+1 yıl1. Abazan demicem amatör olduğu için (Çünkü erkek cinsi komple abazandır. Bu bir sapıklık değil erkeğin kişilik özelliğidir. Abazanlık erkeğe hastır. Kadın güce ve maddiyata hastadır.) Erkek için aslolan libidosunu ilişkinin hangi aşamasında, nerede, ne şekilde ortaya çıkarması gerektiğini bilmesiyle alakalıdır. Kızların yakındığı mevzu da bu zaten.
2. Kadını o yolun yolcusu olarak kokladığı için (Bu erkeğin önyargısı da olabilir, bunda gerçeklik payı da olabilir. Birçok kadın bunu alt perdeden, bazıları da üst perdeden yapar. Bazı profil fotoları ve diğer yazınsal paylaşımlarınızda bunu görmek mümkün.)
Aslında abaza erkekten ziyade talep edilmeyen erkek vardır. Kadınların hem gözüne, hem gönlüne hitap eden erkekler, erken yaşlarda cinsel doyuma ulaştığı için ilişkilerinde gayet profesyonel davranabilirler.
Doğal olarak hayatında fazla ilişki yaşamamış bir erkeğin de hem libidosu yüksek olacak, hem de diğer erkeklere göre daha amatör olacaktır. Haliyle böyle bir erkek, sevgili bulduğu zaman konuyu hemen cinselliğe bağlar. Bu durum başta da belirttiğim gibi hem biriken libidodur, hem de buna bağlı bir ilişki amatörlüğüdür. Çok ahlaki bir alt yapısı olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Yüzde 90 metaboliktir , yüzde 10'u ahlaki zaaftır ancak.)
Son tahlilde madalyonun iki hatta çok yüzü vardır. Her yüzü de gerçektir.
Lakin her cinsiyet, kendi hesabına gelen yüzü satın almaktadır. Benim itirazım olan şey de budur.
ÇÖZÜM: Hepimizin olgun ve erdemli beyefendi/hanımefendi olmamızın yolu karşı cinse taş atmak değil. Hemcinslerimizle biraraya gelip karşı tarafı dedikodu etmek kendimize ve diğer hemcinslerimize karşı bir özeleştiri mekaniği geliştirmektir arkadaşım.
Bu da gecenin şarkısı olsun.
https://www.youtube.com/embed/tm8bfSSnF2A11 Yorumla- +1 yıl
*Hemcinslerimizle biraraya gelip karşı tarafı dedikodu etmek değil kendimize ve diğer hemcinslerimize karşı bir özeleştiri mekaniği geliştirmektir arkadaşım.
En İyi Cevaplar
+1 yılBastırılan, yasaklanan, tabu olarak gösterilen konular bir cazibe uyandırır. Toplumumuzda bu tarz konular rahatça konuşulamadığı için kişiler (bunun kadını, erkeği yoktur) kendilerini görece daha rahat hissettikleri yerlerde bu konuları konuşma, imkanı varsa yaşama ihtiyacı hissediyorlar.
Doğal karşılamayı deneyin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yoo yapmıyorum öyle bir şey senin konuştuğun erkekler eşek diye sen mal mal erkekler seçiyorsun diye beni niye genelliyorsun
111 Yorumla- +1 yıl
yine senin s4laklığın ertesi gün aynı olan insanla hâlâ devam ediyorsun hadi ondan ayrıldın yine aynı davranışı sergileyen tiplerle oluyorsun git biraz şu seçimlerini gözden geçir bu tür insanların zaten bilinen ortak davranışları var onları gözlemle en ufak kırıntısını gördüğünde yol ver
- +1 yıl
alakası yok senin gibi tipleri çok iyi biliyorum ben asla düzgün insan seçme beceriniz yok sizin 10 tane deneyin 10 tanesi de aynı çıkar ondan sonra buraya gelip genelleme yapıyorsunuz işte, ayrıca bu genellemeyi yapacak kadar erkek tanımışsın demek ki sürekli farklı birini tanıyorsun
- +1 yıl
@Incibennn dhdhchccjjhsdh
erkekler cunku askim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTek amaçları o çünkü beyinleri olmadığı için zaten günümüzde herkes cinsellik için evleniyor artık
81 Yorumla- +1 yıl
Yeter
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİşleri güçleri o çünkü gadası
20 Yorumla
+1 yılYani çünkü erkeklerin fizyolojik özellikleri bakın bu sapıklık değil erkeklerin fizyolojik özellikleri cinselliği daha fazla kadınların da cinsel istekleri var bunu biliyoruz ama erkeklerde sperm kesesi olduğu için devamlı bir boşalma isteği duyarız ve bundan kaynaklı olarak da cinsellik bizim için daha ön plan
26 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca ben öyle kızları tanıdım ki öyle lafa gelince cinselliği ben istemem sevmem deyip de o noktaya geldikten sonra benden beter olan kızlar da biliyorum kızlar sadece belli etmiyor erkekler belli ettiği için sadece ön planda erkekler var oluyor ama kızların da istekleri ön plana çıktığı zaman dediği erkeği elde etmek için her şeyi çok güzel yapıyor yani cinselliği sadece erkeklere bağlamanız ve bu şekilde erkeklerin linç ederek yorumlamanız saçma, üstelik ona bakarsanız bütün dizilerle filmlerde afişlerde reklamlarda hep kadın oynatılıyor kadınlarda halinden memnun ee ne cinsellik olarak önümüze sunanlara sesiniz yok da sizi obje olarak kullananlara bir şey demiyorsunuz da erkeklerin mi suçu oluyor
- +1 yıl
Görüşürüm mü beğendiğiniz için teşekkür ederim @sonbirsigara
- +1 yıl
Ayrıca diye başlayan kısım çok çok iyi. Biraz da gerçekleri konuşalım. Neden kadınların obje olarak kullanılmasını özgürlük olduğunu empoze ediyorlar bunu sorgulayalım.
Hangi kadın sevdiği adam dışındaki bir erkek tarafından arzulanmayı ister ki? Buna rağmen obje olmanın özgürlük olduğuna inandırdılar bir kısım kadınlara maalesef. - +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum tesettür dediğimiz zaman kapanın dediğimiz zaman girici yobaz oluyor insanlar ama göğüslerinizi açın dendiğinde modern oluyor sonra başkası da dönüp baktığı zaman s**** oluyor
- +1 yıl
Beni seç beni 😄
Sen de cinsellik konuşan erkek ile bir daha konuşma. Sevgilin ise illa o konuyu açar ama bir arkadaşın ise sert çıkış tepkini koy. Baktın anlamıyor artık muhattap olma ama genel de ülke de birçok erkek cinselliğe konuyu çekeceği için etrafında kimse de kalmayabilir o durum da var.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar hiç bu durumdan rahatsız oluyormuş ayakları yapmayın, çoğu kız sevişme, cinsellik yaşıyor artık. Mk bir kızdan hoşlanıyordum, saf temiz duygular besliyordum ona karşı, aklıma bir kere bile o düşünceler gelmedi ama benimle konuşurken başka bir erkekle sevgili olduğunu gördüm. Düzgün seven erkeklerin kıymeti bilinmiyor
34 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺
Cevap sahibi+1 yıl@kendalliste_ bu devirde böyle, sonra gelip ağlarlar burada
Cevap sahibi+1 yılKonuyu cinselliğe çeken o kadar kız gördüm ki, yani bu karakter ile alakalı, cinselliğe getiren sadece erkekler değil
Erkekler degil. Burada rahatca her seyi soyleyebilecegini dusunen sapik erkekler. Gercek hayatimda hicbi flortumun veya arkadasimin bu sekilde konustugunu gormedim. Sanal insanlara cok yuz vermemekte fayda var
49 Yorumla- +1 yıl
o zaman yanlış insan çok dolaylı olarak gene kız haklı
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM cevre cok etkili. Arkadaslarin kimse ister istemez onlara benzer insanlarla takiliyosun. Cunku insanlar zamanla birbirine benzediginden tercihlerimiz de o yonde oluyor. Ben daha duzgun bi cevrenin insanin hayatini olumlu yonde etkiledigini dusunuyorum. Takildigin insanlar da ona gore sekilleniyo. Secimler, bazi zorunlu faktorler ( okul gibi) etkiler. Yapacak bi sey yok
- +1 yıl
hangi erkeğe bakarsan bak en düzgünü bile öyledir
- +1 yıl
güvenle alakası yok benim bütün arkadaşlarım erkekti çok erkekle konuştum yüzde 98i aynı
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Abazalar yapar onu.
Adam olan cinsellik peşinde koşmaz.
Bir ilişkide aşk, sevgi, saygı, sadakat, birlikte güzel vakit geçirmek, huzur, mutluluk vs. Vs. Sürüyle önemli şey varken cinsellik peşine düşen abazanın tekidir.80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe düşkün olan erkeğin sapık düşkün olmayanın kırık ilan edildiği bir ülkeyiz. Bakire kızlar kutsanırken bakir erkeklerin taşlandığı bir ülkeyiz. Playboyların alkışlanıp evleninceye kadar cinsellik yaşamamış erkeklerin kışkışlandığı ülkeyiz. Hanımefendiler sağolsun durumlar böyle...
32 Yorumla- +1 yıl
Bİ BİT + EİC
- +1 yıl
Bİ BOT+ EİC
Özellikle yeni tanıştığın ve sürekli daha seni sosyal veya kişisel olarak tanımadan cinsel açıdan ve fiziksel açıdan tanımaya çalışıyor ise niyeti net seninle sadece cinsel olarak takılmaktır. Benim etrafımda da o kadar çok var ki bunlar gibi erkekler, onların yüzünden erkeklere olan güvenim sarsılıyor gerçekten...
38 Yorumla- +1 yıl
Yok be canım ben o kesin değilimdir 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bütün muhabbetlerin başlangıcı cinselliktir sektir yani savaşları başlatan sekstir o kadın memnun olacak bu kadın Senin olacaktır ekonominin düşmanı bile sektirir ekonominin tek sorumlusu tekstir yani doları çıkartan bile sekstir Zampara yapan bile sekstir
20 Yorumla
+1 yılŞerefsizler ve sapıklar o yüzden hani 1 kere getirir tamam ama 50 kere açan erkek gördüm mesaj kutumu’da onlardan kapattım zaten her yerdeler keşke herkes filmlerdeki gibi olsa, normal hayatları olsa, ama hayatları full olarak cinsellik olmuş ya bide kendilerinide tüm kızlar kabul edcek sanıyolar iğrençler...
20 YorumlaEvet zaten erkekler bunu tek taraflı yapıyor ve sizi hep zorluyor degilmi? Bir tek biz istiyoruz cinselliği bu dünyada siz zorla yapıyorsunuz, sizin canınız hiç istemiyor değilmi? Ek olarak, hayat döngüsü zaten bu şekilde, bunları aşın artık 2 karşı cins bir araya geldiğinde oturup pişti oynamayacak bu olayları artık garipsemeyin ya 🤣
20 YorumlaGenelleme yapmak doğru değil bu konuda. Çok az da olsa her konuyu cinselliğe getirmeyen erkekler de var tabii. Her konuyu hemen cinselliğe getirenlerin de gevşek oldukları için öyle yaptıklarını düşünüyorum.
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl**erefsiz olduklari icin. Cinselligin onemli olmadigini asil onemli olanin duygular oldugunu gormeyecek kadar korler nefisleri onlari efsunlamis bir buyunun pesinde kosup gidiyolar. Allah hesap sorarken ne diyeceksek rabbim affetsin bizleri cok gunahkariz cook
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında karşılıklı bir olay. Kadınlar da buna karşılık vermese veya bu konuyu açmasa onlar da cesaret edemez. Artık ilişkiler takılmalık olarak yaşandığı için insanlar oldu bittiye getirmek istiyor. E sende doğal olarak ilişki normal seyrinde gitsin istiyorsun duygusal+cinsel paylaşım istiyorsun ama işte o geldiği zaman zaten bunu anlarsın
54 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Süper yorum
Cevap sahibi+1 yıl@Leptin konuyla bu dediğinin zerre alakası yok. Tecavüz apayrı bir olay. Mesele şu ilişkiler şu anda zaten çıkar odaklı olmaya başladığı için insanlar zaten bu da böyledir diye düşünüp daha rahat davranabiliyor mesele bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=Bf6WoGYuEdk&pp=ygUXU2VrcyBzZWtzIGVza2kgxZ9hcmvEsSA=
Cinsellik önemli bir mesele konu, sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur bu normaldir aksi anormaldir! 😅
Seks konuşmak, futbol konuşmak, hobilerdeen bahsetmek kadar doğal ve normaldir! 😅
Seksin faydaları yazmak ile bitmez! 😅
Yıllar önce bile şarkısı yapılmış, seks seks seks! 😅10 Yorumla
+1 yılYa erkeklerde hormon yüksek cinsellik sürekli aklımızda elimizde degilii ama özgüveni yüksek karakter sahibi erkekler pek cinsellik konuşmaz ama yoklukta olan hiç kız arkadaşı olmamış sevişmenin adam cinsellik düşünür konuşurken bile penisi taş gibi olur.
10 YorumlaSapıktırlar. Bu yüzden sana tavsiyem ülkemizde ki erkekler adına genelleme yapılabilir çünkü ezici çoğunluk öyle o yüzden genelleme olabilir. Erkekler başta numara yapar olmadığı biri gibi gözükür sonra yüzleri çıkar ortaya çabuk güvenme temkinli dur. Amaçları sapıklık zaten genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe konuşsun senle mesela? 😎 Ekonomi mi konuşsun 😉 Biliyorsundur inş ama o bacak aranızda ki olmasa bırakın suratınıza kendinizi metanol ile yaksanız dönüp de bakmayız. Tek size bizi çeken parçanız o parça o da yavaş yavaş soğumaktayız o parçanızdan.
25 Yorumla- +1 yıl
Sogu zaten.
- +1 yıl
Bizim de istedigimiz o. Sogu ki bizden uzak durun
Cevap sahibi+1 yılYaşın küçük güzelim. Daha hormonların sana diyor ki :" Gençsin güzelsin sokakta elini sallasan 50 binlik olursun..." Kadınlar 35 li yaşlarda anlar erkeğin ne işe yaradığını ve 40-60 yaş aralığında bunu alanen telafuz ederler ki koca bulun banaaa diye ama çok geçtir. Ben 7 yaşından beri sizlerin arasında dolaştım kuyumcuyum kadın iç sesini en iyi ben bilirim. Karşında 16-17 yıllık insan ve beden dili prof. olmuş biri var.
Sana cevabım: İyi şanslar hayatında. Anlıyorum neler düşündüğünü. Umarım gittiğin yolda mutluluğu bulursun ne diyiyim daha 😏
- +1 yıl
Yoo hormonlarim oyle bisey demiyo hic. Bir erkege muhtac kalacak duruma dusmedim sukur. İnsanlardan nefret ederim desem yeri var hayatimda kimseyi istemiyorum. 50-60 a kadarda Allahim yasatmasin. Ele kola kaliriz sonra Allah muhafaza sagligimla sihatimle oluyum gidiyim tek istegim. o
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar tatlım hayatında 💅👩🏫💁♂️💁♂️💁♂️
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu hiç bir kız erkek olmadan anlayamaz o yüzden dünyanın tüm kelimelerini bir araya getirip anlatsakda anlatamazsınız o yüzden hiç yorulma kardeşim cevap aramak da erkeğin istekli oluşunu hiç kimsenin yadirgamaya hakkı yok gen genetik yaradılış böyle
00 YorumlaCiddi düşünmedikleri için bence konuşması gereken zaman var konuşulup bir yere varılır ama dediğin gibi sürekli cinselliği açıp duruyorsa Ben ona s**** derim
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her konuyu cinselliğe getiren erkek sevişmek isteyen erkektir. Bu klasik.. Senin hayatına giren erkekler neden sürekli cinsellikten bahsediyorlar? Bunu sorgulaman gerek.. Zira sandığın gibi her erkek aynı değildir.
10 Yorumla
+1 yılcinsel aclik.. Cinsel yoksunluk.. Cinsellige ulasimi zor birisi karsindaki.
16 Yorumla- +1 yıl
aynen... Daha yolun basinda.. Sizin yaslarda normal.
- +1 yıl
onlarda zaten daha beter.. Her sey yaş degil.. Sonucta... Cogu hayatinda 1 kisi ile beraber olmus..
- +1 yıl
Yani oda senin bedenin senin kararin.. ne diyeyim (: ₺((₺(₺
+1 yılGevşek oldukları için kafaları sadece ona çalıştığı için.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden bu soru neden bu kadar etkılesım almıs olayı nedir yani?
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız uyuyamıyorum ıkı gündür sen ne dıyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdiye kadar konuyu cinselliğe getirmeden konuşabilen 3 erkek tanıdım. Oturup cinsellik dışında konulardan konuşmak istediğimi söylediğim halde şaka da olsa konu bir şekilde cinselliğe çekiliyor. İnsanın fikri ne ise zikri de odur. Ne diyeyim
30 YorumlaAklı sürekli cinsellik olan erkeği hayatıma almam.
41 Yorumla- +1 yıl
Bende
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizin gibi kezbanlarla konusup abazaliklarini ilan ediyorlar iste
23 Yorumla- +1 yıl
Ustume alinmadim tsk
Cevap sahibi+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yılBana bana bana
Amaçları o , ama hepsi ayni değil.
39 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik dediğimiz kavram sonuçta hem erkek hem dişle yaşanan bir olay değil mi iki tarafında yaşadığı bir olguyu bir değeri neden bir tarafa mahal ediyoruz sürekli alkış tutarken sağ el sol elle vururken sol elde sahile vuruyor yani aslında baktığında şartlar eşit
- +1 yıl
Sonuç olarak bir tarafın cesur davranması lazım bu genelde kadın tarafı da olabiliyor erkek tarafı da yani eğer her iki tarafta çekingen davranırsa bırak konuşmayı ilişki yaşamak bile olmaz ki yani en nihayetinde biri birinin arkasına saklanması lazım her iki taraf baskın olursa gene olmaz her iki taraf pasif olursa gene olmaz ben mesela hiç görmedim etrafımda baskın çiftin bir arada yaşadığını ya da basit pasif çiftin de bir arada yaşadığını görmedim
- +1 yıl
Bak ya sabah sabah fırça da atıyor :)
- +1 yıl
Tamam kızma da
- +1 yıl
Mıhla yu nerden bulam burada hep et hep et
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kadınla konuyu neye getirelim? bi soylesene.. neden iyi anliyorsunuz mesela.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz hardcorr bir yorum olacak ama galerideki bir arabanin kalkipta "bu gelen musterilerin hepsi neden konuyu hep beni surmeye getiriyorlarr?" Anlamiyorum demesi gibi bisey bu.. dunyadaki esas goreviniz bu yani geri kalan tum fizik kimya elektronik insaat yerlesim barinma yemek endustrisi ucaklar arabalar bilgisayarlar yani hersey erkegin eseri farkinda misiniz? Erkek olmasa hala magarada birbirinizin saclarini cekiyorduz. O da yrmek bulabilip hayatta kalmis olsaydiniz.
Cevap sahibi+1 yılCevap bulamayanlarin tek dayanagı. Boş insanların en buyuk eseri olan "bos yapmak" sözdeyisi ne de güzel birsey degil mi? Onu yazana kadar cevap verseydin seninle ne konusulur? Dedikodu mu yapalim?
+1 yılya boş yapmayın cinsellik istemesinden sizde deli gibi hoşlanıyorsunuz cinselliğe girmeden sizinle kız gibi kız kıza sohbet mi etsin
10 Yorumla
+1 yılZaten kadınlar başlattığı zaman sıkıntı yok. Bütün sorun erkekler başlattığın da. Taşlayın bütün erkekleri.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim biz erkeğiz Allah bizi bu şekilde yaratmış artık şöyle saçma sapan cevabını bildiğiniz sorulari sormayın adı üstünde erkeğiz cinsellige hormonlarimiz dolayısı ile meyilliyiz ayrıca insan sevdiğini arzulayabilir bunda absürt bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılYanıtlarda herkes sallamış durmuş :)
Seks olmadan erkeği bir kadın bağlayamaz, kendini kandırmayı bırakın.
10 Yorumla
+1 yılDert edilecek bir şey değil. Konuşmak istemiyorum deyin, net olun, hala devam ediyorsa engelleyin.
Nedenini biliyorsunuz zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAq hormon diye bişey var ki emin ol erkekler zamanında komuyu cinselliğe getirmiş olmasaydı sık sık soyumuzun devamı olmazdı
10 Yorumla Eline, diline ve beline sahip olamayanlar erkek değildir.
20 Yorumla
+1 yılÖyle gülüm 😂 cinaelliksiz hayat demek soğansız menemene benzer
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bu kişilerin Baska hiç bir düşüncesi yok beyin mal olmuş onun için
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk sevgi olmadığı için kimsede direk cinsel konuya giriyorlar. Erkeklerin amacı da bu zaten aşıkmış gibi gösterip olayı seks e baglamak. Alayına kibrit çöpü🙄
20 Yorumlatestesteron ve medeniyet lobunun gelişmediğinden
20 YorumlaYok ben getirmiyorum karşı taraf getiriyor bende devam ettiriyorum yardımcı olmak için 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Sende cinsellik konuşmayan erkekle konuş sen izin verirsen buna bir şey diyemem.
10 YorumlaYanlış erkeklerle birlikte olduğun için sana. Öyle geliyor
10 Yorumla
+1 yılNereye getirsinler? Ekonomiden ve üretim siyasetinden mi bahsedelim? 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz niye hiç bi konuyu cinselliğe getirmiyosunuz yeter cidden
10 Yorumla Çünkü siz kadınlar çok s…xy bir fiziğe sahipsiniz.
o memeler kalçalar göbekohhh
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBitmeyen libidonuzu s…. yim ….. hiçbir b. ka kafası çalışmayan …mun azman toplumu
10 Yorumla Kızdan hafif yüz aldıklarında acımaz o vajinayı sorar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka şeyleri kız arkadaşların ile konuş!
erkekler bu
istemiyorsan
kendin yaşayacan10 Yorumla
+1 yılhayvan iç güdüsüyle hareket ettikleri için
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Sapık olanlarda var ama seksi gerçekten çok sevende... Sapığın kriteri olmaz öbürünün kriterleri olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler diyip genelleme bence çünkü sen agirbasli kendini bilen erkeklerle tanismadiysan bu bizim suçumuz değil.
10 Yorumla
+1 yılLibido beyine baskın geliyor herhalde
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu onun bunu koynuna giren hemcinslerine sor sen evvela
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyle yatmıyorum günahımı aldın
Gizli Üye(30-35)+1 yılCins olan tipler cins-el konuları çok severler
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam sende sana cinsel yaklaşımı olmayan biri ile birlikte ol o vakit eminim ki o zamanda buraya gelip sevgilimle üç aydır konuşuyoruz ama bana cinsel yönden hiç yaklaşımı olmadı diye burada bize dert yanarsın acaba beni arzulamıyor mu diye 🤭
00 YorumlaAslında var ya grev yapcaz sonra hepiniz bizim ayağımıza geleceksinizde o da olmaz işte, tabiatımız böyle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Turkiyedeki toplum baskısı cinselligi konuşmamızı engelliyor burası bu baskının olmadığı yer p yüzden hep konular cinsellik üzerine oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlışınız var
Kadın nerede bekliyorsa erkek konuyu oraya götürüyor10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer