Acaba beklentilerimiz karşılanmadığında mı öyle oluyor? Yoksa bu sorun nereden kaynaklanıyor. Hem erkekler hem kadınlar içini döksün #haydibakalım 💜‼️

He bana fark etmiyor ben libidom yüzünden kavga ediyorum orası ayrı
Acaba beklentilerimiz karşılanmadığında mı öyle oluyor? Yoksa bu sorun nereden kaynaklanıyor. Hem erkekler hem kadınlar içini döksün #haydibakalım 💜‼️

He bana fark etmiyor ben libidom yüzünden kavga ediyorum orası ayrı
Merhaba! Kadınların libidosu düşük degil önce bu konuya bir açıklık getirelim sadece bunu her erkeğe hissettirmiyorlar.
Evet hafiften haklı olma durumun var çünkü şimdiki erkekle ne yazıkkı kadını yatağa atabilmek için sürekli kendilerini ezdiriyorlar kadın ne diyorsa tamam tamam en son kadın erkeği artık basit gibi görüyor çünkü kadın ne olursa olsun sahiplenen erkeği sever sert erkeği sever e tabi şimdikilerde aaa yeterki kadın mutlu olsun karışmam ona dediği için kadının gözünde ne erkekliği kalıyor ne ağırlığı eğer zengin ise parası için yatağa girebilir değilse içinden küfür edip def ediyor.
👍👍
Hayır kadınların cinsel isteğinin düşük olmasında erkekler tek başına suçlu değildir çünkü cinsel istek birçok faktöre bağlıdır Hormonal değişiklikler stres yorgunluk psikolojik durum ilişkideki iletişim eksiklikleri ve sağlık sorunları kadınlarda libido düşüklüğüne neden olabilir Elbette ilişkinin kalitesi ve partnerler arasındaki iletişim de önemlidir Erkeklerin tutumu bazı durumlarda kadının cinsel isteğini etkileyebilir ama tek başına suçlu saymak doğru değildir Her iki taraf da birbirinin ihtiyaçlarını anlamaya çalışmalı açık iletişim kurmalı ve gerekirse profesyonel destek almalıdır Cinsel isteğin düşük olması doğal bir durum olabilir ve bunu normal karşılamak gerekir zorlamadan çözümler aramak en sağlıklı yaklaşımdır.
Haklısın
Aferin sana kız Nirham
Mutlu sağlıklı bir ilişkinin temeli diyalog
Soyle ki yıllar önce annemin çok yakın bir arkadaşının ablası ile beraber oldum uzun süre
Kadın evlenip ayrılmış
Eşi o işi yapıp dönüp yatiyormus
Kadını bir gün opmemis dudaklarını memelerini cinsel organını emmek yok
Anal oral yok
Kadın bana Kadın olduğumu hissettim dedi
Bu ülkede böyle kadınlar var
Üstüne üstlük bir de erken bosaliyormus eşi
Bunu yaşayan Kadın istemez cinsellik
ya da düşük. olur istegi
Evet ben de bu tarz şeylerden bahsediyorum
he gökten daş düşse erkeklerden veya kadınlardan bileceğiz demi?
yok yok önce insan kendini terbiye edecek, baştan bakacak ben neleri yanlış neleri doğru yapıyorum
bana doğru gelen başkasına yanlış gelebilir mi? ya da insan psikolojisi hakkında az ama az biraz araştırma yapmakta fayda var
Cevap
13Cevap
Ben oturmuş televizyon izliyorum mk benim ne suçum var. Her otu pohu da bizim üstümüze atmayın.
Ahahahahahhaaha kadını istediği gibi s. kmezseniz olcağı bu diyorum dndnfnf tabiki tek suç. erkekte değl
Erkeklerin beceriksizlig gene kadına yükleniyor her zaman ki gibi
İşte onu söylüyorum bende
Kadınların isteksiz olması çok sık görülüyor.
Ama bence tamamen körelten erkekler
Yanılıyorsunuz. Baskıcı ve kapalı bir toplumda yetişmenin sonuçları
Ben kadınların özellikle çift olarak, afrodizyak beslenmeyi atladıklarını, gözde kaçırdıklarını düşünüyorum.
işte bence polen kilit ürün
Gerçekten dikkat etseler evde köşe kapmaca oynarlar
Olabilir ama tek sebep erkekler değil kadının hormonal dengesizliği vardır belki veya bazı kızlar cinselliğe oldukça isteksiz oluyorlar örneğin eski sevgilim 😅
Yarı yarıya siz ve onlar.
Rastgele eşşeğe z. ktirirsen, hormonuna denk gelir kesilirsin
Hahahahah
Benim gördüğüm anladığım, bizim üllkede herkes en kral z. kici. yani, kimsenin bu sorunu olmaması gerekiyorken, hala var.
Bence hayır genel olarak kadınlar ne aradıklarını bilmedikleri için bazen tatmin olamıyor
hatta yağmur yagmadığı için bile sucluyuz. hatta yolda giderken ayagınız takılsa yine suc bizde
Ya sen niye. böyle anlıyorsun ki. Kadınların ruhuna dokunmayı bilmezsen olacağı bu bunu anlatmak istiyorum
topram kadınların ruhuna girersem konu uzar. sen yok öyle değil dersin ben öyle derim :D sizde erkeklerin ruhuna bakın biraz :D
@nedersem0 dediğin gibi hiç olmadı nedense şimdi diceksin sana öyleler denk gelmiş. onlarda öyle demişti :D
@nedersem0 yüzde 95 aynı :D
Her ikisinden kaynaklanıyot
Seni doyurmak pek kolay değil sanalda
Hay da neden biz suçlu olalım ki?
Tamam
Ok
Evet öyle
Beklentilerin karşılandığı bit ilişkide yine libidosu yükselir mi sence
Evet muhtemelen
Yeni bir ilişkide libidosu yükselir mi
Yükselir
kendileri suçlu