Cinsel Yaşam Oral seks her evlilikte olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 vajina Oral seks her evlilikte olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Her evlilikte olmuyorBu isteği karşilanmayan insanlar ya boşanır ya da aldatır 6 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Siz size yapilmasini sever misiniz Yorumla
Purpella Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Evlilik dediğin yerde her şey olur bütün oluyorsun artık 4 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadınını düşünen kadına önem veren bilgi sahibi aklı selim erkek kadınına oral yapar. cahil öküz ve benciller yapmaz 5 dakkiada işi biter döner yatar kadını eskort gibi kullanır 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmuyodur nerdeyse yarı yarıya oranla kadınlar peniste dondurma tadı beklentisiyle hüsrana uğradığı için oral yapamıyo 0 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Az önce bir video izledim adam versek gecesi eşine orak yaptırıyordu hayretle izledik. Yani olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bazen he riki tarafta istenez, bazı ciftlerde bir taraf ya utandigindan ya da hijyenik bulamadığından yapmaz, her evlilikte olmqz yani oral seks 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Olur tabii ki oral yapmanın keyfi hazzı bambaşka yapılması da ayrı başka 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olmalı bana göre.. Yapmak ve yapılması harika.. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Her ilişkide olabilir. Bazıları sever ister bazıları istemez. Zorlayamazsın yani. 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır olmaz her ilişkide de olmaz kimi insanım midesi bulanıyor yapmıyor istemiyor 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkılırsın elbet olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her erkek sevmez. Eşim sevmezdi.. Tarz meselesi 3 3 Yorumla Kenank07 +1 yıl Sevmezdi derken rahmetli mi oldu 😅 Yorumla Kenank07 +1 yıl Yoksa artık. Seviyor mu Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Size yapmasini mi sevmezdi kendine yapilmasini mi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Maalesef benimki sevmiyor yalamayaı... Olmuyor yani. 0 0 Yorumla
Rüzgar2165 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl İlaki her kadın yaşamak istemiştir ki bence oluyordur 0 0 Yorumla
Anastasiamiroslawa Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Oral için evli olmak gerekmiyor ki... 6 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum umarım oluyordur 4 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Sana yapilmasini mi seversin yoksa yapmayi mi Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. İsteyen evet 8 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Sana yapmasini mi seversin senin yapmani mi Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. oluyor bn ypıyorum buyuk bır zevkle 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Olması gerekir. 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Yine yapışkan bir tip gelmiş her kadın cevabının altına yorum yazıyor sen sever misin diye... Sana ne birader?
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. e bi zahmet olsun yani 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yani iki tarafta isterse niye olmasın 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. olmayan evlilik mi varmış 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence kesinlikle olmazsa olmaz yani olmalı 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Olmmuuyr 4 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Sen yapmayi mi seversin yapilmasini mi Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Her erkek yapmıyor oysa ilişkinin en tatlı şeyi 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok emdim istiyorsaa 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapan var yapmayan var 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hepsinde olmaz 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır olmuyor 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olmazzzzz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Her evlilikte olmuyor
Bu isteği karşilanmayan insanlar ya boşanır ya da aldatır
Siz size yapilmasini sever misiniz
Evlilik dediğin yerde her şey olur bütün oluyorsun artık
kadınını düşünen kadına önem veren bilgi sahibi aklı selim erkek kadınına oral yapar. cahil öküz ve benciller yapmaz 5 dakkiada işi biter döner yatar kadını eskort gibi kullanır
Olmuyodur nerdeyse yarı yarıya oranla kadınlar peniste dondurma tadı beklentisiyle hüsrana uğradığı için oral yapamıyo
Az önce bir video izledim adam versek gecesi eşine orak yaptırıyordu hayretle izledik. Yani olmazsa olmaz
Bazen he riki tarafta istenez, bazı ciftlerde bir taraf ya utandigindan ya da hijyenik bulamadığından yapmaz, her evlilikte olmqz yani oral seks
Olur tabii ki oral yapmanın keyfi hazzı bambaşka yapılması da ayrı başka
Olmalı bana göre.. Yapmak ve yapılması harika..
Her ilişkide olabilir. Bazıları sever ister bazıları istemez. Zorlayamazsın yani.
Hayır olmaz her ilişkide de olmaz kimi insanım midesi bulanıyor yapmıyor istemiyor
Yani hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkılırsın elbet olur
Her erkek sevmez. Eşim sevmezdi.. Tarz meselesi
Sevmezdi derken rahmetli mi oldu 😅
Yoksa artık. Seviyor mu
Size yapmasini mi sevmezdi kendine yapilmasini mi
Sevgili de bile oluyor seksten daha çok zevk veren bir şey bu
Olmaz zevkler farklı herkesin kimi yapar kimi sevmez yapmaz
Güzel bir kızın ayağını yalamak varken, neden vajina yalamak?
olmuyor bence, ama benim evliliğimde kesin olmalı)
Maalesef benimki sevmiyor yalamayaı... Olmuyor yani.
İlaki her kadın yaşamak istemiştir ki bence oluyordur
Oral için evli olmak gerekmiyor ki...
Sanmıyorum umarım oluyordur
Sana yapilmasini mi seversin yoksa yapmayi mi
İsteyen evet
Sana yapmasini mi seversin senin yapmani mi
Bence her evlilikte yoktur
Olmazsa ters birşeyler vardır
oluyor bn ypıyorum buyuk bır zevkle
Olması gerekir.
Yine yapışkan bir tip gelmiş her kadın cevabının altına yorum yazıyor sen sever misin diye... Sana ne birader?
e bi zahmet olsun yani
Yani iki tarafta isterse niye olmasın
olmayan evlilik mi varmış
Bence kesinlikle olmazsa olmaz yani olmalı
sen nasıl bakıyorsun?
Vajina yalanır mi ya öğk
Olmalı
Kocam yapmazsa boşarım
Ne olmuş vajinaya?
Olmmuuyr
Sen yapmayi mi seversin yapilmasini mi
Olmayabilir ama olmalı bence