Görseldeki kombin, en sevdiğim tarzlardan biridir. Özellikle jartiyer çorap ile birlikte yüksek topuklu stiletto kombini beni adeta mıknatıs gibi çeker.
evlenince yaparsin ama dogru. kadin guzelse ve beyaz tenliyse zevki arttirir her ikitaraftada. bacaklarda verdigi hizle vajina kenarlarindaki sinir uclarida hassaslasiyor. firsatini bulursan o bolgenin tamamina oral seks yapabilirsin.
Insan dogasi bu. senin gibi dusunen binlerce erkek var. evlendikten sonra bunlari dusunemez hale geliyor. Uykuyu herseyden ustun tutacaksin bunu bir kenara yaz.
Kusura bakma burada seksiliği sağlayan sadece çorap değil. Kadının güzelliği ve şuh cesareti önemli. Baksana jartiyer ne güzel yakışmış. Çorap da tamamlamış onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet mini etek altında hoş görünüyor gadası
yakışır
Görseldeki kombin, en sevdiğim tarzlardan biridir. Özellikle jartiyer çorap ile birlikte yüksek topuklu stiletto kombini beni adeta mıknatıs gibi çeker.
Direk cinsellik duyguların kabarmazmi?
Mıknatıs gibi dediğime göre...
evliysen karina giydirirsin. bekarim ve jartiyer giyen kadin sekste zevk almak icin herseyi yapar.
Ewli deilim
evlenince yaparsin ama dogru. kadin guzelse ve beyaz tenliyse zevki arttirir her ikitaraftada. bacaklarda verdigi hizle vajina kenarlarindaki sinir uclarida hassaslasiyor. firsatini bulursan o bolgenin tamamina oral seks yapabilirsin.
Böyle bı karım olsa 7/24 koynundan çıkmam
beynin o sekilde calisiyor su an ama ilk sevismeden sonra degisirsin merak etme. Marc Dorcel ve Tinto Brass seyrederek hayat gecmez.
Yani bunadami doyarsın zamanla diyorsun
Insan dogasi bu. senin gibi dusunen binlerce erkek var. evlendikten sonra bunlari dusunemez hale geliyor. Uykuyu herseyden ustun tutacaksin bunu bir kenara yaz.
Kusura bakma burada seksiliği sağlayan sadece çorap değil. Kadının güzelliği ve şuh cesareti önemli. Baksana jartiyer ne güzel yakışmış. Çorap da tamamlamış onu
Buna ek olarak bir de stilettosu ayrı tarz katıyor. 👍🏻
Aynı fikirdeyim. Karım hep böyle karşıma çıksa, 7/24 seks yapardım yataktan çıkmazdım heralde. Hala tadamadık şu şeyi bakirlikten kurtulup
Dikkat et adamlar p. rnolarda bile çoğunlukla kadınlara siyah çorap giydiriolaar çünkü izlenme sayısını arttırıyor
Evet dikkatimi çekiyor benim de
Niye
Beyaz ve lazerli ten seksliği ve aura oluşturur nadir giyerim siyah çorap
Bence daha sık giymelisin sana çok yakışır kesin narin ayakların nefis görünür
Bu değişebilen bir durumdur bence 😊
Nasıl yani her kadına yakışmaz mı diosun?
Yani
Sana yakışıyor mu peki?
Ben yakıştırıyorum
Eminim nefis oluyorsundur
Balik etliye yakisiyor bence
Peki sen giyermsn siyah çorap?
Çorapcı Osman reklam yapıyor
Yoo çirkini nefis göstermiyor
Harika bir şey çorap ya delisiyim
Bana cekici gelmiyor shshs
Niye? Gayet seksi bence
Sana gelmez zaten biz erkeklere geliyor sen şimdi siyah çorap giy sokağa çık ayağına bile dönüp bakan kaç kisi olur 😉
Yaa kıyamam sizde giyin üsümeyin hava soğuk sjsj
Ahaha üşürüz ciciş sen giy de gönlümüz ısınsın dnsndjjd
Sana gelmesin zaten ablam 😂
Siyah çorap çekiciliği vardır
albenisi artıyor
Evet çok yakışıyor
Qbartmayin be bi seyi