İlk olarak yapacağın şey onunla bu meseleyi konuşarak çözmeye çalışmaktır çünkü kocan iyi olabilir ama tecrübesizse meseleyi tam olarak bilmiyor olabilir. İkinci yapabileceğın şey onun en ufak güzel bir hamlesine karşılık olarak senin daha güzeliyle karşılık verip çok hoşuna gittiğini ve devamlı olmasını istediğini belirtip veya hisettirmelisin. Üçüncüsüde kocana ön sevişmeyi sabırla öğretme görevi sendedir başkasında değil yani ondan ne bekliyorsan aynısını ona uygulaki neyin ne olduğunu bilsin. Aslında ön sevişmeyi devamlı ve tutkuyla yapabilen erkek bulunmaz hint kumaşı gibi birşeydir ve maalesef bu tür erkeklere sahip çoğu kadın bunun farkında değildir. Tabi aynı şekilde çoğu erkekte tutkulu kadınların kıymetini bilmez. Yani anlayacağın bu işler biraz kader kısmet işidir. Sabırla ve biraz çaba gösterirsen belkide hiç ummadığın biri oluverir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın ruhu incedir ön sevişmeler o kadının ruhundaki zincirleri söküp onu sınırsız hale getirip içine girmek gerekir bu durumda yapılan seks doyumsuz ve iki cins içinde son derecede zevkli olur. O zincirleri ön sevişme ile çözemezsin yapılan ilişkinin tadı olmaz kadın zevk almadığı gibi erkekte dahada çok zevk alacağı kadından yeterli zevki alamaz zamanla bu bıkkınlık ve idteksizlige neden olur. Aranızda konuşun on sevişmeyin uzun tutsun kutudaki sulanmada iyice olusunca giriş yapsın sonra iki seks arasındaki farkı görsün
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBunun iki nedeni olur birincisi fazla bencil yaklaşım, ikincisi erken boşalma ya da ereksiyon kaybı kaygısından dolayı bir an önce penetrasyon gerçekleştirmek. Birincisi ise sağlıklı bir diyalogla sorun çözülebilir ama bu noktada yaklaşımınız çok önemli. İkincisi ise terapi ile çözüm mümkün. Sorunları önemsemenizi öneririm zira bu tip sorunlar zamanla daha da çözülmez bir hale gelebilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum tabi yeri gelince de algı sıfır bu konuda bi kültür gerekiyor sanırım o yok
- +1 yıl
Peki ikinci tahminim olma olasılığı nedir sizce?
Soran+1 yılAy o kim terapi kim narsistin önde gideni kusursuz paşam 😂
- +1 yıl
Bu da bir sorun. Ama kastettigim bunun nedeni erken boşalma ya da ereksiyon kaybı kaygısı olabilir mi sizce?
Soran+1 yılSanmıyorum çok geç evlendii için mastürbasyon başımlılığı bence
- +1 yıl
Penetrasyon ne kadar sürüyor? Hiç sertliği kaybettiği oldu mu ilişki sırasında?
Soran+1 yılYooo öyle bir şey olmadı bi saat git gel yapabilir yalnızca yorgun oluyor sıklıkla iş yorgunluğu yoksa
- +1 yıl
Anladım. Profesyonel bir destek almanızı öneririm. Eşinizin buna sıcak bakmayacağını düşünüyorsanız bireysel destekle de bir nebze iyileşme sağlanabilir ilişkinizde.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım evlilikte cinsellik hem hukuken hem dinen eşit haktır. eşin böyle davranıyorsa konuş. adam gibi davransın. kuranda bile erkeğn kadını hazırlaması emredilir. eğer düzelmiyorsa itiraz et ve ilişkiye girme. sen onun kölesi ya da bir eskort değilsin. haddini bilmesi gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa en alakasız kişiler üstüne alındı valla yeni okuyorum görüşü gayet tutarlı olması gereken de bu zaten böyleydi çocuktan sonra iş hız kazandı sevgiliyken bambaşkaydı bilmiyorum hep diyorum bu da bi kültür sanırım onun kültürü bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonus onunla konusmalisin bu sekilde hosuma gitmiyor zevk almiyorum diye utanma.
Konusmasan bilmez ve sende biraz suclu olursun.
Utanuyorsan ona Sen sevisdiginde goster hhemen icine gelmek istediginde hayir de biraz daha oynasalim de.
Konusss
40 Yorumla
+1 yılSen ipleri eline alacaksın.
O yapmıyor tamam sen ona yol yordam öğreteceksin.
Sen onun hızını keseceksin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlmüş o adam ya, kadınlar önsevişmede hazırlanır sekse, zevke gelir, tutku kazanır, önsevişme zaten olayı zirveye çıkaran noktadır, önsevişmede öyle ilgilenmeliki seninle içine girmesi için delirmelisin ve içindeykende o sevişme devam etmeli, bu ruhsuz kocayı çok aradın mı?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli biriyle konuşmak istiyor musun fikir anlamında?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSende ne istediğini bilmiyorsun sanki
+1 yılBunu konuştun mu onla? Daha doğrusu konuşmaktan ziyade ön sevişmeyi uzun tutmaya teşvik et daha fazla mutlu olduğunu haz aldığını hissettir.. ilişkinin olmazsa olmazı hatta giriş anahtarıdır kilidi açmadan kapıya dayanırsa olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeni üzerime alınmıyorum belki okumadın bile yorumu
reva değil aşkım, boşa hemen. geçmez bununla bir ömür.
46 Yorumla- +1 yıl
@viasomnia hayalimde ki kadın doğal seleksiyoncu ise yaramiyorsa bb tanışsana benle olmaz mı?
+1 yılBir yerden sonra öyle oluyor normladir adamın sana işten gelirken yorgun haliyle on sevişme yapmasını beklemiyorsun herhalde.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa her zaman değil ayda bir bari
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin. Evlenmeden önce belli noktaya kadar bir şeyler yaşamak Evlilik sonrası için önemlidir diyoruz. Aha iste bundan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi bende sormuştum. Soruyu görünce acaba yine mi sordum diye düşündüm. Ben bi çözüm bulamadım inşallah sen çözersin bu sorunu
517 Yorumla- +1 yıl
İlişkiden zevk almadığın mesajını vermelisiniki birtaraflarını biraz yırtsınlar
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 surat asıyorum en azından bişey mi oldu diye sorsun diyorum ama farkında değil
Cevap sahibi+1 yıl@Keynesyen artık bişey yapamıyorum
- +1 yıl
Seninkide mi böyle
- +1 yıl
Surat asmakla olmaz , ölü takliti yap
Cevap sahibi+1 yıl@Keynesyen ellerimi kullanıyorum..
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 o zaman anlar mı
- +1 yıl
Anlar , yapacağın işin ta mk mesajı vermiş olursun
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 tepkisiz mi kalayım
- +1 yıl
Evet , hiç tepki verilmemesi erkeklerin en sinir olduğu şeydir
- +1 yıl
Sende buradan yazma artık , yorumlar herkes burada
Neden bunalıyorsun gözüm konuşsana adamla. Daha dur yenisiniz. Zamanla neler olur. Bizde ilk zamanlar da sorunlar yaşadık şu an iyiyiz. Zaman ver. Konuş. Konuşmak her zaman iyi gelir.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmalisin sekste zevk alamdigini biraz onsevisme yapmali kendini istetmeyi basarmasini istemelisin. Bunda ayip yok oda duzelmeli. Yoksa zevksiz seks hayatiniz olur
00 Yorumla
+1 yılKonu ne olursa olsun, iletişim kurabilmek oldukça önemli. Onunla paylaşmazsan, senin derdin olarak kalmaktan öteye geçmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini bana birak bugün herseyi ben yasatmak istiyorum sen sadecee kendini sal de ve istedigini yap sevecektir
41 Yorumla- +1 yıl
Vuuhhhhh
+1 yıldirek işe başlamaya çalışıyorsa engelle öpmeye felan çalış yatağa uzan öpmesini okşamasını felan iste durumu anlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Yani evlilikte rutinleşme kaçınılmaz ama çözülmeyecek sorunlar değil bunlar. Biraz daha renk katmalısınız sadece bu eşini de ateşler
00 Yorumla
+1 yılSoru trolmu değilmi bilmiyorum ama eğer doğruysa senin işin çok çok çok zor. Yani ne evliliğin ne seksin ne ilişkinin tadini alamiyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Kocan ilgisiz birimidir hep
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmeyeceksin derdini anlatacaksın. Snra neden evlilik öncesi ilişkiyi destekliyorsun diyorlar.. Bilsen evlenmezdin
04 Yorumla
Soran+1 yılWhatttt 😂😂🤣 evlenmeden üç yıl seviştik herif değiştiiiiiii
Soran+1 yılYa çok biliyorsunuzzzz
- +1 yıl
çok biliyoruz demedik. aklıma gelen ihtimali söyledim. ozaman soruda belirt sonradan böyle oldu başta değildi diye.
