İlk birlikteliğimi onla yaşadım ama daha önce erkek arkadaşım oldu ve bir adam bir kadına nasıl tutku ile yaklaşır biliyorum kokusunu içine çeker hisseder öper koklar ama benim kocam odun gibi bir şey bilmiyor ve çok pişmanım ben tutku istiyorum bunda yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayBeklentilerinizi tam bilemediğim için ne ölçüde bilmiyor diyorsunuz bilemiyorum ama her zerrenizi kokunuzu içine çeke çeke öpüp emerek avuçlayarak okşayarak vücudunuzu doyumsuzca keşfederek sevişerek size tüm güzelliklerinizden alacağınız zevkleri yaşamanızı sağlayarak sevişip olması gereken yerlerde vakumlayarak emerek sizi içine koymak istercesine bir tutku ile bazı ayrıntılarda vakumlayarak emerek dudakları arasında kıstırıp dil darbelerini atarak sizi zevkten çılgına çevirdiği , avuçladığı zaman size, erkeğimi kudurtuyorum hislerini uyandırırken, sizde parçalayacakmış gibi hisler uyandırarak size karşı ne denli tutku dolu olduğunu düşündürecek şekilde değil mi sevişmesi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayNeden böyle biriyle evlendin önce sana saygı duyup seni mutlu etmesi gerek on sevisme uzun sürmeli ve sana verdiği değeri göstermeli ve seks te uzun sürmeli seni tatmin etmeli kendini degil
03 Yorumla
Soran9 ayEvet ben istiyorum ki bana tutku ile baksın sevişirken konuşsun ama dümdüz canım odun gibi
- 9 ay
Bu bir kere insanlık suçu sevişerek konuşmak on sevişmeyin uzatmak karşılıklı hazzı tutkuyu yaşamak hem birbirinize karşı saygıyı ve sevgiyle seks i uzatır hem evliliğinin sağlam temellere götürür
- 9 ay
Yaşadığın seks ten hiç zevk almıyorsun anlaşılan o 3 dk idini bitirip arkasını dönüyor olmali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. onu biraz afrodizyak beslesen, polen kilit ürün
google bak, aktar filan, biraz tarçın bile off diyorum
evde köşe kapmaca oynarsınız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayOhooo çogu eşlerde neler yok neler bizimkinide yalvar yakar 3-4 ayda bir ikna zor ediyorum cinsellige bende tam tersi çok istekliyim öyle yanlış eş seçimi çogumuzda var maalesef
01 Yorumla
Soran9 ayÖf böylesi bana denk gelmez ya şansımız yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayİmkanlarından dibine kadar kullanacaksın ve seni tutku, aşk ve şevk ile seni sevecek benim gibi olgun ve tecrübeli erkek edineceksin
00 Yorumla
9 ayİşte bunlar gerçekten problem. Yani heyecan uyandırmıyorsa.. üzüldüm durumuna.
02 Yorumla
Soran9 ayMaalesef adam da sıfır heyecan var
- 9 ay
Sana yazık.
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Maalesef sonraki seçiminde aradığını umarız ki bulursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Ne kadar oldu evleneli hiç olmadı mı seni böyle doruklara çıkartmadı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapacak birsey yok gizlice baskasi ile beraber olabilirsin amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. napican bosanacakmisin sen öğretmen ol ona 😁
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayEvlilik arzuya tutkuya ve sonuç olarak sekse en uzak şeydir. Sen neyin kafasını yaşıyon arkadaşım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBu şekilde devam ederse seks yapmasını bilene yönlendirir seni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayNapmamizi istiyorsun peki gelip ben mi seni mutlu edeyim tutkunu vereyim
00 Yorumla
9 ayArkadasım nedense etrafımdaki herkes böyle bende dahil. Yani evlilikleri istedikleri gibi değil :(
00 YorumlaNe kadar oldu evleneli peki bu durum seni yorunca kendinle ilgilenmek durumunda kalıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAşık olmadan görücü usulü mu evlendiniz ki
44 Yorumla
Soran9 ayHayır severek bilseydim böyle olacağını evlenmezdim
Cevap sahibi9 ayEvlenmeden önce bu isi yapmadiniz, aşık adam tutkulu olur aslında ama 🤔
Soran9 ayBen canım gibi anlamadım yani nasıl anlatsam yapıyor yapmasına ama tutku yok şöyle insan koklar her yerini öper hissettirir bunda yok onlar sanki arkadaşı ile yapıyor
Cevap sahibi9 ayÇok kötü ya , tecrübesi mi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayİşini bilmiyorsa senin adına cok üzücü
02 Yorumla
Soran9 ayMaalesef çok kötü
- 9 ay
Üzüldüm senin adına. nasıl tatmin oluyorsun
9 ayYaşlarınız kaç peki acemidir ya belki
06 Yorumla
Soran9 ay28 yaşındayız güya tecrübesi var ama adam da tutku yok
- 9 ay
Ateş yok o zaman yatakta hsni ten uyumunuz yok aleti nadıl küçük mü peki hiç yapamıyor mu seni
Soran9 ayYapabiliyor ama sanırım ten uyumu yok yani adam sanki düz odun gibi
- 9 ay
Sevişmede felsn iyi değil ten uyumunuz uyumlu değil ya senin yaşın kaç boyun kilon kaç
Soran9 ay168 55 kilo 28 yaşındayım
- 9 ay
Fiziğinde çok güzel eminim çokta gğzelsindşr kıymetini bilmiyor ya bence yatakta ten uyumu çok önemli birde sevişme çok önemli ys
9 ayCiddi olamazsın
05 Yorumla- 9 ay
Tutku önemli
Soran9 aymaalesef seviyor beni ama adam sevişemiyor konu cinsellik değil yani adam da tutku fantezi bir şey yok odun gibi düz
- 9 ay
İlginç doruklarina kadar gitmesi seni doyurması iliklerine kadar işlemesi gerek
Soran9 ayEvet işte bunu arıyorum bende ama yok bunda
- 9 ay
Bırdan yazma lütfen😫🙏🙏💓 bütün erkekler abaza
Öğrenir daha karamsar olma
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayUlan harbiden korkuyorum ya evlendigimde karim orada burada benim hakkimda boyle derse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayGit gide farklı şeyler ortaya çıkacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayBilmiyorsa öğret o zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayKötü bir durum senin için
00 Yorumla
9 ayOndan öncekilerle sevişme içine girmeden oldu dimi
00 YorumlaHerkes sevişmeyi bilmez ögret ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayZamanla öğrenir sen yönlendir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sende boynuzla gitsin :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayÖnsevişmede iyi uyarmıyor mu uzun süre?
00 Yorumla
9 ayAaa çok kötü
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYeni evlendiniz sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayOlabilecek bir durum 😂🙋
00 Yorumla
9 ayNe yapıcaksın peki
03 Yorumla
Soran9 ayValla boşanmak istiyorum cinsellik önemli
- 9 ay
Cinsellik mi yapmıyor yoksa yapıyor ama kötü mü
Soran9 ayYapıyor ama tutkulu değil kötü yani
Gizli Üye(36-45)9 ayDünya böyle ters işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Öğret ona
00 Yorumla
9 ayBaşkasıyla seviş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Alişir zamanla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öğret o zaman kocana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne zamandır evlisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyunu doğru oynadığını düşünüyor musun
00 Yorumla
9 ayKonuşmayı denedin mi?
01 Yorumla- 9 ay
Ne diyor?
9 ayBoşan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKonuşmak istermisin biraz taktik vereyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYalamıyordur da kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayyalamıyor mu
00 Yorumla