İki cinsiyet karşılaştırıldığında kadınların cinsel isteğinin erkeklerden daha az olduğu söylenir. Acaba kadın profosyonel şekilde uyarılsa öncelik kadına verilse kadın doyuma ulaştıktan sonra erkeğe sıra gelse... Yani demem o ki; Erkekler bu konuda yetersiz ve bencil olmasa Kadınların yine de cinsel isteksizliği olur mu? Yoksa bu konuda ateşi harlayan taraf kadın mı olur?
Kadınların cinsel isteksizliği erkeklerin yetersizliğinden mi kaynaklanıyor?
Bazı kadınlarda isteksizlik o derece ki ne yaparsan yap, ne kadar tahrik edip uyarmaya da çalışsan kadın hareketlenmiyor, cinselliği arzulamıyor. Aynı durum bazı erkekler için de geçerli. bunun sorumlusu erkek veya kadının kendisidir partneri değildir.
hem evet hem hayır ERKEĞİN YAPMASI GEREKENLER: 1- ön sevişmeyi uzun tut 2- önce kadını orgazm et (mümkünse bir kaç kez) 3-soru sor kafandan element uydurma bu onun bedeni seni yönlendirmesini iste istediklerini sor söylediklerini dinle. bonus: eğer erken boşalma gibi bir sorunun da varsa kegel egzersizleri yap ve doktor gör KADININ YAPMASI GEREKENLER: 1-vücudunu tanı, kendi kendine mastürbasyon yapıp neler sevdiğini öğren 2-bu senin vücudun en iyi sen tanırsın partnerin kahin değil sevdiklerini ona öğret göster yönlendir 3- her şeyi devletten bekleme kendi orgazmının sorumluluğunu al mümkün mertebe mevzu esnasında kendi kendine dokunmayı sürdür bonus: kegel egzersizleri ile kadınlar da erkekler gibi orgazmlarını kontrol altına alabilir bu şekilde hem kolay şekilde hemde birden fazla kez orgazm olabilir hatta bir erkeğe ihtiyaç duymadan 2 taraf içinde kegel egzersizlerinin önemini vurguladım çünkü seks fiziksel bir eylemdir ve her taraf kendi cinsel organını geliştirebilir erkekler boşalma süresini uzatıp daha güçlü ereksiyonlara sahip olabilir kadınlar ise hem orgazm kolaylıklarını hemde seferlerini istedikleri gibi ayarlayabilir sadece meme uçlarının emilmesi ile bile orgazm olabilen kadınlar mevcut. ayrıca fantazilere gelirsek aşırıya kaçılmamak ile birlikte sekste er verilebilir yatağa çiftin kendisinden başkasının ilave edilmesinden ve BDSM tarzı olaylara girilmesinden yana kesinlikle değilim (ve bunu kendim bir sadist/dominant olarak söylüyorum) bu tarz ilişkiler uzun vaade de zevkten çok daha büyük sıkıntılara sebebiyet vermesi ve insanlara ciddi fiziksel ve psikolojik sorunlar yaratması nedeniyle asla tavsiye ettiğim yönelimler değil (çok hasta tanıdım kimisi 40 küsur yıl böyle yaşayıpta sonrasında etkisi geçtiği için geriye sadece kronik majör depresyon ile kalan)
Yani tamamen değil tabii ki erkeklerle de alakalı ama bir kadın eğer hiç istekli değilse sebepleri şunlar olabilir
Kendi kendini baskılıyordur yani işte aile yapısından dolayı olabilir hani din var kitaba göre gidiyor olabilir kendi kendisini baskılıyor olabilir cinsellik olayına ayıp olarak görüyor olabilir
İkinci bir olay kocası hiçbir zaman kontrolü ona vermiyordur kadın belli bir yerden sonra artık cinselliğe karşı hevesi bitmiştir
İlişki monotonlaşmış olabilir sürekli aynı şeyleri yapmaktan
Şimdi değişik bir durum arkadaşım. Tutucu bir aileden gelmiş, bilgilenmemiş, kendini keşfedememiş bir kadın biraz daha çekingen oluyor. Eşine sexe adapte olması zaman alıyor. Utanç duygusuyla seks konusunda eşiyle iletişimede geçemiyor. Dolayısıyla kadının ne istediğini bilmeyen erkek ne yapacağını bilmiyor ve kadını orgazma ulaştıramıyor. Evet bazende sadece kendini düşünen erken boşalıp işi bitince dönüp arkasını giden ya da uyuyan uyuyan bir erkek olabiliyor. Hasbihâl edilecek çok konu var aslında ama özetle,Çözüm= net bir iletişim ve partneri iyi tanımak.+KADINA SAYGI.
Bence Orantılı olabilir Ama bazı kadınlar Aseksuel eyleminde de olabiliyor Erkekler de olduğu gibi şöyle bir gerçek var ki Çok Ateşli Sexe düşkün Libidosu yüksek kadının karşısına İsteksiz bir erkek Veya Çok İstekli Ateşli Bir erkeğin Karşısına da İstteksiz Bir kadın Denk geliyor Nadir de olsa 2 ateşli partnerler de tek tük gelir bu yüzden Bazı evli Kişiler kadın Erkek farketmeksizin istediğini dışarıda arama eylemine başvuruyor sonuç Mutsuz bir Evlilik Aldatma Vs O yüzden Uzmanlar Tarafından Denilen Herşeyi Öncesinden Konuşup halledip yaşamak isteyen de kendi isteğine kalmış tavsiyesinde Saygılarımla... #McLareN558
Erkeğin libidosu ne kadar yüksekse kadın ondan o derece fazla etkileniyor tecrübem bu yönde. Çünkü Ilgın ve isteğin fazla oluyor. Yalan da söylüyorsun, istediği şeyleri de duyuyor ama gerçek şu ki aklını kullanamayan insanlar uyumsuz ve mutsuz olmaya mahkum. Keşke her şey libidoyla çöžülseydi 😂
Örnek Türk kadınından verilecekse evli bekar olarak ayırırım! Evlenen Türk kadınlarının büyük çoğunluğu Seksi erkek için bir lütuf olarak görmesinden kaynaklı klasik bir koz olarak kullanmasından dolayı isteksizlik addeder. Bekar kadınlar veya birlikte yaşayan kadınlar bu konuda daha extrem davranır ve çoğu zaman ilişkiyi başlatan taraftır…
Size sonuna kadar katılıyorum. Kadınların vücudunda birden fazla zevk noktasının olması da onların ön sevişmeyle bile defalarca orgazm olabileceğinin kanıtıdır. Bu yüzden erkeğin kendinden çok kadına odaklanması gerekiyor. Çünkü kadın peş peşe orgazm olabilirken erkeğin boşaldıktan sonra bir süre dinlenmesi gerekiyor.
Kadın kendi bedenini tanımalı, erkek ise partnerini mutlu etmenin yolunu bilmeli ya da istişarede bulunmalı Konuşmaktan çekinmeyin İsteklerinizi bilin ve bunu söyleyin Seksin ayıbı yoktur Siz kendi isteklerinizi partnerinize söyleyin ya da tarif edin birlikte ögrenin İnsan ögrenmeye acık olmalı
Aslında kısmen evet bunun nedeni ise erkeklerin boşaldıktan sonra kadınları düşünmemesinden kaynaklı oluyor. Kadın da yarıda kalınca cinsel isteği kısmen kesiliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim de şansım yok işte. Cinsellik yaşama fırsatım olma partnerim memnun olmalı yani birbirimizi memnun etmeliyiz. Ön sevişme falan derken onu memnun etmek için elimden geleni yapardım ama fiziksel özelliklerim berbat ve penisim de küçük. Bu yüzden cinsellik yaşayamayacağım çünkü kimse beni istemeyecek. Fakat fiziksel özellikleri iyi olup da karşısındaki düşünmeyenlere de aşk olsun.
arkadaşlar , işin ehli olmayan profesyonel hard silkeleyici kişilerle çalışmıyorsunuz sonra tüm erkekleri zan altında bırakıyorsunuz. yapmayın böyle algıda seçicilik ve mobbing bu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence kadınların daha az değil sadece bazı kültürlerde kadının cinsel isteğine iyi gözle bakılmıyo türkiyenin bazı kısımları da buna dahil ondan dolayı kadın isteği yokmuş gibi davranıyo
Bence kadınların kendisinden kaynaklanıyor. Kiminin duygusal olarak hissetmediği biri ile olması, kiminin sevgilisi ise doğru iletişim kuramaması ya da kendi psikolojik şeyleri falan. Yani kadın bu sorumluluğunu kendisine almalı ilk önce.
etkileyen değişken çok bilemedim yani hayır birde erkeğin kadını ve kadının erkeği tatmini yerine herkes kendi tatmininin peşinden koşsun 😅 birde erkek cinselliği bencildir
E tabi kadinin istegi 4 ise erkegin 2 dir ama boyle durumlarda erkektende kaynaklasiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu soruları çoğaltabiliriz. Acaba atmosferdeki azotun %78 oranında olması erkeklerden mi kaynaklanıyor? Acaba bitkiye yeşil rengini veren klorofillerin suclusu erkekler mi? Marsta atmosfer olmamasının sebebi erkekler mi? Vs diye arttirabiliriz ve hergün yeni başlıklar acarız 😊
Sorunuz giriş, gelişme ve sonuçta yani kisaca her kısmında tamamen cinsiyetçi. Bir de katılmıgoduma tıkladınız ee noldu şimdi. Heyoo kazandım ben. Girl powers mı? Size iyi geceler
Gizliden çıktığın için teşekkür ederim 🙏 Aslında cinsel sorularımda kimseyle konuşmuyorum ama sizin görüşünüz yazmama sebep oldu. Bu bir tartışma sorusudur birincisi. İkincisi; detayı okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız okumadığınızı düşünüyorum. Üçüncüsü; bu bir var sayım değildir. Cinsel hayatlarını bu şekilde yaşayan çiftlerin sayısı oldukça fazla. Şimdi siz sürekli erkekler hakkında yazılıp çizilenlerden rahatsız olmuşsunuz belliki. Ama kadınların cinsel isteğinin az olduğunu savunan erkeklerin sayısı da oldukça fazla. Benim de sorum onlara aslında. Kadın neden isteksiz olur? Bunun ya sağlık problemi vardır ya da sorun erkektedir. Çünkü kadının uyarılmak için olan haz noktaları bu kadar çokken bir kadın nasıl sekse karşı tepkisiz kalabilir? Cevap çok basit, Çünkü eşi ona haz alabilmesi için gerekli dokunuşları yapmıyordur. Eğer yapsaydı o kadının sekse karşı olan bakış açısı daha farklı olurdu. İsteksiz değil doyumsuz olurdu. Benim anlatmak istediğim buydu.