Erkekler bu soruya bekleniyor🙄 Kızların merakını giderelim.
Renk daha önemli.
Temiz olsun yeterli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu gerçekten merak eden var mı ya.
Cinsel açlığın had safhada olduğu bir bölgede hiç bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
Tabi ki cinselliği açlık olarak değil, ihtiyaç ve karşılıklı haz alma olarak tanımlayanlar için renkten ziyade temizlik önemlidir.
Renk yapısal bir durumdur, temizlik karaktersel.
Tabi ki temiz olması. Renk olayı ne yazık ki ülkemizde fazlasıyla abartılmış bir halde ve bunda nelerin etken olduğunu çoğumuz gayet iyi biliyoruz. Ayrıca gerek yetiştirilme tarzından ve aile yapısından gerekse yalan yanlış bilgilendirilmeden kaynaklı ülkemizdeki kadınların %80 lik oranı genital bölgesini beğenmiyor, benimsemiyor, özenmiyor ve resmen neredeyse gereksiz görüyor.
En büyük sorunlarda işte tam olarak bu noktada başlıyor...
Renk tenle alakalı olandır. Kişi tenini; Herhangi bir elbisesini değiştirebilecek kadar kolaylikla değiştiremez.. Yani renk faktörü sanırım sadece bir ütopya olarak düşünülebilir.
Ancak temizlik ve özen kişilerin kendine ve yakınlarına saygisidir. Saygıda kusur etmemek gerek 😉
Her iki durum için çok net şekilde belki en anlamlı ifadeyi kullanmışsınız. Teşekkürler.
Rengi ne kadar açık ve pembe olursa, o kadar güzel görünüyor.
Ancak, temizlik sıralamada ilk sırada. Seks sırasında gelen koku her şeyi mahveder. Kadınların tamamı oral seks yapılmasını ve bu şekilde orgazma ulaşmasını seviyor.
Cevap
83Cevap
Önemli olan iki tarafın da temizliğine dikkat etmesi. Renk takıntısı olanların da p*rno izlemeye biraz ara vermeleri lazım
Kesinlikle.
O an onları azdırdıktan sonra rengin önemi kalmıyor valla. Önemli olan kadının istekli olması
Pembe olmayan yazmasın bana
Ahahahahahha
daha detay verirdim de sen renk ve temizlik sormuşsun :)
mavi olsaydı benim için guzel olurdu denizi sevdiğim için mavi renkli bi tane alayım , ama yok. hep pembe koyu renk oluyor. buruşuk olsun ama mavi olsun
Temizlik tabikide, renk insanın kendi elinde olan bir şey olmadığı gibi , beraber olduğu kişinin vajina rengini sorun eden erkek olmasın mümkünse.
Tabii ki de iyi temiz olması önemli ama rengi daha önemli bir de darlığı yani dar olsun temiz olsun ve de rengi pembe olsun efsane bir şey yalarım onu
temiz de olsa rengi kapkara olmamalı. ben şahsen sevmiyorum. yani olmaz demiyorum ama olsa da yalamam
-bir renk takıntısı almış gidiyor, temiz olması daha önemli sonuçta dudağım değecek ))
Bir kadının vajinası temiz ise birde partnerini arzulayınca sulanıyorsa daha ne olsun ki 😂
Temiz ve beyaz tenli biri olsunda serbet kutusunun rengin onemi yok
Temiz olması kesinlikle
Kararmış vajina bence daha estetik ve tatlı
Erkekler için sıcak nemli kaygan olması önemli damacana düdükleyenler için onlara da gerek yok😂
temiz olması daha önemli ama koyu renktense daha açık renk olması biraz daha ilgi çekebiliyor 😄
Temiz kılsız Amazon ormanılarını aratmayacak şekilde olmalı
Ne verirse razıyız, değiştiremeyiz ama temizlik şart
Temiz olması kafi kapkara olsun Dudakları uzun olsun hiç fark etmez
Temizlik daha önemli koku falan gelince istek mistek kalmıyor
Temiz olması tabi ki biri sadece görüntü diğeri hem görüntü hem hissiyat
Rengi ne alaka la ergenler rengine bakar rengi farklı olunca şarkımı söylüyor temiz bakımlı olması önemli
Temizlik tabi len ama temiz derken kıl diyorsan olabilir o da sadece abartılı orman gibi olmasın o koku falan da yapmaya başlayabilir çünkü
Hem temiz hem de şekli benim için önemli öpüp koklayıp ylmm için. Sadece ilişki olacaksa temiz olması yeterli direk vurur geçerim
En önemlisi temizliği, rengi ve şekli daha önemsiz.
Temiz olsun rengi önemli değil renkli güzel olup pis olduktan sonra ne önemi kalır rengin
Her musteri den sonra temizlenmeli geberik kokuyor onlarca karisik musteri slermi karisinca
Rengi önemseyen erk toptur
Niye öyle dedin
boyutu önemseyen kız kıllıdır.
Temiz olması önemli... Biraz kıllı bile olabilir.
temizlik önemli elbette
Ateşli olması renktenmi zevk alıyoruz 😃
Şekli derim. Sarkık seviyorum
Benim icin temiz olmasi amasyada
Kıllı olması.
Bence şekli daha önemli
Temiz olması önemli rengin bi önemi yok
Kesinlikle sağlıklı ve hijyenik olması en önemlisi
Temizlik tabi ki ama renk de çekicilik katar
Temiz ve sağlıklı olsun yeter
Temiz ve sağlıklı olması tabi.
İkisi birlikte şartım
renk önemli değil. kötü koku olmamalı bence.
Temizlik ve ten uyumu önemli
Temiz
Hijyen olması;)
temiz tut yeter biz yeriz
Temizlik daha önemli
Temizlik kaliteyi getirir
Temizlik ozguveni getirir
Temizlik zevki arttirr
Bu hayvanlara kurtlu. da olsa fark etmez 😁
Temiz olursa zaten rengi düzelir
Cok gereksiz bi ayrinti
vajina bulduk da temizi rengi kaldı
Neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe
Gerçekten merak ettim 😊
boş ver kardeş
Temiz olması
vajina olması yeterli bir sebep bence :)
Amamammamamama olsun yeter 😃😃🤣
hasta olmasın
İkisi de
Temizlik
Temiz olması
Renk etkilemiyor ama temizlik resmen başat koşul
Rengi can alır tabii ama temiz değilse asla.
Kesinlikle temiz olması
Temiz olsun yeterli
Temiz olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?