- +1 yıl
evliler yazıncada beğenmiyorsun sıkıntı yok
+1 yılYa altadacaksın ya boşıcaksın er ya da geç biri olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri olmayacak soruyu sorduk diye adamı çöpe atacak değiliz evlilikte bu minnacık bir problem, of ne ergensiniz
- +1 yıl
Bende evliyim cinsellikmi minnacıkmı sorun😀 tamam kendini kandırmaya devam et umarım hiç biri olmaz çoğu partnerim senin durumunda😉 neyse ben ergenim eyvallah, ama evliliğin %80 i cinselliktir tabi cinselliği gerçekten seven ve bilenler için
Soran+1 yılSizin ortak noktanız sadece cinsellikse ben napayım, jigololuk mu yapıyorsun evli barklı adam nefsinize sahip çıkarmayacaksanız evlenmeyin hadi diyelim evlendin boşan da bu şartlarda adam desinler
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılIçine girmesi ile müsaade etme sen uzun tut onu yönlendir içine girmek istediği zaman onu tut sen çık işte başla onu öpmeye
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte bunlar normaldir öyle uzun yıllar sürmez zaten indir yap böyle sürer çok nadir adam akıllı olmasi
00 Yorumla
+1 yılKonuşacaksın kocan degilmi iletisim kuracaksin buraya degil ona soylesen bi hal caresine bakardiniz belkide
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle kitap felan öner anlamazssa ayrıl, ön sevişme daha önemli çünkü. Böyle bir odunu çok mu aradın:)
00 Yorumla
+1 yılCan sıkıcı bir durum. En sevmedğim şey oldu bittiye getirmek böyle anlamlı güzel bir birlikteliğği.
00 Yorumla
+1 yılDurumu açıkla. Bak bu boşanma sebebi sayılabilir. Kocalık görevini yerine getirmiyor diye dava aç insan içine çıkamaz 🤣🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle adamlara da naisl kadınlar denk gelir.. sevişme olmadan seks mi olur... en azından yalamasi gerek seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılLan Şile de iskeleden denize atlar gibi ilişkiye mi girilir a odun kardeşim , kadın ruhundan bir haber bunlar
00 Yorumla
+1 yılİşte önceden seks yapılmış olsa bi kaç kez evlilik kararlarının %70 i bozulur 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın evlendikten sonra yatakta beklediğinin tam tersini bulabiliyor insanlar😊
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. konus onla on msevismede cok zevk aldığını belli et
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDenemedenmi aldın iadesi cok zor bee şdarw et yenisini alana kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme öpüşme sevişme falan ama adam tecrübesiz demekki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılJel kullan , işini görsün sende ölü takliti yap. Belki anlar.
