Cinsel Yaşam Cinsellikte erkek de kız da acemiyse sorun mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkek cinsellik yasamadiysa, karısına ilk gece nasıl yapacak Cinsellikte erkek de kız da acemiyse sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İki taraf da acemiyse ilk beraberlik tam bir kaps ve fiyasko olur. 0 0 Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay İnternet çağında yaşıyoruz ve bir insan hiç bilgisinin olmadığı bir konuda bile en geç birkaç saat içinde iyi kötü bilgi edinebiliyor. En kötü ihtimalle YouTube'da vs. birkaç video izleyip bilgi edinebilirler. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanki uçak sürecekler. Hicmi videolarda görmediniz. Birbirinizle berabwr ola ola hem kendinizi hem birbirinizi keşfedeceksiniz 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Bir şekilde oluyor bu, yasamadiysa arastirmamista olmuyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Napalım knk o zaman her yeri ellenmis jigolomu bulalım ne anlatiyon 1 1 Yorumla Kampçı_ 9 ay Helal kız😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Teknolojiden öğreniliyor o olmazsa zaten yakın çevreden birde bu insan doğasının bir parçası yürümeyide bilmiyordun nasıl öğrendin öyle yani 0 0 Yorumla
b3ntq Takip Et Xper 6 Yaş: 25 9 ay P*rno videoları izleyin. Araştırın. Buraya sormak yerine mesela 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Sanırım tecrübesiz çiftsiniz? 0 4 Yorumla Soran 9 ay Ben kendim için sormadım , bir akrabam yakında görücü usulü ile evlenecek , adamin da bunun da tecrübesi yok Yorumla Olugide1 9 ay Paldır küldür girişecekler gibi😅 Yorumla Soran 9 ay O zaman korkutucu olmaz mı kız icin Yorumla Olugide1 9 ay Yönlendiren kız olmalı o yüzden Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yavaş yolunuzu bulursunuz deneyerek 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Zamanla tecrübe kazanıyorlar 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Evcilik oynar gibi oynaya oynaya öğreniyorlar 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadıç vardı zamanında 0 0 Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Hamile kaliyor kiz 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baskasiyla 0 0 Yorumla
alexxisass Takip Et Xper 7 Yaş: 24 9 ay Zevksiz geçiyor 0 2 Yorumla Soran 9 ay Neden Yorumla alexxisass 9 ay İkiside ne yapacağını bilmiyor zamanla iyi olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İki taraf da acemiyse ilk beraberlik tam bir kaps ve fiyasko olur.
İnternet çağında yaşıyoruz ve bir insan hiç bilgisinin olmadığı bir konuda bile en geç birkaç saat içinde iyi kötü bilgi edinebiliyor. En kötü ihtimalle YouTube'da vs. birkaç video izleyip bilgi edinebilirler.
Sanki uçak sürecekler. Hicmi videolarda görmediniz. Birbirinizle berabwr ola ola hem kendinizi hem birbirinizi keşfedeceksiniz
Bir şekilde oluyor bu, yasamadiysa arastirmamista olmuyordur
Napalım knk o zaman her yeri ellenmis jigolomu bulalım ne anlatiyon
Helal kız😂😂
Teknolojiden öğreniliyor o olmazsa zaten yakın çevreden birde bu insan doğasının bir parçası yürümeyide bilmiyordun nasıl öğrendin öyle yani
P*rno videoları izleyin. Araştırın. Buraya sormak yerine mesela
Sanırım tecrübesiz çiftsiniz?
Ben kendim için sormadım , bir akrabam yakında görücü usulü ile evlenecek , adamin da bunun da tecrübesi yok
Paldır küldür girişecekler gibi😅
O zaman korkutucu olmaz mı kız icin
Yönlendiren kız olmalı o yüzden
Yavaş yolunuzu bulursunuz deneyerek
Zamanla tecrübe kazanıyorlar
Evcilik oynar gibi oynaya oynaya öğreniyorlar
Kör düvüş olur ozaman :)
Sadıç vardı zamanında
herkes p*rno izliyor görüyor orada
Az cok filmlerden görmüştür ya yapar herhalde
Hamile kaliyor kiz
Baskasiyla