Cinsel Yaşam Oral yapmayı sevmeyen erkek var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Oral yapmayı sevmeyen erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde kızlar cekiniyor; sanırım utanıyorlar 1 2 Yorumla Soran 9 ay Tiksiniyor bazıları Yorumla Cebeufuk 9 ay Koku varda tiksinir yoksa tiksinmez bence Yorumla
theintrovertedgirlie Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 9 ay İğrenç bulanlar da çok. Her kadının tadı güzel olmuyormuş galiba 5 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mutlaka varsen bu soruyu değiştir oral seven erkek var mı deçünkü oral seven bir avuç kadar. geneli sevmez 0 0 Yorumla
KahveyleÇalışır Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay yoktur sanırım ben çok severim 1 2 Yorumla Soran 9 ay Varmış Yorumla KahveyleÇalışır 9 ay her iki tarafada oral yapmayı severim ben sevmeyen sorunludur Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. seviyorum ama temiz olmalı, güzel olmalı... 1 2 Yorumla Soran 9 ay Güzelden kastın ne Yorumla Beyazorkiden 9 ay sarkık olmamalı iç dudaklar. lekeli olmamalı Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. kadının malzeme güzel ve temizse tabiki 1 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 769 cevap paylaştı. Oral sevmeyenle seks yapılmaz 1 0 Yorumla
İkinciPerde Takip Et Xper 4 Yaş: 33 9 ay illa ki vardır 5 1 Yorumla OLur___oyle 9 ay Sen yapmayı seviyor musun Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. Temiz değilse tiksinirim 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Var ve ben onları hiç anlamıyorum... 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben ya.. kaç kez denedimimkansız benim için 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. oral sevmeyen de ne bileyim yaa 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet ben 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yoktur bence amasyada 0 0 Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Yok diye düşünüyodum ama varmış 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oral yaptırmaya bayilirim 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Ben severim ama kadinda temiz olmali 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Denemek gerek önce 0 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Var bence yanlış ben çok severim 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Vardir 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çok fazla 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Çok zorrr 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bayılırım severim 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Vardir :) 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çoktur 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ülke onlarla dolu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Ben sevmiyorum 1 2 Yorumla Soran 9 ay Niye Yorumla Cevap sahibi 9 ay Öyle işte iğrenç geliyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Ben hiç heves etmem 1 2 Yorumla Soran 9 ay Niye iğrenç mi geliyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yani bilmem heves etmedim işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Genelde kızlar cekiniyor; sanırım utanıyorlar
Tiksiniyor bazıları
Koku varda tiksinir yoksa tiksinmez bence
İğrenç bulanlar da çok. Her kadının tadı güzel olmuyormuş galiba
mutlaka var
sen bu soruyu değiştir oral seven erkek var mı de
çünkü oral seven bir avuç kadar. geneli sevmez
yoktur sanırım ben çok severim
Varmış
her iki tarafada oral yapmayı severim ben sevmeyen sorunludur
seviyorum ama temiz olmalı, güzel olmalı...
Güzelden kastın ne
sarkık olmamalı iç dudaklar. lekeli olmamalı
bazısının kokusu ve tadı gerçekten kötü. ama bazısı da bal gibi
kadının malzeme güzel ve temizse tabiki
1 damlasini bosa götürmem
Oral sevmeyenle seks yapılmaz
illa ki vardır
Sen yapmayı seviyor musun
Temiz değilse tiksinirim
Varsa gaydir kuku yalanmaz mı yaaa
Zannetmiyorum ya nadirdir belki
Var ve ben onları hiç anlamıyorum...