- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının cinsel isteği erkeğinkine göre daha az değildir aslında. Ama Türk toplumunun geleneksel yapısı içinde erkeklik kışkırtılırken dişilik baskılandığı için erkeklercinsellik isteğini daha açık ve özgürce konuşabilirken kadın bunu konuştuğunda veya yaşadığında olumsuz damgalar yemek durumunda kaldığı için kendini ifade edemiyor. Ama bu durum kadının hormonlarını, dişilik duygusunu, cinsel arzularını ortadan kaldırmıyor. Kadın da en az erkek kadar cinsel isteğe sahiptir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kesint daha azdır. ayda 3-4 gün arzulu olurlar (regl öncesi sonrası, yumurtlama vs) erkekler sürekli sperm ürettikleri için çok daha fazla isterler.
kadınlarda bazı istisnalar olabiliyor ve erkeğe göre daha arzulu olabilirler
zevk alamayan kadınlar da görev gibi yapıyorlar.20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabını anlamak çok zor. Bazı kadınlar erkeklerden beter istekli, bazıları aseksuelvari, bazıları cinsellik düşmanı. Kadınları kadınlar bile anlamıyor. Erkeklerin işi çok zor, o yönde açılsa erkekler ya dünyadaki cennet ya da hastane, hapis, mezar.
10 Yorumla
+1 yıldaha az olmasa da kadınlar bastırmakta daha kabiliyetli diyebiliriz. Kadınlar cinsel isteği mantık ile durdurabilirken, erkeklerde cinsel istek mantıı alaşağı etmektedir. Ama cinsel birleşmeden sonra düşen libido ile mantık tekrar devreye girer.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kadınların isteği az değildir, bunu ortaya çıkaramayan erkek ve baskılayan kadın vardır. Kadınların isteği geldiğinde vahşi bir hayvan gibi oluyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır cinsel istek kadınlarda daha fazla ve bu bir zevktir her iki partner içinde
10 Yorumla Toplum baskısı olduğunu düşünüyorum tüm ahlak , edep anlayışı kadında başlayıp kadında bitiyor gibi algı var erkeklere bu konuda fazla tolerans gösteriyorlar
30 Yorumla
+1 yılTam aksine kadınların cinsel arzuları , inanın daha fazla ve erkeklerden daha cok cinsel ilişkiye girmek istiyorlar, sadece kur yapmanı ve kendini onlara cekmeni bekliyorlar yoksa inan cok azgınlar cook
10 YorumlaYooo bana göre uyarı noktaları kadında daha çok, erkekte daha az o yüzden kadınlar daha istekli, ama bizde kadınlar toplum din baskısı nedeniyle baskıda olduğundan bunu dile getirdiğinde ayiplandigindan dile getiremediği den az gorunuyor
10 Yorumla
+1 yılKadınların cinsel arzuları erkeklerden kat be kat fazladır. Geçmişten süre gelen “kadın isteğini belli ederse, kaşardır; yolludur, hafiftir vs” benzetmeleri yüzünden kadınlar daha içe kapanık olmayı tercih etmişlerdir sadece.
10 Yorumla
+1 yılCinsiyetci düşünmemek gerekir kişilere göre farklılık gösterir ama kadınlar bu konuda saklı kutu erkekler aksine abartılı sözde erkeker olabilir ama uygulamada sanırım kadınlar daha önde sonuçta seksten ölen kadın yok erkek çok
10 YorumlaDaha az değildir, görev de değildir. Gerek ülkemiz ve toplulumuz yüzünden sadece erkeklere oranlada daha çok bastırılmıştır ve kolay kolay gösteremezler. En az erkekler kadar yüksektik onların istekleri de.
10 Yorumla
+1 yılHayır, sadece baskıcı toplum yüzünden bunu dile getiremiyorlar yapamıyorlar ve en kötüsü bir görev olarak görüyorlar.
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır bu erkekten erkeğe ya da kadından kadına değişir, istekli kadın en sevdiğim kadın tipidir ama çoğu anlattığı gibi çıkmıyo 1 saat sonra pert oluyo o ayrı🤣
10 YorumlaTecrübemle sabit elbette değildir
Her insan farklıdır ki buna cinsel istekte dahil
Mühim olan sen sana denk birini bulman
Tamam kabul bulamadın sevdin ben buradayım o zaman bakarız10 Yorumla
+1 yılBence daha fazla ama bu her erkeğe gösterecekleri anlamına gelmiyor bu isteği o yüzden az gibi geliyor. E tabi toplumsal baskı ve elalem sıfatları da bunu etkiliyor
10 Yorumla
+1 yılBence kadınların cinsel isteği erkeklerden daha fazla sadece kadınlar daha fazla bakılıyor.
31 Yorumla- +1 yıl
*Baskılıyor
Kadınların cinsel isteği daha fazla. Ancak yetiştirme koşulları, toplum baskısı ve annelik duydusu cinsel isteği bastırıyor
10 Yorumla
+1 yılDaha çoktur fakat onlar daha dayanıklı bu konuda. Ayrıca hayatları erkeklerden daha dolu bu yüzden uğraşacak daha çok şeyleri var.
10 YorumlaKadınların görevi erkeğin cinsel isteğini bastırmak değildir elbet, karşılıklı olması en güzelidir her şeyin.
10 Yorumla
+1 yılToplumdan dem vurulmus cogunlukla yinede herseye ragmen bariz sekilde bizlerde daha az
23 Yorumla- +1 yıl
Tabi efendim
istisnalari saymazsak ve genelleme yapmak gerekirse kadinlarin daha az
20 Yorumla
+1 yılAslında kadinlar daha fena ama belli etmiyor sekste çok fenalar 👅👅👅
10 Yorumla
+1 yılDaha fazla şüphe üzerine yapılan dna testilerinde çocuk kocadan çıkmıyor
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak kadınlar erkeklerden daha istekli ve daha ateslidir
10 Yorumla
+1 yılKadınına göre değişiyor. Bazısı benim diyen erkeği şurda bırakır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Çok daha fazla istekli kadınları seviyorum ben.
Ne görevi ya.. Zevkin görevi mi olur.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe görevi be ne alaka. Şöyle saçma sapan şeylerle doldurmayın kafanızı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Bence kadın erkek diye değil arzulara göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılHayır nice erkekleri geride bırakan kızlarda var yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. daha az değildir sadece partnerinden memnun değilse yapmayı tercih etmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Ya da ben çok istekliyim. 😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sanki öyle erkekler bunun güdümüne çok girer sevgi hoşlantı olmadan ilişkiye girer her kadınla
10 Yorumla
+1 yılFazlası var eksiği yok bence..
10 YorumlaDaha çok olduğu söyleniyor ama benimkinden çok bi kadını düşünemiyorum
10 Yorumla
+1 yılKadına göre değişiyor
10 Yorumla
+1 yılBence hiçte öyle değil sadece bastırılıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece onlar daha iyi saklıyor
10 Yorumla
+1 yılonlarında isteği iyidir az denmez bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu sen daaha iyi bilirsin sannki 🤔
10 Yorumla
+1 yılKadınların libido daha yüksektir
10 YorumlaDaha kolay ve etkili bastırdıklarını düşünüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayır. 9 kat fazlaymış ve aşırı bastırılmış.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılmarş dinamosuna dokunmak lazım.
00 Yorumla Hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazladır bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hayır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılO hiç belli olmuyor
10 Yorumla evttt
10 Yorumla
+1 yılKadınların çok daha az bence
10 Yorumla
+1 yılÖyledir sanırım.
10 Yorumla
+1 yılerkeğinden 7 kat fazla
10 Yorumla
+1 yılSanmam
10 YorumlaFazla oluyor bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAksine daha fazladır
10 Yorumla
+1 yılKadınların çeyreği bizde yok
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılhayır
10 YorumlaBunu sana sormalı :)
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği