Cinsel Yaşam Cinsellikte siyah ince çorap şehveti attırır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellikte siyah ince çorap şehveti attırır mı? Cinsellikte siyah ince çorap şehveti attırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
GençBerk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 9 ay Bazıları direkt çıplak seviyor ama benim tercihim önce güzel iç çamaşırlı veya gecelikli olacak kadın. O şekilde daha çok haz alıyorum 0 0 Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 9 ay Artmasını istersen artar. İlginç yoksa en güzeli gelse bişey olmaz 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet desek siyah ince çorap giyecek mk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Eşim için vazgeçilmez bir detay 0 56 Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Akmankan evet öyleymiş :) Yorumla Soran 9 ay Sadece eşin için mi 😆 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Valla diğer biçok erkek içinde :) Yorumla Soran 9 ay Özellikle benim için 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hım :) Yorumla Soran 9 ay Bide 😆 acaba kadınlar nasıl idare ediyor içinde 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Nasıl yani Yorumla Soran 9 ay Mesela siz nasıl o çorabın içerisinde idare ediyorsunuz hahaha Yorumla Cevap sahibi 9 ay Valla gayet güzel ama sıcak havalarda zor Yorumla Soran 9 ay Neden zor detaylarını merak etmiyor değilim 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sıcak havada naylon bazlı olduğu için terletiyor ve yapılıyor iyice çıkartması dert sonra Yorumla Soran 9 ay Ben çıkartırdım da ne olursa olsun hahaha sıcak olması terletmesi umrumda değil gibi 😆 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet erkeklerin pek de umrunda olmaz ama eşim bile zorlanıyor yardım ederken Yorumla Soran 9 ay 😆 nasıl zorlanır ben olsam dişimle yırtarım baştan sona hahaha Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ya tabi niye yırtıcan bir çorp kaç para zate kaçıp kaçıp duruyor Yorumla Soran 9 ay 😆 nereye kaçıp duruyor o çorap yırtarım tabi parası ne ki kızım sende hahaha veririz neyse parası Yorumla Cevap sahibi 9 ay Tsmam o zaman ama terliyken çıkartmaya yardım etcen :) Yorumla Soran 9 ay Dişimle çıkartmaya ise 😜 kabulüm Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bak sen cesarete Yorumla Soran 9 ay Bakıyorum kızım cesaretime 😜 severim cesareti Hemde en muazzam şekilde Yorumla Cevap sahibi 9 ay Belli belli Yorumla Soran 9 ay 😜 çok mu belli Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet :) Yorumla Soran 9 ay 😜 cesaret muazzam bir duygu Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kesinlikle Yorumla Soran 9 ay 😜 evet yaşın kaç peki gerçi yaşımın bir önemi yok ta kızım merak işte? Haftada kaç kez giyiyorsun çorabı 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Genelde işe giderken sık giyerim Yorumla Soran 9 ay Ne iş yapıyorsun ki sen öyle kızım 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Özl sektörde muhasebe Yorumla Soran 9 ay Ciddi olamazsın ama sen 😜 konum at o muhasebeye girmek istiyorum sadece soracağım tek soru olacak 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ne sorcan :) Yorumla Soran 9 ay 😜 orası bana mı kalsın söylesem mi bilemedim kızım çok kararsız bıraktın Yorumla Cevap sahibi 9 ay :) ;) Yorumla Soran 9 ay 😜 çok cezbedici geldin kızım Yorumla Soran 9 ay Konuşmamız gereken siyah ince çoraplar var acil diyebilirdim 😆😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Haha konuşalım dermişim Yorumla Soran 9 ay 😜 konuşalım ama bu gecenin sonu musluk gibi olur Yorumla Cevap sahibi 9 ay Niye ya :) Yorumla Soran 9 ay 😜 benim gazabıma heybetime maruz kalabilirsin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bak sen şuna Yorumla Soran 9 ay Sırtımı çizerek bir yere varacağını düşünüyorsan dilimin nasıl estetik hareket ettiğini dişimin nasıl parçalayıcı olduğunu görmemişsindir 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Çrplarımı