Cinsel Yaşam Erkek cinsellik yaşadığı kızı özler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Erkek cinsellik yaşadığı kızı özler mi Erkek cinsellik yaşadığı kızı özler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Eğer güzel bir cinsellik yaşamış ise özler. Ama kadını değil cinselliğini. 3 2 Yorumla Demirrsözz 9 ay Öğretmen misiniz? Yorumla Ustabilirkişi 9 ay Kesinlikle Yorumla
Simay2525 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Aynı durum başıma geldi 4 ay görüştük ciddi ilişki bana göre değil dedi gitti pazartesi:( 2 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer bende bir iz bıraktıysa özlerim. sonradan özlediğim kişiler oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Evet, hayatında aktif cinsellik yaşadığı kız yoksa ağlayarak mastürbasyon yapar hatirladikca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Seninle asla ciddi düşünmeyeceğini anlamadın mı. Bakirelik de gitti yazık 0 0 Yorumla
Esmrkzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Zevk aldıysa özler 4 6 Yorumla FeritGezen 9 ay @Esmrkzzz zevkle ilgisi yok duygu öncelik aşk varsa hatırlar zevk dediğin kaç dakikalık haz Yorumla Soran 9 ay @FeritGezen yani çok ilgi gösterdim hastanedeyken bile yanında oldum her daim yanında olduğumu biliyor ve olacağıma da emindi Yorumla FeritGezen 9 ay Abi nedir sizin bu aşk acınız ya. beraber oldun mu erkek elde eder ve soğur aşık olan soğumaz hoşlanan soğur en büyük zevkide alsa umrumda olmaz soğur Yorumla Esmrkzzz 9 ay @FeritGezen duygu olmadanda cinsellik yaşanıyor Yorumla FeritGezen 9 ay Cinsellik yaşanıyor elde edilince bçtiyor. bnd yaşıyorum duygusuz cinsellik o an istiyorsun tatmin oluyorsun ve gidşyorsun Yorumla Esmrkzzz 9 ay @FeritGezen herkes senin gibi düşünmek hissetmek zorunda değil Yorumla
Alliii3 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 9 ay Seninle yaşadığını başkalarıyla da yasar aklına bile gelmezsin emin ol 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki özler amasyada 0 0 Yorumla
kiraztanesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. neyi özlemesini umut ediyorsun 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Burnum da tütüyor 😄 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yaşamasa da özlüyo 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Özler 0 0 Yorumla
Nanelimon09 Takip Et Bilge Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. Baskası yoksa özler 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Özler 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Özler ister 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Özler 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Özler net 0 0 Yorumla
Sns_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 9 ay Özler Fb miydiniz 0 4 Yorumla Soran 9 ay Hayır sevgilimdi ben baglanamiyorum denedim falan diyerek ayrıldı 1 ay oldu Yorumla Sns_06 9 ay Çok şey yaşadınız mı Yorumla Soran 9 ay Neye göre kime göre tartışılır fakat sorum özler mi özlemez mi Yorumla Sns_06 9 ay Sana göre ama cevabım özler hayal eder ve bunun için gelir sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Eğer güzel bir cinsellik yaşamış ise özler. Ama kadını değil cinselliğini.
Öğretmen misiniz?
Kesinlikle
Aynı durum başıma geldi 4 ay görüştük ciddi ilişki bana göre değil dedi gitti pazartesi:(
eğer bende bir iz bıraktıysa özlerim. sonradan özlediğim kişiler oldu
Evet, hayatında aktif cinsellik yaşadığı kız yoksa ağlayarak mastürbasyon yapar hatirladikca
Seninle asla ciddi düşünmeyeceğini anlamadın mı. Bakirelik de gitti yazık
Zevk aldıysa özler
@Esmrkzzz zevkle ilgisi yok duygu öncelik aşk varsa hatırlar zevk dediğin kaç dakikalık haz
@FeritGezen yani çok ilgi gösterdim hastanedeyken bile yanında oldum her daim yanında olduğumu biliyor ve olacağıma da emindi
Abi nedir sizin bu aşk acınız ya. beraber oldun mu erkek elde eder ve soğur aşık olan soğumaz hoşlanan soğur en büyük zevkide alsa umrumda olmaz soğur
@FeritGezen duygu olmadanda cinsellik yaşanıyor
Cinsellik yaşanıyor elde edilince bçtiyor. bnd yaşıyorum duygusuz cinsellik o an istiyorsun tatmin oluyorsun ve gidşyorsun
@FeritGezen herkes senin gibi düşünmek hissetmek zorunda değil
Seninle yaşadığını başkalarıyla da yasar aklına bile gelmezsin emin ol
Tabiki özler amasyada
Çok beğendim ise özlerim
neyi özlemesini umut ediyorsun
Burnum da tütüyor 😄
Yaşamasa da özlüyo
Yok erkekler hiç özler mi olur mu öyle şey canım
Özler ben çok özlüyorum
Evet Ben ilkini unutamadim sahsen aklima grliyor
Bilmiyorum ki
Özler