Çorabımın özel bölgesinin yırtmasını isterim bu hareket beni daha çok havaya sokar daha fazla haz alırım ya sizce?

Özel bölgesi kapalı olsun ilk etapta. Ben sadece o bölgeyi yırtıp vajinasının ortaya çıkmasını isterdim. Daha sonra o yırtık şekilde onu bir koltuğun üzerine ya da yatağa serip bacaklarını açardım. Öyle bir şekilde oral seks yapmak deli eder her ikimizi de. Ah bir de ayaklarında topuklu taşımaya devam ediyorsa... ;)
bana her zaman müthiş seksi gelmiştir aynen de özel bölgesi açık veya seks esnasında benim açmam lazım hiç çıkarmadan sevişmek gibisi yok.
Bence özel bölgeyi kapatmayan türden olmalı gadası. Erkek azgın boğa gibi saldıracağı için yırtılacaktır zaten
Korktum ya 🙈
Cevap
25Cevap
galiba eksik bir yan var biraz da tatlı sert olunmalı...
Sert taraftarı olduğum için yırtılmasını seviyorum zatrn 😉
Aslında çok daha fazla detay varda neyse...
Siyahı gizemi için seviyoruz. Özel bölgesi açıksa ne anlamı kaldı ki?
Sulandıktan sonra parmaklarken yırtılsa miss gibi işte
Siyah çorap mükemmel bişey ;) bırak erkek yırtsın hem sen kudur hem o kudursun ;) set seviyorsun belli ;)
evet kesinlikle çok seksi ve beni çok ama çok azdırıyor ayrıyetten kendim yırtmaya bayılırım
Haydaaaa... eşeğin aklına karpuz kabuğu
Bir kere de ben sorayım ne olmuş yani.
Bence üstündeki tüm giysiler yırtılması çok tahrik eder. Zorla tecavüz eder gibi, çırpınarak çaresizce sana teslim olacak ve sihirli değnek ona değecek 💪
O kadar güzel ki benim bile giyesim geliyo ve dövmeye bittim
Hayır beyaz çoraplar daha sexsi
Bu gorselde ne renk olursa olsun kıvılcım attırır
Kesinlikle aynı şekilde ten çorapta çok çekici
Efsane ya ben fileyide çok seviyorum ya :) ya sen
File çorap sevmiyorum hiç çekici degil.
Neden ya ben bayılıyorum sanırım bakımlı ayaklarını sevdiğimden tatlı geliyor bana :&
Bu arada ayakların güzel mi desem :)
Yirtiyorum ben genelde
O çoraptan nolur iteleyınce delınır zaten
Ee söyle yırtsın sevgilin
Sn manyaksın
Neden?
İyi anlamda dedım:))
Evet böyle bir gariysa penisimle yırtarım
Evet öyle
Evet
çok iyi
dehşet bişi