00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla yapiyorsunuz bu durumu aşmak için pratik yapmanız gerekiyor ya da ödüller koymanız gerekiyor odulden kastım yeni fanteziler ve pozisyonlar olabilir bir süre belirleyin o süreyi geçerse sevisme ona sürpriziniz olduğunu soyleyin
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm bir süredir oral istediğini söylüyordu acaba onunla mı ilgili
- +1 yıl
İşte bu mesela Bi süre belirle deki yarım saat mesela sevişirsek oral yapacağını soyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOgret ona. Yeri gelir kadin kocasisi yeri gelir koca kadinini buyutur derdi benim buyuklerim
00 Yorumla
+1 yılAy tam hödükmüş yeminlen gir çıktan daha zevklidir ön sevişme hatta 1 saat bile sürebilir
00 YorumlaMeslegi ne merak ettim yardım etmek amacıyla soruyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsel yaşamından memnun olmayan her kadın gibi, yakında sende aldatmaya başlayacaksın
00 YorumlaBol bol romantik dizi film izlet illa bir yerden bir şeyler etkiler kapar
00 Yorumla
+1 yılErkek görüşlerini okumaya geldim leş resmen leşsiniz arkadaşlaaaaaaaar
01 Yorumla
+1 yılSana büyük haksızlık bu durum düzelmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey yıllaedır bende var. Gir çık bitsin der hep
00 Yorumla Niye öyle hödüklük yapıyorki oda tadını çıkarsın bitirmesin bari hemen 🤦🏻♂️
00 YorumlaSen öğret olmadı film ac bak böyle yapılır diye anlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alcan karşına konuşcan başka çaresi yok ya da terapiste gidiceksiniz yoksa hepten biticek bu mevzu
00 YorumlaYa seks nedir nasıl yapılır bilmiyor. ya da çok yorgun geliyor oldu bittiye getiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların en sıkıntı yaşadığı sorunlardan seks gir çık boşal olmamalı ön sevişme ilişkinin temel taşıdır ama tecrübesiz erkekler maalesef kötü şans
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki sorunları vardır uzun süre sert kalamıyordur onunla konuştun mu?
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo ön sevişmiyor tamam... peki senin ön sevişmene izin de vermiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBin ivlinmidin inci cinsilliği kirşiyim asklfjksjf
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin çoğu önsevişmeyi sıkıcı buluyor ne yazık ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYap işte ne ön sevişme falan özenti olmayın adam haklı
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılön sevişme az olmalı bence acı olsun biraz 😋
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Cevap sahibi+1 yılsaçlarımı çeksin kızartsın her yerimi , ha bir de küfür etsin
Cevap sahibi+1 yılki eşim öyle zaten
Cevap sahibi+1 yılevet🙃
Cevap sahibi+1 yılsfjfkd
Cevap sahibi+1 yılanladım anladım rahat ol
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeç olmadan değiştir, başka yapacak bişey yok. Bekleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunlar evlilik öncesi konuşulur.
Bundan sonrası ayrılık.
00 YorumlaAy klasik erkek 😒
513 Yorumla
Soran+1 yılOf evlenince çok sıkıcı geliyor ya sevgiliyken böyle değildi🤦♀️
- +1 yıl
Klasik diyip durmayın ben çok seviyorum ön sevişmeyi
Soran+1 yılGençsindir belki benimki 40 yaşında ya @PastırmaKrali
- +1 yıl
26 yaşındayım ben
- +1 yıl
Evlenince daha fazla isterim sevişmek
Soran+1 yılHayır bi zaman sonra sadece rahatlayıp uyumak için yapıyorsun hatta
Soran+1 yıl28
- +1 yıl
Ben yapmam değişmem asla
- +1 yıl
12 yaş fark var istek azalmıştır tabi. Farklı heycanlar denediniz mi?
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Küçük dokunuslar yap sonuç odaklı olmaktan işin zevkini paylaşma boyutuna getir
00 Yorumla
+1 yılBu gerçekten çok kötü
Ön sevişme uygulamayan erkek kadının gözünden çok fena düşer00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de kari iliskiye girmek istemiyor aseksuel bunu ne yapacagiz elim kolum bagli kala kaldim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor. Kadını olaya adapte edip girsen kat kat zevk alırsın. Hemde daha vahşi olur ooov
00 Yorumlareva degıl tabıkı ama alıp karsına oturup konuscaksın yoksa ılgıyı baska erkeklerde arar ve bulursun
00 Yorumla
+1 yılerkek dediğin kız boşalana kadar yalar seks yapar kızın istediği herşeyi yapmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşmayı denediniz mi!
Ben bundan hoşlanıyorum şöyle yapalım böyle deneyim gibi00 YorumlaKapmışsın bakiri bir de söyleniyorsun..
30 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat