+1 yılsevmiyorum , bir bayana hiç yakıştırmıyorum , o anda oral yapan bayanına karşı aşağılandığı değersiz görüldüğü kanısındayım. bir bayan bir erkeğin yanında olduğunda kendisini o pozisyonda göstermemeli.
09 Yorumla
Soran+1 yılAslında çoğu bayanda karşı bu duruma
- +1 yıl
bole olmalısınız. hiç hoş bir durum değil. fantezileri daha güzel ve hissederek güzel duygu ve hislerle yaşamak daha güzeldir daha yakışandır bayanlar için.
bir erkekte sevgilisini oral seks e teşvik etmemeli o anı bayanla yakışıksız şekilde görmek istemesi hoş değil erkeklerin
Soran+1 yılDoğru haklısın
- +1 yıl
teşekkür ederim. dikkat edin kendinize. güzelliğinize , kişiliğinize asla yanlış söz ettirmeyin. sevgilinizi çevrenizi iyi seçin. kalbinizle değil aklınızla daha çok yön vermeye çalışın ilişkilerinize.
Soran+1 yılBen teşekkür ederim :) hatalar oluyo yapılıyor maalesef bu soruyuda devam mi gelmelimi gelmemelimi diye sordum aslında ama gelmemeli bencede kişilimize zarar ki ilişkiyide etkiliyor haliyle
- +1 yıl
rica ederim. burada bir çok genç bayanın hatta kızların çok yanlış düşünceleri ve düşledikleri yaşamak istedikleri ilişkiler den bahsediliyor. tamam anlıyorum bayanlar çok daha farklı hisseder ya da genç bayanlar günümüzde çok daha farklı hayat yaşama amacı güdüyorlar ama sonuşlarını görmezden gelenler çok fazla.
ben sizi düşünerek içimden geçenleri size bahsetmek size kısa da olsa öğüt vermek amacı le yorum yazmak istedim.
zaman gerçekten güzel her imkan var , bir genç bayanın hayatını güzel yaşaması için bir çok imkanlar var.. ama sizlere yakışan her zaman kendiniz için en iyi olanlara en iyi ve doğruya karar vermeniz çok önemli.
Soran+1 yılEvet haklısıniz çok teşekkür ederim inşallah yapabilirim :)
- +1 yıl
rica ederim :) bende çok teşekkür ederim değer vererek önemseyerek yomumuma hak verdiğin için.
ben size güveniyorum. yanlışı fark edip doğruyu öğrenmek istemeniz doğrudan şaşmadan kendiniz için en iyi kararlar alacağınıza güveniyorum ve inanıyorum.
eğer size yanlış bir yönleri olamasa ve size de doğruluklarını kabul etseniz şu an bu konu hakkında konuşuyor olmazdık :)))
Soran+1 yılEvet tabiki öyle ben teşekkür ederim tekrar :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBen istemiyorum bana yapilmasini acikcasi , partnerim ve ya esim olursa yaparım erkek icin dokunulmak ve birlesme fazlasiyla yeterli ama kadin icin dokunulmak ve birlesme orgazm icin yeterli olmuyor ya da iliskiye tamamen hazirlamak icin kadinima oral yapmadan olmaz ama bana yapilmasin sorun yok :)
38 Yorumla
Soran+1 yılValla en iyi cevap kaçırdın :)
- +1 yıl
Olsuun :) Yani en iyi cevap olarak aslinda dusundugunun bu olmasi da yeterli ki :) hak veriyo olman yeterli sevgili bayan arkadasim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama yapma zevkinide yaşat tabiki zorla değil ama sende o mutlulugu yasa yani yeterki bu düşünce içinde ol ;)
- +1 yıl
Yasadim yasamadim degill amaa esit degil :) geceden sabaha kadar bir ilskim olmustu ve partnerime toplamda neredeyse 4 saat oral yaptim :) partnerimde bana yapti fakat benim yapmak daha cok hosuma gidiyor hani partnerimi o zevki alirken dilimle vajinasina dokunurken cikardigi sesler kasılmaları ciddi haz veriyor :)
Soran+1 yılAnladım :) ama bu senin yaşadığın şey benim için de geçerli bende mutlu oluyorm karşımdakinin zevk almasinda kasilmasindan :)
- +1 yıl
Iı benim kadar degildir bencee :) ciddi anlamda butun gun oral yapabilirim: D
Soran+1 yılIyisin iyi :)
- +1 yıl
Ahhah ben pek iyi hissetmiyorum ama. d
Herseyin doğal i bence en güzelidir insan yurekten sevdiği birinede asla oyle bisey yaptrmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir bakış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Bunu neden merak ettigini söylermisin. Seven sever sevmeyen sevmez ne yapacaksinki. Seveni huyundan vazmi gecireceksin, yoksa sevmeyeni sevdirecekmisin. Amacin ne ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanane be cevap vermezsın olur bıter
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen şuana kadar yapmadım , yaptırmadım yani uzak duruyorum şimdilik ama zamanı geldiğinde partnerimle yaparım da yaptırırım da tabi seven biri ise bu önemli bir ayrıntı çünkü , zevkin doruklarına ulaşmak o şekilde olur bana göre :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi karşılıkli istemek çok önemli herzaman her konuda :)
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle umarım seven birisi çıkar karşıma :)
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılmikrobik risk yüksek şahsen öpüşmek bile bazen mantıksız olabiliyor
ağız sağlığı da çok önemli şahsen05 Yorumla
Soran+1 yılsen nasıl yapıyosun seks hayatın nasıl? hıjyenık olarak?
- +1 yıl
ağız gargarası taşıdığım zamanlar olur
banyosuz asla ilişkiye girmem
yoğun parfüm kullanılması hoşuma gitmez
dişinin mutlaka vajinal ph düzenleyicisi kullanması lazım
prezervatifsiz asla ilişkiye girmem
anal seks yapmam
Soran+1 yılhmmm ıyıymıs mantıklı :)
- +1 yıl
ayrıca sıkıntı oluşturabilecek ortamda sevişmem
bilmediğim yerde sevişmem
en önemlisi yatak olmayan banyo olmayan bir yerde sevişmem
bunlara dikkat etmek lazım
hijyen önemli
Soran+1 yılÇok haklısın ;)
ben nefret ederim bir kere yaptırdım ama isteyerek değil kadın istemişti ama sonrakilerde hep red ettim sevmemden ziyade nefret ederim...
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum sevmeyen oldunu gercekten :)
+1 yılBen yapmayı sevmem de. Kız arkadaşım benim önümde benim için oryantal dans yaparsa çok severim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOhhh yapamiyosa oynuyamiyosa ne olcak?
- +1 yıl
Sorun değil beni seviyorsa sıkıntı yok :))
Soran+1 yıl:):):)
Yaptırmak tan çok hoşlanıyorum,
Ama ben yapmayı pek sevmem020 Yorumla
Soran+1 yılBencilsinn :)
Soran+1 yılSadece ben diyosun ondan :)
Soran+1 yılyuh ılıskı esnasında pıs olan var mı ya :-o oyle olsa gırmem desen bıle anlarım yanı oyle ıs olmaz benım bıldıgım
Soran+1 yılValla bilmiyorum övemem kendimi ama ben bilmiyordum şaşırdım böyle insanlar olduna
Soran+1 yılHayır senin dedine değil kızlarrin o sekilde ilişkiye gitmesine şaşırdım
Soran+1 yılAynen öyle gercekten
Soran+1 yılYani heralde doğal olan bişey ama temiz olmak lazım
Soran+1 yılKesinlikle çok güzel ama tehlikeli bir iş ilişki o yüzden çok dikkat etmek lazım
Soran+1 yılSeks güzel ama sağlık konusunda tehlikeli o yüzden dikkatli olmak lazım dedim :)
Soran+1 yılEvet haklısın gerçekten :)
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Yaptırmaktan çok yapmayı daha çok severim. Tabi ki beni cezbedecek bir manzara var ise...
07 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm nasıl bir manzara istersin :))
Soran+1 yılUuuu iyiymiş :)
Soran+1 yılLezzetini ben bilemem :)
Soran+1 yılAynen öyle :)
+1 yılbir araştırmaya göre oral yaptıran erkeklerin özgüven eksikliği varmış. ne kadar doğru bilemem
02 Yorumla- +1 yıl
senin heryerin özgüven olsa nolur allasen
+1 yılSonra öpüşmek istemem sana oral yaptıktan sonra sen öpüşmesini sever misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yaptinizda bizde oral yaptımiza pişman oluyoruz sonuçta bizde güzel bişey yapmıyoruz ağzımiza alıyoruz size ait olan bişeyi sizde öpmekten çekiniyosunuz rüyanda görürsün oral o zaman :)))
Soran+1 yılSen yaomYapmayzsinda?
- +1 yıl
Sana yapıldıktan sonra öpüşmek ister misn?
Soran+1 yılOlabilir neden olmasın ki?
- +1 yıl
Yani ben pek hoşlanmıyorum çok sıkıntı olmaz belki ama olmasa daha iyi olur.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica.
+1 yılnnnooolur bir yıkayın kukunuzu ve adet olduktan en az1 hafta sonra yaptırın yapacaksanız. Pöffff ölüm gibi yaaa:S... yoksa dert değil yeter ki tatmin olsun.
00 YorumlaDelimisin sen en çılgın zevktir oral yaaa ama tabi kadın profesyonel yapabilirse daha çok mükemmel oluyor kendimi özgür kuşlar gibi hissediyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılOhhh :) kaç kere profesyonel kaç kere acemi yaptırdın?
Soran+1 yılYaptirmadim ben
Soran+1 yılNe güzel işte uzun bir cinsel hayat bekliyor sizi :)
Soran+1 yılHadi ya :) evlenince isterse olabilir irademe sahip çıkabilirim ama
Soran+1 yılHmm sende gerdege daha önce girmiş bulur alırsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen.
Hem günah hemde iğrenç. sevdiğim insanın ağzına sokamam o şeyi.20 Yorumla
+1 yılerkek yalamayı kız yalamayı sevmez öyle cinsel ilişkimi olur ya. nasıl yaşıyorlar oralsiz anlayamıyorum
00 Yorumla
+1 yılAğzına sıçtırmayı seven (gerçek anlamda) ruh hastaları varsa o haydi haydi vardır knk
04 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu şimdi?
- +1 yıl
Scat denen sacma bir olayın varlığını öğrenmiştim de onu yazarken. Onun siniriyle yazmışım
Soran+1 yılHmm peki scat ne bende öğrene bilir miyim?
- +1 yıl
Yazdım yukarıda bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiğim zaman iliski yasamayı düşünüyorum karım ile ama bu sekilde degil tamamen asagilayici bir sekil oluyo yol arkadasima bunu yapamam
20 Yorumlaİnsan sevdiğine karısına ya da kocasına bunu yaptırmamalı ve ya yapmamalı
10 Yorumlaher erkek sever ağzına yalatmak ağzına boşalmak felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bayılırım. Özellikle oral yapan kız dişlerini değdirmeden penis başını vakum gibi emebiliyorsa. Ağza ilk aldığındaki o sıcaklık.. :))
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece dudaklarıyla dimi
Cevap sahibi+1 yılDudak ve dil :)
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek :) sen seviyomusun oral yapmayı?
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılAklında olsun taşakları emdirmek de çok zevk veriyo :)
Soran+1 yılEvet biliyorum da yapamadim onu ;)
Soran+1 yılHmmm tamam teşekkür ederim :)
+1 yılBen severim
Benzini Şelden Tarrağı Benden alacaksın02 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
shel, kuzey kutbunundan petrol çıkartıyor, oluşabilecek bir petrol sızıntısı, oradaki canlıların hayatını büyük tehlikeye sokar, ekosistemi bozar ve bu durum dünyamızda büyük zarara yol açar Shel'i protesto ediyoruz, kendi çıkarı uğruna dünyamıızı kirletmesine göz yumamayız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç denemedim zaten hiç ilişkide yaşamadım ama yaptırmayı istemezdim heralde ama yaparken çok eğleneceğimi düşünüyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVardır ve onlar cinselliğin ne olduğunu bilmeyenlerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok severdim isterdim felan ama artık okadarda zevk vermiyor bana... aramıyorum yani partnerim çok ısrar ederse belki
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden vermiyor sıkıldın mı?
Cevap sahibi+1 yılGaliba.
Tiksiniyorum ya nedense oral artık zevk vermiyor.
