Cinsel Yaşam Oral seks her ilişkide ya da evlilikte var mıdır? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 633 Oral seks her ilişkide ya da evlilikte var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 39 kişi beğendi
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sekste oral olmasi gerekli bence. 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Mutlaka olması lazım. Her erkek ister 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. mutlaka olmaz ama ara sıra olabılır 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çoğunluk olur heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Sen yapmakmi yaptırnkmi istysun 7 1 Yorumla FeritGezen 9 ay Erkek olarak yapmayı daha çok seviyorum Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Kadın isterse daha zevkli oluyor 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. olmalı 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olması lazım 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutlaka olmalı 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Ben ce evet 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet şarttır 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet vardır 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Genellikle vardır. 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olursa iyi olur 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Seks sevenler olmalı 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İster tabii ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Şart degil, sen sevmiyo musun? 0 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evli misin? Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İsterim ve yaparim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Sekste oral olmasi gerekli bence.
çogu ilişkide genellikle var
kız isterse yapar ben zorlamam
Dahasını da isterim yapabilirse ona isteğini yaparım veririm ya
Mutlaka olması lazım. Her erkek ister
mutlaka olmaz ama ara sıra olabılır
Çoğunluk olur heralde
Bayan istersen neden olmasın
Mutlaka ama mutlaka olması lazım
Sen yapmakmi yaptırnkmi istysun
Erkek olarak yapmayı daha çok seviyorum
Bazılarında olur bazılarında olmaz
Evli biri olarak saksosuz seks olmaz
Evet hatta annem agzina alip boşaltıyor
Yapmayimi yapilmasinimi
Olmazsa olmazım... Hem de saatlerce🔥
Kesinlikle olmalı. Olmazsa olmaz benim için.
Her seferinde yaparım çok severim
yani sana bagli kadin isterse yapilir
Kadın isterse daha zevkli oluyor
yoktur kadınlar yapmaz
olmalı
Olması lazım
İster kimi istemez kadın da öyle
Olmalı evet
Azçok vardır
Gerekli olan bir şey kadın içinde erkek içinde
Koca ya yapmaz lar birtek
Bn isterim