parçalamada Yorumla Soran 9 ay Elime düşersen sadece parçalanacak tek şey çorapların olmadığını bilmelisin 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Pis seni :) Yorumla Soran 9 ay Korkma kızım bu kadar parçalanacak tek şey çorapların değildir 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ya ama deme öyle şeyler Yorumla Soran 9 ay Tahrik mi oluyorsun yoksa sen 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ya hayır nerden çıkardın Yorumla Soran 9 ay 😜 belki her burada yazdığımı kulağına fısıldıyormuşum gibi hissettirdin Yorumla Soran 9 ay Kaçtın hemen 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Burdayım Yorumla Soran 9 ay Buradaysan sabahın nefessiz bitirebilirsin 😜 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bak şuna sen Yorumla Soran 9 ay 😆 iddiaları sevmem yaşatmam daha mantıklı gibi buyur seni önden beni de arkandan gelirken görürsün 😜 Yorumla Soran 9 ay Aslında şöyle mi yapsak sen kendini yorma ben direk seni yaşamak istediğin zirveleri sabaha kadar hissettireyim 😜 Yorumla Soran 9 ay Sardım sana gece gece 😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazıları direkt çıplak seviyor ama benim tercihim önce güzel iç çamaşırlı veya gecelikli olacak kadın. O şekilde daha çok haz alıyorum
Artmasını istersen artar. İlginç yoksa en güzeli gelse bişey olmaz
Evet desek siyah ince çorap giyecek mk
Eşim için vazgeçilmez bir detay
@Akmankan evet öyleymiş :)
Sadece eşin için mi 😆
Valla diğer biçok erkek içinde :)
Özellikle benim için 😜
Hım :)
Bide 😆 acaba kadınlar nasıl idare ediyor içinde 😜
Nasıl yani
Mesela siz nasıl o çorabın içerisinde idare ediyorsunuz hahaha
Valla gayet güzel ama sıcak havalarda zor
Neden zor detaylarını merak etmiyor değilim 😜
Sıcak havada naylon bazlı olduğu için terletiyor ve yapılıyor iyice çıkartması dert sonra
Ben çıkartırdım da ne olursa olsun hahaha sıcak olması terletmesi umrumda değil gibi 😆
Evet erkeklerin pek de umrunda olmaz ama eşim bile zorlanıyor yardım ederken
😆 nasıl zorlanır ben olsam dişimle yırtarım baştan sona hahaha
Ya tabi niye yırtıcan bir çorp kaç para zate kaçıp kaçıp duruyor
😆 nereye kaçıp duruyor o çorap yırtarım tabi parası ne ki kızım sende hahaha veririz neyse parası
Tsmam o zaman ama terliyken çıkartmaya yardım etcen :)
Dişimle çıkartmaya ise 😜 kabulüm
Bak sen cesarete
Bakıyorum kızım cesaretime 😜 severim cesareti Hemde en muazzam şekilde
Belli belli
😜 çok mu belli
Evet :)
😜 cesaret muazzam bir duygu
Kesinlikle
😜 evet yaşın kaç peki gerçi yaşımın bir önemi yok ta kızım merak işte? Haftada kaç kez giyiyorsun çorabı 😜
Genelde işe giderken sık giyerim
Ne iş yapıyorsun ki sen öyle kızım 😜
Özl sektörde muhasebe
Ciddi olamazsın ama sen 😜 konum at o muhasebeye girmek istiyorum sadece soracağım tek soru olacak 😜
Ne sorcan :)
😜 orası bana mı kalsın söylesem mi bilemedim kızım çok kararsız bıraktın
:) ;)
😜 çok cezbedici geldin kızım
Konuşmamız gereken siyah ince çoraplar var acil diyebilirdim 😆😜
Haha konuşalım dermişim
😜 konuşalım ama bu gecenin sonu musluk gibi olur
Niye ya :)
😜 benim gazabıma heybetime maruz kalabilirsin
Bak sen şuna
Sırtımı çizerek bir yere varacağını düşünüyorsan dilimin nasıl estetik hareket ettiğini dişimin nasıl parçalayıcı olduğunu görmemişsindir 😜
Çrplarımı parçalamada
Elime düşersen sadece parçalanacak tek şey çorapların olmadığını bilmelisin 😜
Pis seni :)
Korkma kızım bu kadar parçalanacak tek şey çorapların değildir 😜
Ya ama deme öyle şeyler
Tahrik mi oluyorsun yoksa sen 😜
Ya hayır nerden çıkardın
😜 belki her burada yazdığımı kulağına fısıldıyormuşum gibi hissettirdin
Kaçtın hemen 😜
Burdayım
Buradaysan sabahın nefessiz bitirebilirsin 😜
Bak şuna sen
😆 iddiaları sevmem yaşatmam daha mantıklı gibi buyur seni önden beni de arkandan gelirken görürsün 😜
Aslında şöyle mi yapsak sen kendini yorma ben direk seni yaşamak istediğin zirveleri sabaha kadar hissettireyim 😜
Sardım sana gece gece 😆
Yok beyaz olacak
Fena eder insanı
Dlllerri heryeri