Soran+1 yılEvet çok ilerletince öyle oluyo insan
Cevap sahibi+1 yılHep aynı şeyler sıkıyor genelde...
Farklılaşmak lazım
Soran+1 yılO yüzden sınırı iyi ayarlamak lazım yaşında geç daha çokta hızlı yaşanmasi gerekiyo bu işlerin
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşım genç daha 22yim ama 15 yaşımda milli oldum bira fazla tecrubem var... çok lazım ya...:(((
Soran+1 yılHmmm kötü olmuş senin için çok erken olmuş bide duramamissindir tadını alınca devamı gelir inşallah düzelir bu durum
Cevap sahibi+1 yılSoğudum iyice...
Yapmak istemiyorum resmen ama zamanında bulastik işte
Soran+1 yılevet nasıl bulastın 15 yasında cok erken ya
Cevap sahibi+1 yılYazın yazlığa gideriz kuzenler arkadaşlar gençler felan..
Kuzenler her gece biriyle beraber oluyorlardı özendim azmettim denedim en sonunda bende buldum birini büyüktü tecrubeliydi baya yardımcı oldu... Öyle işte ya marifetmis gibi anlatıyorum.
Soran+1 yıl:((( üzüldüm senin adına düşünme bunları rahatsız ediyor seni Belli önüne bakmaya çalış unut
Cevap sahibi+1 yılYaa dime okadarda kolay değil...
Or*spuluk meslek degildir alışkanlıktir...
Bak erkek o* yum ben...:(
Soran+1 yılEstağfurullah olmuş bitmiş Salla sende boşver
Cevap sahibi+1 yılSöylemesi kolay pembeli...
Soran+1 yılHerkes hatalar yapar bende yaptım napym hayatimi zindan mi ediyim boşver hayat kısa
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle tabii ama pişmanlık çok ağır...
Soran+1 yılYa bende keşke yapmasaydim diyorum ama düşünüp canını iyice sıkma
Cevap sahibi+1 yılSikmam genelde ama böyle dile vurdumu başlıyorum sıkılmaya... Kusra bakma şişirdim kafanı
Soran+1 yılEstağfurullah vurma sin sende vurma ;)
Cevap sahibi+1 yılTamam..:)
Yapmak da yaptırmak da ayrı bir duygu ama ben yapmayı daha çok seviyorummmm
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmmm :))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral candır ya
Bence seksten bile daha iyi diyebilirim tabii yapmasini biliyorsa :₺₺&010 Yorumla
Soran+1 yılAma seks hayatını biraz öldürmuyomu? O size kafi geliyo sonuçta
Cevap sahibi+1 yılbir bakima haklısın
Soran+1 yılO yüzden dikkatli yapmak lazım
Cevap sahibi+1 yılArada hep degil
Soran+1 yılAynen öyle ayarliycaksin iradene sahip cikicaksin
Cevap sahibi+1 yılYok ondan degil kadının yüzünü görmek ister insan seks yaparken her dakika orda olmasi kötü olur
bir de karşı cinste o kadar istemiyorsa yapmayacaksin fazla
Soran+1 yılEvet haklısın sürekli devamli sikar tabi.
Mesela nasıl yapmasını istersin
Cevap sahibi+1 yılHmmm gerçi aksam gelicek moldovyali bir tane o da sevmiyor o kadar ama erkek için çosku verici bir şey
Hep ben yatarken yapiyordu simdi ayaktayken yapmasini istiyorum zaten 3-4 kere ilişkiye giriyoruz 1-2 kere yapiyor yetiyor ;)
Soran+1 yılAnladım kolay gelsin size :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılYapan varsa gönder asfaggss:) Sevmeyen erkek yoktur varsada istisnai bir durumdur
00 Yorumla
+1 yılben sevmem o ağıza nimet giriyo ve onuda geç o dudakları öpüyosun tekrar iğğğğğğğ
00 Yorumla
+1 yılOral candir her yerde yaptırdım sevgilimee bayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevmem aslında yaptıktan sonra o dudakları öpemem :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBende bu olaya uyuz oldum o zaman yaptirmiycaksinda öpmuyceksinde canım :)
Cevap sahibi+1 yılyaptırmam zaten dudaklarına yapışmak tercihimdir :D
Soran+1 yılTamam o zaman sorun yok hem yaptırıp sonra öpmem olayı olmaz o zaman onada yaptirmiycaksin
Cevap sahibi+1 yılyani :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bayılanlardım hem yaptıran hem yapan
ıkısıne de evettttttttttttt00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılral sevilmez mi ya :) beyazlı pembişli tüysüz :) minik tatlı çi çiçek yalayıp opülmez mi ya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanin vücudunun neresine oral yaparsan hap hoşuna gider.. cinsel organa yapınca niye gitmesin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer yapmayı bilmeyen bir hatun yapıyorsa eziyet olur.
022 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela yaşadın mi?
Cevap sahibi+1 yılevet, dişlerini değdiren, seri yalayamayan, zevke gelmek üzereyken yorulan gibi gibi...
Soran+1 yılEn iyisi yorulanmis :)
Cevap sahibi+1 yıloluyor bunlar :) sen sever misin?
Soran+1 yılBennnn bana kalsın ya burada uygun olmaz
Soran+1 yılYok atamam
Cevap sahibi+1 yılneden? nickini kimseye söylemem :p
Soran+1 yılYooo bir korkum olmaz ama gerek yok özelden konuşmuyorum kimseyle.
Evet yaptım ama
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin. yapmayı da çok severim yapılmasını da ama yapabilenle
Soran+1 yılYani öyle zevk alıyosun sonuçta :)
Cevap sahibi+1 yılsaçlarını tutup zorla ağzına sokulması hoşuna gider mi?
Soran+1 yılKarşımdakini sevip değer veriyosan güveniyosam bide yapsın hoşuma gider :)
Soran+1 yılPeki bişey soracam zorla sacindan tutup ağzına boşaldinizda ne hissediyorsunuz kaçmaya çalışıyo ama bırakmiyosun
Cevap sahibi+1 yılsert seksi severim. ağzına boşalmak da ayrı bir haz verir. sen tam boşalacağın an seni yalamayı bırakmasını ister misin erkeğinin? :)
Soran+1 yılBilmiyorum ben öyle bişey yaşamadim ama anladım haklısın :)
Cevap sahibi+1 yılhiç oral yapmadılar mı sana?
Soran+1 yılYaptırmadim
Cevap sahibi+1 yılister miydin peki?
Soran+1 yılİsterdim düşüncesi bile etkiliyor beni
Cevap sahibi+1 yılımm, ilkin olmak güzel olurdu :) vajinan güzel ve temizse saatlerce yapılabilir.
Soran+1 yıl:)))))
Cevap sahibi+1 yılözlettin kendini :)
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılvarsa da erkek demiyelim asdfghjkl.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı :)))
- +1 yıl
ivet.. o kadar..
Vardır tabi ki neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılDenemedim ki nasıl bir şey? . s. s.. s
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsonrasında öpüşmek zorunda olmak kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılTek derdiniz :) onu yaptırıyosan öpücen öyle bir dünya yok
Oral olmadan ilişki yaşayanlar da var mı ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :)))
Soran+1 yılBen yapmayı seviyorum beylerdede sevmeyen az bana yapılmadi hiç ama yapılsın isterim
Sen sev yeterki ben her türlü yaparım yaptırırım.
012 Yorumla
Soran+1 yılHaha :))
Soran+1 yılBiraz sert seviyorum sende yapar yaptırırim diyince hoşuma gitti
Soran+1 yılAynen bende öyle tatlı oldunu bilecem ilişki sırasında sert olsun istiyorum
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılNe olmadı
Soran+1 yılHea senin yanındada olsam bişey olmazdi zaten
Bana kalırsa abartılacak bir yanı yok.
014 Yorumla
Soran+1 yılYani yapılsın mi
Soran+1 yılHmm peki diyelim ki bir kere yaptı güzel de yaptı sonra ister ısrar edermisin?
Soran+1 yılYa erkeklerin alışkanlık haline getirme duygusu korkutuyo o yüzden yapmam böyle bişey alışma devamli isteme olmasın
Soran+1 yılYa açık konusuyum ben seviyorum ama erkeklerin kadınlari köle gibi görme durumlari var toplumda maalesef o yüzden yapmam yinede ileri görüşlü değer bilen biri olursa bende elimden gelince mutlu etmek için uğraşırim ama çok şımarmaya gelmiyorsunuz buda gerçek :)
Soran+1 yılYa öyle kafa yasiyan insanlar hala var maglesef bende buna fırsat vermemeye çalışırim yani
Soran+1 yılAynen hak edene var hak etmeyene yok :)
Soran+1 yılHahaha öyle tabi var derken onada hak ederse yaparim hak etmezse yok :)
yapmadım ama severmısım gıbı gelıyo :)
033 Yorumla
Soran+1 yılYaptırdin mı?
Soran+1 yılHmm yorumsuz kalmak en iyisi :))
Soran+1 yılYapmadın yaptırmadin o yüzden yorum yapmiyim dedim :) ama karşındakinin zevk alması seni mutlu ediyor
- +1 yıl
hiç öyle bişeyi yakıştıracagım kızlarla o tur bı ılıskı sevıyem olmadı :d genelde konustuklarımla oyle bısey ıstemem herkesle degıl yanı dusunce olarak ama çok zevklı olcagından suphem yok bir ara ıstedıgım seylerden biri ;) birde bızım kadının organına onu yapmamız oral oluyo mu :d
Soran+1 yılAynen oda oral
Yaşını bilmiyorum ama yapma zaten böyle ol evlenene kadar böyle git Sonra pişman olursun ilerde istedin gibi yaşa eksiksiz
Soran+1 yılÇok küçük heyecanlar olur tabi onlar olmali ama bu işten insanlardan kendini sogutucak kadar ileri gitme
Soran+1 yılBu gün başka yarın başka bir kızla sevişme bekaret olayina falan girmiyorum bunlari yaparsan büyü bozulur
Soran+1 yılO zaman tutma sende tabi :)
Soran+1 yılBelli zaten en güzeli boşver :)
Soran+1 yılBende senin gibiydim ama bir can sıkıcı bişey yaşadım sonra bir iki hatam oldu şimdi onlarda bitti yine eski hayatıma devam ediyorum
Soran+1 yılTariflik bişey yok bende kimseyle bişey yaşamadım bir sıkıntılı döneminden sonra yaşadım sevmiştim sadece oralda yaptım öyle
Soran+1 yılyanı benımkıde oyle oldu zaten ben vermem asla yakınlasma oldu o kadar
Soran+1 yılYa benimde ilk deneyimimdi o tecrübeliydi ilk korktum falan ama söyle bişey oldu alıştım bide onun zewk aldını görmek benim hoşuma gitti bende zewk aldım
Soran+1 yılYa güzel bişey di ben sevmiştim eşimede isterse yaparım diye düşünüyordum ama daha olmaz
Soran+1 yılKadına bağlı ne kadar alabilirse siz de zorluyosunuz biraz
Soran+1 yılVardır :)
Soran+1 yılAynen öyle oluyo zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yaptirmayi sevmeyen erkek agir kiriktir.
016 Yorumla
Soran+1 yılBencede :p
Cevap sahibi+1 yılOral sizin buyjk bir silahiniz ya onu yaparak istediginiz her seyi elde edebiliyosunuz. p
Soran+1 yılGerçekten mi :)))
Cevap sahibi+1 yılTabi canim oral yaparken imkansizi bile istesen kabul eder ve yerine getiririz :)
Soran+1 yılOndan kolay ne var :))
Cevap sahibi+1 yılbunu niye söyledim ki ya köleniz olduk şimdi :p
Soran+1 yılYokya :) o an onun ağzındayken o sıcakligi o hazzi yaşarken ucuyosunux zaten :) o kadar da olsun ;)
Cevap sahibi+1 yılsadece anlatırken bile gevşettin, bir de yapıldığında nasıl çaresiz, aciz yaratıklarız sen düşün :p
Soran+1 yılÖylesiniz bende orali bu yüzden seviyorum :)
Cevap sahibi+1 yılHaha senin sevme amacina ya :D sadece kolenize donusuyoruz diye mi seviyosun ve her kiz da senin gibi mi acaba :P
Soran+1 yılBenim erkeğim benim Kölem olucak tabi bende onun ;)
Cevap sahibi+1 yılBence sadece o senin kolen olsun. Zaten fiziksel ustunluk bizde, cinsel koleniz olalim ki iliskide sizin sozunuz gecsin ;)
Soran+1 yılOlur bana uyar :)))
Cevap sahibi+1 yılDur ya bir anda kendimi senin kolen olarak bulmaktan korkuyorum :P
Soran+1 yılYok korkma
Cevap sahibi+1 yılSaka yapiyorum zaten sevgilim yapar o yeter :)
Oraldan kastin agzina vermekse hic hosuma girmiyor
136 Yorumla
Soran+1 yılNeden gitmiyor mesela
Soran+1 yılHmmm etkilemiyor seni demekki
Soran+1 yılacemılerle yapmıssın :)
Soran+1 yılSende haklısın :)))
Soran+1 yılBn seviyordum
Soran+1 yılOraldan sonra öpüşme sorunu fikrimi değiştirdi burada daha yapmam
Soran+1 yılYok beyler kendilerine oral yaptırdıktan sonra öpüşmek istemiyorlar
Soran+1 yılAynen öyle uyuz oldum yapmam daha :)
Soran+1 yılBilmiyorum valla Soğutular oraldan :)
Soran+1 yılNe dili?
Soran+1 yılÖpüşürkenmi dil evet oda güzel
Soran+1 yılHadi yaa :)) bilmiyordum
Soran+1 yılErkeklerinbu kadar zevk aldıklarıni bilmiyordum :))
Soran+1 yılOha çok iyi yaa :)))
Soran+1 yılIyiymiş valla dil olayını sevdim benimde sevgilimle Öpüşurken oldu öyle sonra beni diliyle Boğmaya çalıştı burnumuda kapatıp seviyorum böyle şeyleri :)
Soran+1 yılOnuda yaptık ondan sonra şakalasirken de öyle yaptı :))) soktu burnumuda kapatti ağzımida sonra diliyle yine dilimi kavradi
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumların için :)
+1 yılSevdigim kadinla soz konusu olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
çok doğru
Ben varım sevmiyor oral yaptırmayı
00 Yorumlaben oral seksi çok severim :D
00 Yorumla
+1 yılsen yapmayı seviyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılsoruya soruyla karsılık :) ben sevdım yapmayı ama bazı seyler ılerde yapmamam sebeb olabılır
- +1 yıl
ne gibi yapmaman sebep olabilir?
Soran+1 yıloraldan sonra opmem dıyenler var o yuzden banada ters gelıyo
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral bir erkeğin geçim kaynağı.. :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
+1 yılÖyle bir dünya yok :)
00 YorumlaYapmayıda yaptırmayıda çok severim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılgerekirse seks yapmam oral yaptırırım o derece
00 Yorumla sevmeyen erkekten şüphe ederim
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum bakiirim beeen canıms
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmayı da yaptırmayı da sevmiyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılneden mesela?
Cevap sahibi+1 yıliğrenç bişe
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılsen seviyor musun yapmayı yaptırmayı
Soran+1 yılSeviyodum öpüşmeme olayı karar değiştitti
Cevap sahibi+1 yılben yapmam ama sana yaptırabilirim:D
Soran+1 yılÇok akıllısin :)))
Cevap sahibi+1 yılama ben yapmayı sevmiyorum hani sen de oynamak istersen eline verebilirim demek istedim
Soran+1 yılAnladım tamam sorun yok :)
Soran+1 yıltesekur edeırm ozelden konusmuyorum
Cevap sahibi+1 yılbir şans ver mutlu ol:)
Soran+1 yılMutluluk bu kadar kolay olsa keşke :)
Cevap sahibi+1 yılmutlu olursun işte
Cevap sahibi+1 yılal eline oyna evir çevir nerene sokarsan sok işte canım
Bayılıyorum cok hoşuma gidiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmasini biliyorsa evet seviyorum. Bilmiorsa ighh
10 YorumlaHayatta yaptırmam
24 Yorumla
Soran+1 yılVayy neden yaptırmazsin
Soran+1 yılRomantik duygusal anlayışlı bir insan oldun belli :) çok teşekkür ederim
Ben yaptırmam niyeki
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaptırmazsin?
Soran+1 yılEvet haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapsada olur yapmasada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanalda bıle oral yaparım gercekte dsn. D:
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm :)
Vardır elbet
13 Yorumla- +1 yıl
Benim diyemedi :D