıdır ama herkes sanırım gerekeni yaşatmayı pek bilemiyor
biliyorsun sanırım diye düşünüyorum olgun olunca bi erkek karşısındaki bedeni sevişirken sevişerek yaşamayı seksten daha çok sever olabiliyor ki ben bunu çok seviyorum ve pozisyon bile oral yapmaya ayrı bi tat katıyor
bedende en güzel yere en özel dokunuşları ve bazı şeylerle doyumu vermeyi bilmek kıza özel olduğunu hissettirir dimi hatta daha net olmak gerekirse sevişme ne kadar mükemmel ve kusursuzsa saklanamayan bir gülümseme bırakır hayatın zor kötü tarafları bile güzel görünür seni görenler yüzündeki değişik gülümsemeden hayatındaki değişimi bile anlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
En etkili dekolte ve popo bence veya aşırı belli olması heryerinin
Bir kızın en mükemmel yeri kalçalarınıdır ve aslında ya bakışlarla ya da kalçalarıyla istediği gözü üzerine çekebilir
kesinlikle
Bazen fizik hakettiklerini sözlerle duyunca mutlu olur ya ama yaşayınca o beden daha çok mutlu olur
evet
aslında bir kız iki şeyi çok ister mükemmel bedenine fiziğine bir sözlerdeki gibi yaşamayı iki bazen sözlerden ötesini yaşamayı
çok doğru bu konuda baya bilgilisin
kendimi değil bu konuda karşı cinsi tanımalıyız bence ve oda biri bedenimizi tanırsa zevkler doruklara o zaman çıkar
Kesinlikle haklısın
bir yanlışımız daha var kendi zevklerimize göre yapmaya çalışıp karşımızdakini umursamamak halbuki her iki tarafta karşısındakine göre özellikle sevişme zevklerini yapsa mutlu olmayan beden asla olmazdı
Zaten karşınızdaki kişilerin düşüncelerini her zaman önemsemeliyiz
önemsemeyen zaten bencillikle yaşamayı seçiyor ama yaşatmanın zevkini bi alsa daha çok zevk alacak çünkü insan zevk aldıkça karşısındakine de zevk verecek
evet zevk aldıkça karşısındakide zevk alacak
bencede öyle ama gerçekten fiziğin mükemmelliğini tek kelimeyle demek gerekirse sevişmede yaşanmalı
hmmmm evet
fizik bazen yapılanları öyle zevk verir hale geliyor ki inan seks yerine beden sevişmeyle doyumu yaşasın denebiliyor aslında çok çok seviyorum
bende
fizik iki özellik taşır bir temizlik iki güzellik ve inan bir erkeğin fizikte önem verdiği bi yapısal özellik arayışı varsa mutlaka faztaziye dayalıdır ama herkes sanırım gerekeni yaşatmayı pek bilemiyor
maaleseff evet bilmiyor2
biliyorsun sanırım diye düşünüyorum olgun olunca bi erkek karşısındaki bedeni sevişirken sevişerek yaşamayı seksten daha çok sever olabiliyor ki ben bunu çok seviyorum ve pozisyon bile oral yapmaya ayrı bi tat katıyor
biliyorum
bedende en güzel yere en özel dokunuşları ve bazı şeylerle doyumu vermeyi bilmek kıza özel olduğunu hissettirir dimi hatta daha net olmak gerekirse sevişme ne kadar mükemmel ve kusursuzsa saklanamayan bir gülümseme bırakır hayatın zor kötü tarafları bile güzel görünür seni görenler yüzündeki değişik gülümsemeden hayatındaki değişimi bile anlar
evet bencede
Öyle garip arzular zevkler tutkular varki bazen sene de birde olsa yaşanmalı sanki
boy ve kilonu sorsam kabalık olur mu
Olmaz boy 155 kilo 47
ciddimi ooo işte fizik bu
yazılması gereken o fiziğin hakettikleri gereken o kadar çok şeyler var ki
hmmm diyosun...
hıhı kaba bulmasan özele bile davet etmek isterdim ama gizliden çıkıp yinede beklerim
Bir kadin isterse aldığı nefesle bile tahrik edebilir karşındaki erkeği. fakat istemezse de isterse soyunsun olmayinca olmaz :))
öncelikle ben libidolu olmalıyım;
sonra bir kadının her yerinden ama her yerinden etkilenip azabilirim :)
Dekolte giyinip iç çamaşırınin danteli gozukmesi
Dolgın bir çift göğüs
dil ile dudak yalama ve oral
Gögüs ve mini etek tahrik eder
inşaat rutubet kokusu beni çok tahrik ediyor :D
Çok şey olabilir, enerjiye bağlı
bu soru bile yeter bana :)
Seksi giyinmiş kadın ya da yarı çıplak erkek
Beyaz ıslanmış iç çamaşırı
Dominant bir kadın
Ayaklarımın emilmesi
Harikasın
Altı parmaklarım tırnaklarım
Bakımlı ve güzel ayakların varsa taparım bile 🤭
İşve cilve
Birçok şey
Oral
Göğüs , dekolte file
Kucakta oluşun
değil mi bencede
Kesinlikle.. sonra sırt seviyorum ben...
bende
Zevk sahibisin sende... Ortak yanlarimiz var
Evet ortak yanlarımız fazlasıyla var
Acaba başka neler var diye de merak etmiyor değilim
tanga
Ozguven