Delik olsun yeter gibi oldu soru ancak o manada sormadım. Bazı kadınlar "rengi şöyle, dudağı böyle" deyip sorun ediyor bu durumları. Peki erkekler bunlara önem verir mi?
Erkekler için vajina biçiminin, renginin önemi var mıdır?
genital organ kadın olsun erkek olsun tenden koyu renk olur. çoğu kız eregenlikteki henüz vücudunu tamamlamamış hali ile 18-19 yaş sonrası vücudun gelişimini tamamladığı dönemi karşılaştırıyor. elbette ergenlikte dudak kısa olur renk açık olur. çünkü vut kendini tamamlamamış henüz. bu büyük yanılgı var insanlarda. şaşılacak bir şey de diz kapağı göz kapağı ve dirsekler de genital organ gibi koyu ton olur. görünen yerleri dert etmiyorlar görünmeyen yeri dert ediyorlar. filmlerde operasyon geçirmiş v kozmetik ürünlerle rengi açık gösterilmiş kadınları gerçek sanıyorlar. bir diğer yanılgıda şu. vajina esnek ve kendini toplayabilen bir organdır. asla ilişki ile deformasyona uğramaz. bollaşmaz kararmaz.
kararma ile koyu ton meselesi karışmamalı. kararma çok farklı bir şey. hatalı giyim hatalı temizlik ve aşırı kilodur kararmaya sebep olan.
işer yıkamaz peçeteye silerse idrar kararma yapar. penye pamuklu iç giyim yerine sentetik alaşım giyerse hava almaz terler ve kararır. aşırı külo da hava almsını engeller. sürekli mantar olmak hücre ölümüne ve kararmaya yol açar.
bunların bilinmesi gerek ve genital organların ten renginden koyu olması gerektiğini kabullenmek gerek.
insan vücudunun rengi değil sağlıklı ve temiz olması referans alınmalıdır.
Bazı aptal cahil erkekler ve özellikle p*rno manyağı olanlar sorun edebiliyor bunun dışında ise , erkekler kadınlara oranla çok ama çok düşük oranda kalıyor. Kadınların sorun etmesinin faktörlerde zaten benzer sebeplerden dolayı. Ayırt eden iki üç nokta var sadece.
Vajina biçimi kadınların kendi seçimi olmayıp genetik faktörler, doğum oranı, yaş faktörü ve cilt tipinin önemi vs gibi konulardan çeşitlilik gösteriyor. Dolgun pembe vajina elbette kadınların da hayali olabilir. Bu konuda estetikten yararlanılabilir diye düşünüyorum. Umarım herkesin karşısına vajinan niye böyle demeyecek erkekler çıkar :)
Oral yapılmasını isteyen partner vajinasına dikkat etmesi gerekir. Özellikle bembeyaz bir vajinaya yapılan oralın tadı başkadır. Kararmalar bir nebze görsel zevkten uzaklaştırabilir. Dolgun olması da cabası
Madem merak etmişsin bizde paylaşalım bilgilerimizi Erkekler küçük penisten problem yarattığı gibi bayanlarda genellikle vajinanın şeklinden rahatsızlık duyuyorlar aslında iki benzer durum kişinin elinde olmayan yaratılış şekli ile alakalı bir durum Aslında vajina hangi şekilde olursa olsun en çok etkileyen tarafı kesinlikle sıkı ve sıcak olmasıdır Onun dışında görünen Görüntü çok mühim değil buna takılan erkek zaten annesinin kuzusudur
Rengi pembe olsun ya Eğer kadın esmerse ayrı konu Fakat beyaz tenli olup da vajinası kara ise net bakimsizdir Güzel yikanmadiği için Aynı şekilde penis de öyle benim canım çıkıyor ovalamaktan abartiyorum biraz ama olsun temizlik iyidir Cinselliğe pek yorum yapmam ama konu hijyen Koltuk altı kararan insanlar var mesela Neden kararır duş almayan veya ovalamadan duş alan insanlar var zamanla kirden kararır ve temizlesen de o kararik kalıcı kaliyor
Canlı görmedim. Lise yıllarında haftada 1 p*rno izlerdim (sevgilim olduğu dönem izlemedim sadece) ama hiç oraya dikkat etmedim renk şekil olarak. Yoktur bence önemi, düzgün insan buldukta vajina göğsüne filan takılacak değiliz.
Tabiki düzgün temiz çizgi gibi kabarık dudakları olsun isteriz dudaklar dısada dönük olsa sorun olmaz. Aşırı siyah ve buruşuk olmadığı sürece no problem 👉
Ben vajina dudakları dışarı sarkmış ve rengi morarmışlari hiç sevemedim ve begenmemde seks yaparken sevişirim diğerleri olduğu zaman uzun uzun oral yapıyorum yaptırıyorum
Valla içinden hiçbir şey sarkmamalı. Dudaklar arasında hiç bir şey görünmemeli. Sadece dolgun, şişkin vajina dudakları görünmeli. Benim için öyle. Son kız arkadaşımın vajinası predator un ağzı gibiydi. Öyle olmamalı mesela.
Önem verebilir tabiki şöyle düşün erkeklerin güzel kadınlara her zaman zaafları vardır ama bazen sadece güzellikte yeter diğerleri önemsiz kalır yane o yüz güzelliği erkeğe her şeyi unutturabilir...
onemli tabi. Kararmis killi vajinayi gorsem hosuma gitmez. Pembemsi rengi olcak, ve dudaklari yipranmamiz taptaze durcak. Ve son olarka dar olsun penisim zor girsin istiyorum