Çevremdeki 10 ilişkiden 5 tanesi net bu şekilde yani özellikle yeni tanışıp bu şekilde davrananlar sadece amaçları o gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çevremdeki 10 ilişkiden 5 tanesi net bu şekilde yani özellikle yeni tanışıp bu şekilde davrananlar sadece amaçları o gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Offff ya erkegin amaci zaten o ya allah askina onun icin olmasa bir erkek sizi ne yapsin cidden bir aciklarmisin lutfen
@H6335dem çok haklısın şahsen ben de erkek olsam ben de kızlara bu yüzden yavşardım 👍
@Ayse-gul66 dunya cinsellik uzerine donuyor kadin erkege istedigini verir erkek kadina servetini verir bu yani baska turlusu imkansiz zaten ya tanimadigin el kizini bir sey yoksa niye derdine katlanasin ki oyle degilmi bayan erkek arkadas ayagi hep yalan dolan erkek belki bir gun benim olur umuduyla katlaniyor baska bir sey degil
Çok sığsın
Ben sıg degilim siz malsiniz mk niyetinin yatak olmadigina ikna edip sonun yatak olan iliski bir tek bizim mal ulkede yasaniyor nedense ya allah askina canim dusun biz evlendik oldu bitti cinsellik yasamiyoruz bir sey olmuyor ben sana neden katlanip bir ay boyunca esek gibi calisip sana bakayim mantikli aciklaman var mı
Birincisi ben kendime bakıyorum ikincisi sizin gibi duygusuz insanlar lütfen bizden uzak dursun
Sen kendine bak canim ay ask sevgi diye diye kendini kandirmaya devam et erkek iki gun eve ekmek getirmesin hesabi odemesin yuzune bakmazsiniz la 😅😅😅
her konuyu mum gibi düşün
öncelikli belki erkolar için ama o da biter geçer
sürekli konuşamaz erkolar zaten , çok konuşmayı kızlar kadar sevmezler
Konuşacak başka bir şeyi yok, niyeti kötü. Onlar da konuşulur elbette ama her şeyin yeri ve zamanı var
Sen asil o diger 5 kisiden kork. Onlarin da amaci cinsellik ama belli etmemeyi ogrenmisler onlar daha sık iliskiye gorip isi ogrenenler.
Ciddi iliski ariyorum fakat ne varki benim gibi kimse kalmamis
Ciddi ilişki olsa bile bunun bir sırası olduğunu düşünüyorum
Bencede oyle uygunsa olursa tanismamiz mumkun olur mu
tüm erkeklerle işin yok zaten 1 tane bulup kenara çekileceksiniz ruhunuz doyarsa
Ya ne olacaktı? Muhabbetse erkeklerin muhabbeti net daha iyi
Gerçekten değer veren birisi objeleştirmez bence
Seven arzular, başkasını mı arzulasın
Arzulamak başka bir şey herkes sevdiğini arzular ama sınırını da koyar yani birisi hemen bel altı konuşuyorsa kendine başka bir şey arıyordur bu net
Orası öyle
Bahsettiğim o değil
başka bişey düşünemiolar çünkü
Genel duunce oldu gibi
21 yaşındayım 2 sevgilim oldu konuyu hiç cinselliğe çekmedim
We are clean
Ne yapalım kalkıyor küçük enişte biz de dayanamıypruz
Sadece yükseldiğim zamanlar
Hayrina mi seninle olacak
E abazalık işte
etrafındaki kadınlar çok çekici demek ki
Kadınla erkek arkadaş olamaz.