9 ayOral sek yaptırmayı sevdiğimin 10 katından fazlası oral yapmayı seviyorum. Halbuki bir çekiciliği de yok hatta sonradan düşünüldüğünde iğrenç gelecek bir durum gibi de gözüküyor. Şöyle bir idrak edersek eğer dünyadaki hayvanlar aleminde insandan başka erkeğinin pipisini yalayan emen başka bir hayvan var mı bilmiyorum. ya da Dişisine zevk vermek için dişi organını saaatlerce yalayan dil atan başka bir erkek hayvan var mı duymadım bilmiyorum. Ne hikmetse insan iğrenç sayılabilecek bir durumu hormonların etkisi ve yükselmiş tutku ve tahrik neticesinde ağzına alıp emip yalayabiliyor. Dişi ve erkek organlarının ağız yordamıyla uyarılması evet gerçekten zevkli ve haz verici bir aktivite. Erkek olarak dişi organını emmek yalamak öpmek ve dişinin bundan zevk alıp kıvranması tahrik olması penetrasyona hazır hale getirilmesi için muhakkak olması gereken bir durum gibi gözüküyor. Ve erkekler bundan zevk alıyorlar kadının zevk aldığını görmeleri inleme sesleri erkekleri daha fazla yükseltiyor ve sekse renk katıyor. Evet bence oral seks her ilişkide olmak zorunda değil dönem dönem yapılıp partnerler birbirlerini bu şekilde daha zevkli sekse hazırlayabilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
9 ayher ilişkide oral olacak diye bir kaide yok
çünkü oral seks ayrı bir fantezidir
bir kadın ya da bir erkek cinsel birleşme olmadan sadece oral yolla da orgazm edilebilir ve boşaltılabilir
ama ilişki öncesi oral yapılırsa monotonluk ortadan kalkabilir10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayÇiftlerin dinamiğine göre değişkenlik gösterebilir ama genelinde var olduğunu tahmin ediyorum birçok duyduğum çiftlerde özenle yapıldığı hatta sevişme olmasa dahi plansız veya herhangi bir an bile yapıldığını duymuştum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
9 ayÜlke de herkesin bir isteği var. Fakat cinselliği öyle bir hale getirmişler ki her şey ayıp, her şey arzu dolu o yüzdende kimse orgazm yaşamıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
9 ayVardır mutlaka Çünkü bazı erkekler oral seksi penetrasyondan daha fazla seviyorlar bu tür adamların oral seks olmadan sevgili ya da evlilik yapması imkansız
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayvardır evvet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 9 ayHayır her evlilikte yoktur. Çünkü bir sürü evlilik çeşidi var. Dindar evliliklerde oral seks oranı daha az mesela çünkü ağız kutsal.
04 Yorumla- 9 ay
Ağız kutsal da şeftali çöp mu😂😂
Soran9 ayBenim konuştuğum kişi dindar ama evlenince istiyormuş
- 9 ay
Muhtemelen sende kapalisin sen nasıl bakıyorsun bu duruma?
- 9 ay
Yo değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayHer ilişki her evlilikte olmaz çünkü bu durum kişilerin isteğiyle kendilerini iyi hissetmesine olacak bir durum. Oral sana kendini kötü hissettiriyorsa eşinin bu konuda anlayış göstermesi önem arz eder. O da umarım Anlayışlı biri olur. Sen yapamasands onun sana yapmasına müsade etmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek ister çünkü en çok zevk aldığı noktaları uyarıyorsun
senin sevmen ise psikolojine bağlı
yapmayı kendine hakaret gibi görürsen sevmezsin
ama kendini ve eşini mutlu etmek için yaparsan hem seversin hem de zevke yaparsın
tabi en başlarda doğru yapmak gerekiyor yoksa tiksinti oluşabilir
evlilik ne zaman?
11 YorumlaOlmalı ama yok. Mesela bu sitede karısına s. kso çektirtemeyen erkekler var :) acılarını buradan hissediyorum 😂
87 Yorumla- 9 ay
Yok artık hangi erkek buna hayır der
- 9 ay
Isin pri olmuşsun
Her iki taraf içinde olması gereken bir durum. Ünlü bir düşünür der ki bir erkek bir kadın... Nı Yalamıyorsa onu sevmiyordur
00 Yorumla
9 ayİlk başlarda yoksa bile ilerleyen yıllarda %80 inde vardır günümüz gençliği evlendiğinde % 99 unda olacaktır olmalıdırda
00 Yorumla
9 ayHer ilişkide vardır. Sadece erkekler değil kadınlar da istiyor. Mutlaka karşılıklı oral yapılmalı.
Benim tercihim 69 da yüzüme oturması
00 YorumlaHayır hepsinde yok. Hatta çoğunda yok. Ama o da seksin bir parçası. Yapmadığın zaman bir şeyler eksik kalmış olur.
00 YorumlaHayır isteyerek zevk duymadan yapıyorsan ilişkiden sogutur seni zorunlu degil ama yapılması zevk veriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben isterim seviyorum ama damlama olunca hatun kesiyor haklı, bir şey demiyorum, istemem dese de haklı
ben yapamıyorum, çok istememe rağmen00 YorumlaOral seksi genelde ister erkekler, ancak mutlaka olmak zorunda gibi bir kavram olmaz, söz konusu seks çünkü
00 Yorumla
9 ayKarşılıksız bile olsa yapmaya bayılıyorum ben, dakikalarca bıkmadan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz değil fakat olursa harika his
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayBana oral yapmayan kız olmadı şuana kadar. Kaldı ki yoğun bir cinsel hayatım vardır.
01 Yorumla- 9 ay
çok komik ya güldüm
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her erkek ya da kadın ister mi bilemem ama oral seks olmazsa olmazdır seksde. İllaki olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayErkek olarak elbette olur derim
Fakat kadına oral kesinlikle yapilmali00 Yorumla
9 ayBenn isterim benimkini beğenirler genelde
Emmelik derler00 Yorumla
9 ayOlması lazım. Olmazsa bir şeyler hep eksik olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Ben kendi evliliğimde olsun isterim şahsen neden olmasın
00 YorumlaKuralları tekrar yazmaya gerek yok. Yoksa seks değildir o.
00 Yorumla
9 ayTr evliliklerinin çoğunda olmadığına yemin edebilirm ama kanıtlayamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
9 ayben istiyorum mesela ama karım asla yapmıyor. bu seksten zevk almamı olumsuz etkiliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
9 ayOraldan sonra bakirelik gidebilir bence yapma erkek iyice azginlaşir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayOral baharat gibi. Olmasa da olur ama olursa ayri olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Mutlaka olması mı lazım bilmem de her erkek ister sever yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. bence vardır, bin yıllardır olan şey şimdi neden bitsin
00 YorumlaTabikide olmasi gerekir yeteri kadar sevismeye hazir hale gelmeli iki tarafta ve cok zevkli bisey
511 Yorumla- 9 ay
Ön sevişme nasıl olacak başka türlü
- 9 ay
Kadınlar içinde beceremeyenler var evet ya vakum yapamıyor ya dişi ile hasar veriyor
- 9 ay
Yok artık bir erkeğin en marifetli olduğu yerdir
- 9 ay
Özelden yazmaya çalıştım ama gönderemedim sana. esesında çok detay var lakin açık alanda yazmak istemedim:)
- 9 ay
Kendi merak ettiğim detaylar vardı
Gizli Üye(36-45)9 ayİster ama İlk başlarda kendisi de yapmaya hevesli olur ama ilerleyen zamanlarda sadece kendisine yapılmasını ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Her erkek ister tabiki ama cogu evlilikte ulke sartlarinda yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
9 ayOral seksin girmediği yer yoktur nfnf
51 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. her evlilikte ilişkide yok ama olursa harika olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKadina yapilan oral olmazsa olmazdir, erkeginki luzumsuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEşimle olmazsa olmazimiz bundan buyuk zevk aliyoruz yaparken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen çok seviyorum bayılıyorum oral yapmaya sadece oral yapmaya bile saatlik 1.500 TL veriyorum
00 YorumlaGenelde bizim toplu olarak kadinlar geride kaldigi için cogu kadin yapmaz bunu evlilikte veya sevgilikte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı.
9 ayOlmalı bence ben fena yalarım yapıyorsam kadında yapacak
00 Yorumla
9 ayBence yapmadığın bir şey istemem ama çok güzel yaparım karşılığında isterim
00 Yorumla
9 ayYoksa da var olmak zorundadır. Klitoris öpülmez mi? Yaşanmaz mı? Emilmez mi ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBenim için olmazsa olmaz
63 Yorumla- 9 ay
Yapmakmi yaptirmakmi
Cevap sahibi9 ayIkisi de
- 9 ay
Anladımm Kaç yaşındasn peki
Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Partnerin mi istiyor
06 Yorumla
Soran9 ayEvet
Soran9 ayHiç denemedim bilmiyorum
Soran9 ayÇekiniyorum şuanlık biraz tuhaf geliyor hoşuma gitmezse ne olacak
Bence ister vardır
71 Yorumla- 9 ay
İstemeyen denemediğindendir
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ilişkide olmazsa olmazlardandir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayOlmali ama yapilamiyosa zorlamamak lazim
00 Yorumla Var mıdır bilmem ama olmalı bence.
00 Yorumla
9 ayEvet var
Herkes ister00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet olmali severmisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
9 ayOral olmadan evlilik mi olur
00 Yorumla
9 ayÇoğunlukla vardır ve olması güzeldir
00 Yorumla
9 ayOlması lazım kesinlikle
00 Yorumla
9 ayGenelde var ama istemeyen de oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Varmıdır bilmem de olması gereken bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayBence olmalı karşılıklı zevk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayKişilerin zevklerine kalmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
9 ayİster tabi sen yapılsın istemez misin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayBen isterşm ama yapmam
00 Yorumla Olması şart değil Ama yapabilirsin yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence olması lazım
00 YorumlaKarşılıklı anlaşmaya bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler